Flormar Make-up Fix Spray Makyaj Sabitleyici

Makyajın uzun süre kalıcı olması biz kadınlar, özellikle de iş hayatı olanları için ne denli önemlidir malumunuz.. Sabah özene bözene yaptığımız makyajımız gün boyu ilk yaptığımız haliyle pek kalmaz.Özelliklede benim gibi yağlı bir cilde sahipseniz. İşte tamda bu noktada makyaj sabitleyiciler imdada yetişiyor. 

Bir çok firmanın bu tarz ürünleri var ben bu yazımda size Flormar Make-up Fix Sprey Makyaj Sabitleyiciden bahsetmek istiyorum. Ürün öncelikle 75 ml lık bir şişede satılıyor. Firma 150 den ziyade nedense 75 ml kullanmayı tercih etmiş.. Metal bir ambalaja sahip. Bilindik saç spreyleri, deodorant mekanizmaları gibi aynen sıkım bölümü, bu yüzden sıkımı özellikle yüze uygulanacak bir ürün için pekte elverişli değil açıkçası..
makyaj sabitleyici
Ürünün içerisinde papatya özü ve salatalık suyu varmış.Bu pek çok fix spreylerde olan içerik.Bilindiği gibi salatalık cilde parlaklık ve canlılık katıyor, zaten bu tarz spreylerinde verdiği diğer bir etkide pudradan oluşan o mat yarı yapay görüntüyü daha canlı ve fresh bir görüntü haline getirmek.. Spreyi 20-25 cm uzaklıktan X veya T çizerek yüzünüze uygulamanız en doğru kullanım şekli.. 

Ciddi anlamda makyajımı sabitliyor, renkleri çok güzel bir şekilde ortaya çıkarıyor. Yüzümde çok hoş bir canlılık ve sağlıklı görüntü oluşuyor.

Bu ürünü gayet beğendim. Yalnız tek olumsuz yanı dudaklarımda çokta hoş olmayan bir tat bıraktı ilk kullandığım zaman, artık dudaklarımı içeri çekerek uyguluyorum keza o tat pekte kolay geçmiyor dudaklarımdan.. Ha bir de siz siz olun rimeliniz iyice kuruduktan sonra bu ürünü uygulayın aksi takdirde rimeliniz olduğu gibi göz altlarınıza yapışıyor...

Flormar Make-up Fix Spray Makyaj Sabitleyici'nin fiyatı 14,50 tl, hemen hemen kozmetik mağazalarında satılan bir spey. Flormar ın kendi sitesinden de ürüne ulaşabilirsiniz.. Bu fiyata gayet başarılı bir ürün, tavsiye ederim...


6 yorum :

  1. Benim de severek kullandığım bir ürün. Blogun hayırlı olsun çok beğendim tasarımını :) Takipteyim bana da beklerim sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :) Evet güzel bir ürün alınası.. Hemen bakıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Bilgi için teşekkür ederim
    Bu ürün bulaşmalara mani olur mu benim için çok büyük bi sorun bu
    Çünkü arkadaşlarım koyu kıyafet giydiklerinde sarıldığım an pudralanıyolar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim beğenmenize sevindim.. Makyajı sabitlemesinin neticesinde fazla pudra görüntüsünü en aza indiriyor haliyle normalden çok daha az bulaşma yapabiliceğini söylebilirim.. Ancak tamamen bulaşmasını engeller diye birşey yok ne yazık ki, çok fazla pudra kullanmamanız en sağlıklı olanı diye bir öneri verebilirim :)

      Sil
  4. ya ben sürekli görüyodum bu ürünüde gidip geliyodum alıp almama konusun da da artık iyice bi meraklandım :):) çok aydınlatıcı bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Kafandaki soruları yanıtladıysa ne mutlu bana :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel