Flormar Full Coverage Concealer

Bu kapatıcıyı bir merak üzerine aldım, nette olumlu bir çok yazı okudum hakkında, yorumlar gayet alınabilinir boyuttaydı. Benimde maalesef ki aklıma koyduğum her neyse o şeyi muhakkak yerine getirmeliyim huyum yüzünden ertesi gün gidip aldım bu ürünü..Ancak ben söylenenlerin aksine beğenemedim bu ürünü..
flormar full coverage concealer kapatıcı

Evet krem bir kapatıcı olması nedeniyle kapatıcılığı gayet yeride, ortanın bir tık üzerinde ancak benim kuru sayılmayan göz altlarımda inanılmaz derecede çizgilere dolma yaptı.O kadar yapay bir görüntü oluştu ki pudra ile sabitledikten sonra ki görüntüsü çok daha kötüydü..Çeşit çeşit uygulama stilleriyle denedim.Fırçayla, süngerle,elle, kalın,ince halinde ama yok yok, bir türlü o verimi alamadım.

Normalde Loreal true match concealer kullanıyorum onun verdiği kapatıcılığı,aydınlığı ve hafifliği seviyorum ancak hem merak hemde çok daha doğal, aydınlıktan ziyade eşitleyici, bir tıkta morlukları kapatması için bir kapatıcı aklımdaydı ne zamandır, bu yüzden tercih etmiştim bu ürünü ancak ben pek memnun kalamadım maalesef..

flormar full coverage concealer kapatıcı

Yinede benimle yıldızı barışmayan, belki bir gün anlaşabiliriz diye umut ettiğim bu ürün hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum..

flormar full coverage concealer kapatıcı


  • Ürün 4 gr, bozuk paradan birkaç tık büyük bir ambalaja sahip.
  • Ürünün kapağında minicik bir aynası mevcut,bu çantaya at çık açısından bir avantaj gibi gözükse de aynası malesefki bir hayli küçük.

  • Ürünün 004, 003, 002, 001 olmak üzere 4 rengi mevcut. Bende ki 02 Ivory rengi.
  • Çizgilerin görünümünü azaltmada yardımcı olduğu vurgulanmış firma tarafından.

flormar full coverage concealer kapatıcı

Flormar bir yerli malı olması açısından bir çok kere şans verilebilecek, yabana atılamayacak kalitede ürünler üreten bir marka..Zamanında bir çok ürününü kullandım ve şimdide bir kaç ürününü kullanıyorum.Her ne kadar bu ürünle pek sevişemesekte bu markaya olan güvenimi değiştirmez elbette.. Ürünü Watsons, Gratis ve bilumum kozmetik mağazalarından temin edebilirsiniz.

Flormar Full Coverage Concealer 13,50 TL..

Ürünü şuradan Flormarın kendi sitesinden de satın alabilirsiniz.


Sizinde Flormar Full Coverage Concealer hakkında yorumlarınız var ise belirtmeyi unutmayın lütfen..


Mutlu günler sizlerin olsun :)

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel