Rimmel London Stay Matte Pudra - Transparent 001

Aslında yazmakta geç kaldığımı düşünüyorum çünkü bu benim 2. Stay matte pudram..İlk olarak 003 numarasını çok memnun kalarak kullanmıştım. Aylar önce de 001 transparan pudrasını satın aldım.Bana göre uygun fiyatlı, fiyat üstü performans gösteren nadir ürünlerden diyebilirim.. Stay matte pudra makyajı sabitlemede ve matlaştırmada çok başarılı. Özellikle yaz aylarında kutu kutu bitirilecek bir pudra.Yapısı oldukça hafif, öyle 4-5 kat sürülmedikçe kek vari bir görünüm olmuyor kesinlikle,tabi bu cildinizin ne kadar kuru olduğu ile de doğru orantılı.. 
Rimmel London Stay Matte Pudra - Transparent 001
Transparan rengi her cilt rengine uyum sağlayabilecek yapıda.İlk başta koyu renk ciltliler korkabilir açık duracak diye ancak Real technıques pudra fırçası gibi bir fırçayla uygulandığından gayet doğal bir bir görünüm elde ediyorsunuz,ancak bu hafif uygulama bile makyajınız sabitlenmesi ve matlaşması içi yeterli oluyor..

Kapatıcılığını arttırmak ve biraz daha pudra belli olsun istiyorsanız Elf pudra fırçası gibi ucu kesik düz, sık kıllı bir fırça ile pıt pıt hareketlerle uygulayıp istediğiniz kadar uygulayıp o kapatıcılığada erişebilirsiniz.. 
Rimmel London Stay Matte Pudra - Transparent 001
Rimmel Stay matte pudrasını her cilt tipine sahip kişilere şiddetle öneriyorum.Bana göre fiyat üstü bir performansa sahip, normal fiyatı ile bile stok yapacak kadar güzel, çünkü en çabuk biten makyaj ürünümüz genel olarak pudralar..Ben arada farklı ürünler denesemde dönüp dolaşıp mutlaka bu pudraya gidiyorum,yaz aylarının kurtarıcısı diyebilirim..
Sexy mama kadar ince olmasa da diğer pudralara göre gayet ince bir yapısı var pudranın,bu belirttiğim gibi 4-5 kata kadar uygulama rahatlığı veriyor..
Rimmel London Stay Matte Pudra - Transparent 001
Pudra gayet büyük bir gramajda 14 grlık bir ambalaja sahip, kokusu çok hafif parfümsü-pudramsı rahatsız edecek bir kokusu yok.. 
Tek olumsuz yanı ambalajı çok kötü, çantaya at çık biraz zorluyor, çünkü çok çabuk yalama olan bir kapağa sahip, dikkat etmekte fayda var..

Rimmel Stay matte pudrasına Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz..Fiyatı indirimsiz 17-18 tl civarı,hala denemeyeneniz varsa mutlaka bir kez bu pudrayı alıp kullanın diyorum..

46 yorum :

  1. benimde aklımda bu pudra olmasına rağmen rossmann da karşıma essence çıkınca onun transparan pudrasını aldım :S neyse üzülmiyim essence bitince bide bunu denerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülme tabi aldığın karar doğrultusunda essence bitince hemen bunu alırsın,memnun da kalırsın :)

      Sil
  2. çok memnunum ama kapağı durduğu yerde boydan boya kırıldı nasıl oldu anlamadım yani :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kesin kenardaki o klikleri çatlamıştır,durduk yere açılmıştır..Cidden kapağı çok dandik :/

      Sil
  3. Daha 2 gün önce aldım ve çok başarılı buldum. Gerçekten kaliteli bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen devamında mutlaka almak isteyeceğiniz bir pudra :)

      Sil
  4. 3 aydır pudraya ihtiyacım var inat ettim almadım:)
    bunu ama şimdi görüyorum ki incecik yapıda tam benim istediğim gibi.
    Zaten çünkü kuru ciltliyim burnumun üstüne kullanmak istiyorum orda parlama oluyor ama neye elimi atsam hep bildiğimiz kapkalın yapıdaydı.
    gittiğimde mutlaka inceliyeceğim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde bu pudrayı seveceksiniz.Sürümü abartmadıkça o kalın görüntü oluşmuyor, parlamanında güzel önüne geçiyor.Umarım beğenirsiniz sizde,sevgiler. :)

      Sil
  5. Ben de bu pudranın yüzde pudra pudra durmamasını seviyordum ama benimki kendi kendine parçalandı ya kullanılmaz hale geldi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yerden açıldıktan sonra hemen bozuluyor ne yazık ki,ince yapılı yumuşak olmasından sanırım.

      Sil
  6. gerçekten bende inanılmaz beğeniyorum aylarca aradığımı biliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bir ara transparan rengi yoktu karaborsaydı resmen çok ilginç :)

      Sil
  7. benim de bayilarak kullandigim bi urun bu. Sizce 01 mi yoksa 03 mu daha basarili?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım 001 transparan olması sebebiyle daha kullanışlı elbette, ancak renk versin tek başına da kullanabileyim dersen diğer numaralarına, ten rengine uyanına bakmanı öneririm..Amaç sabitlemek ve parlamayı önlemekse 001 numarasını çok rahat kullanabilir kişiler..

      Sil
  8. Benimde favori pudram:) kapağı çabuk kırılıyor çantada taşınmıyor tek kötü yanı ambalajı. Güzel bir yazı olmuş. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tek kötü tarafı ambalajı,onun dışında gayet başarı :) Teşekkür ederim, Sevgiler..

      Sil
  9. Ben de alıp denemek istiyorum fiyatı şu anda tam olarak ne kadar bir bilginiz var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala o civarlarda olması gerekiyor,zaman zaman indirimlere giriyor o zamanlarda değerlendirebilirsiniz..

      Sil
  10. yüzümde sivilce falan yok ama sadece yanaklarımda kızarıklıklar var .cc krem ve güneş kremi kullanıyorum ama çok parlıyorum .yaz gelince güneş kremi + transparan pudrayı kulanmayı düşünüyorum .sizce cc krem mi daha az zararlıdır transparan pudr mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transparan pudra daha az parlatır, güneş kremi+pudra dengeler, gün içerisinde parlama önleyici mendillerden de kullanırsanız büyük ölçüde rahat edersiniz :)

      Sil
  11. Bende sivilce de var ama öyle abartı değil. Acaba 001 no. kusurları da örter mi biraz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla kapatıcı olmasada tamamen transparanda bir pudra değil, eğer abartı sivilce izleri, cilt kusurlarınız yoksa, verdiği hafif kapatıcılık yeterli gelecektir.En iyi sonuç için testerlarını incelemenizi öneririm..

      Sil
  12. Ben buğdaydan esmere kaçan bir tene sahibim. Kuzenimin düğününü bahane ederek bir pudra seçmeye çalışıyorum. Hem uygun fiyatlı hemde karma cildime ve rengime uyacak bir pudra istiyorum ablacım. Sence bu pudra bana olurmu? Yada hangi ürün bana olur. Cevaplarsan çok mutlu olurum. İyi günler 😚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim kapatıcılığı ve yapısının hafifliğini baz alıp fiyat olarakta uygun bir pudra yine Rimmel'in pudralarından önerebilirim. 01 transparan çooook hafif bir örtücülük verir ancak diğer renklerine göz atarsan cildine uygun rengi bulabileceğini düşünüyorum.03 numarasıda olabilir bak ona ve diğer renklerine bakmanı öneririm..Kapatıcılığı çok fazla ağır pudraları günlük rahat kullanamazsın, bu her bakımdan ideal..Çok öpüyorum canım <3

      Sil
  13. Esmer tenliler için 01 uygun olur mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transparan değil kapatıcı özelliği olan bir pudra arıyorsanız diğer renklerine göz atmanızı öneririm.Ama eğer çok fazla esmer değilseniz ve çok hafif kapatıcılık ve makyajı sabitleme istiyorsanız kullanabilirsiniz..Yinede en net sonucu test ederek almanızı öneririm..

      Sil
  14. Benim cildim yağlı ve esmerim benim icin uygun mu bir de 001 mi almaliyim başka biri mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer çok esmersen ve kapatıcılığı olsun istiyorsan 01 cildinde açık durabilir. En net sonucu testerlardan deneyip alabilirsin,sarı-pembe alttonlu olup olmadığında önemli çünkü..

      Sil
  15. 1 alana 1 bedava yakaladımmm yaşasınnn :))))) şu an essence tranparanı kullanıyorum ancak bunu da o kadar çok öcvgü duydumki denemezsem olmazdı hemen kaptım bi kendime bide arkasaşıma :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika fırsat şuanda ki, emin ol bunu da çok seveceksiniz canım :))

      Sil
  16. benim tenim esmer oldugundan biraz korkuyorum açıkcası fakat siz önerdiğiniz için alacağım esmer tenler için nasıl uygulanması gerektiğini yanıtlarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transparan pudra niyetiyle alıyorsanız, fırçaya aldığınız pudrayı hafif sallayıp fazlalığını alıp yine hafif şekilde yüzünüze uygulayabilirsiniz.Ancak biraz kapatıcılıkta olsun, pudra niyetiyle kullanayım diyorsanız tek başına diğer renklerine göz atabilirsiniz,teninize uygun rengi bulabilirsiniz..Önerimi dikkate aldığınız için ise ayrıca teşekkür ederim..Sevgiler..

      Sil
  17. Sizce the balm sexy mama mı rimmel stay matte mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkiside başarılı transparan pudralar.. Sexy mama daha ince yapılı stay matte'ye göre.Kuru bir cildiniz varsa sexy mama daha iyi duracaktır cildinizde.Onun dışında fiyat ve gramaj olarak stay matte daha avantajlı onu söyleyebilirim..

      Sil
  18. Yüzüm yağlı bu benim icin uygunmudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matlaştırıcı özelliği olan bir pudra,kullanabilirsiniz..

      Sil
  19. Yanıtlar
    1. Pudra sonuçta, mmakyaj sonrasında çok iyi temizlemelisiniz yüzünüzü..

      Sil
  20. Benim kullandigim butun pudralar da azcik bi zaman gectiginde burnum ve yanaklarimda bi yaglanma gorunuyor sonra tekrar tazelemek zorunda kaliyorum ve bu duruma cok uzuluyorm stay matteyi henuz denemedim almak istiyorm ama hala tereddut icindeyim yardimim olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz yağlıysa günün bir saatinden sonra yağlanma maalesef olacaktır. Bunun için yağ alıcı kağıt mendiller kullanabilirsiniz, sonra tazeleyebilirsiniz dilerseniz,hafifletecektir sorununuzu.

      Sil
  21. Macin studio face and boy la kullanılabilir mi sizce ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Transparan bir pudra, evet kullanabilirsiniz, çok hafif geçebilirsiniz üzerinden.

      Sil
  22. Hangi mağazalarda satılıyor acaba bende denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmıştım aslında yazıda ama..Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel