Wet n Wild Comfort Zone 8'li Far Paleti

İlk yazıma bayılarak kullandığım, gerek yerli gerekse yabancı bloggerların dilinden düşürmediği Wet n Wild Comfort Zone Far Paleti ile başlamak istiyorum. 

Palet doğal tonlardan oluşan bir renk skalasına sahip..Kahve,yeşil,şeftali ve geçişli renkler mevcut..
Yapıları oldukça yumuşak bu yüzden biraz tozutma problemi var ancak pigmentasyonu o kadar başarılı ki bu sorun hiç göze batmıyor.. 
wet n wild comfort zone far paleti
Renk vermeleri ve kalıcılığı yerinde bir palet. Ancak size bir tavsiye bu ve bunun gibi tozutmaya meyilli paletlerle makyaj yapacaksanız, ilk olarak göz makyajınızı yapmanızı öneririm zira ten makyajınız tozlanan farlardan etkilenecektir..

wet n wild comfort zone far paleti
Kullanma önerileri...
wet n wild comfort zone far paleti
İçerisinde kendi aplikatörü bulunmakta ancak ben gerek ten gerekse göz makyajımı uygulamada fırça kullandığım için bu aplikatörü kullanmıyorum, en çok kullandığım fırça bu palet için The Balm give crease a chance far fırçası.Aynı zamanda karıştırma fırçası olan bu fırçayı severek kullanıyorum,elim nedense ilk ona gidiyor, onun yazısı da gelecek en kısa zamanda fikir olması açısından..
wet n wild comfort zone far paleti
Sol taraftaki renkler kahve tonlarında ve benim en sık kullandığım renklerden oluşuyor.Işığı yansıtmaları da oldukca başarılı..
wet n wild comfort zone far paleti
Gördüğünüz gibi bu palete hayran olmamak elde değil, renkleri o kadar hoş ki onlarca çeşit farklı türde göz makyajı yapılabilir bu paletle..Özellikle sağ alttaki definer yazan far bir muazzam, o nasıl bir renk yansıtmasıdır, geçişleri nasıl güzeldir! 
wet n wild comfort zone far paleti
Wet n Wild Comfort Zone 8'li Far Paleti Gratis mağazalarında satılmakta, fiyat performans olarak cidden oldukca başarılı bu ürünü mutlaka almanızı öneririm.. 20 liraya alınabilecek fiyat üstü performansa sahip en iyi far paletlerinden, tavsiye ederim..

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel