Watsons Repairing Treatment Wax Honey - Ballı Saç Maskesi

Bu yazımda epeyce övülen Watsons Repairing Treatment Wax Honey - Ballı Saç Maskesi hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Ürün 500 grlık devasa bir ambalaja sahip. Ürün bittikten sonra dahi değerlendirilebilecek bir yapıda öyle ki.. 


Ürün saç bakım maskesi olarak geçmekte, ben deki en çok tercih edilen Ballı olan ürünü..Bunun dışında, biralısı,yoğurtlusu,avakadolusu,kına özgülü olanı var.. 


 Saç Bakım

Ürün kuafördeki profesyonel bakımı evimizde uygulamayı vaad ediyor. Bu ürün Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilerek üretilmiş bu sayede saçımızı daha sağlıklı,canlı ve daha rahat şekil alabilir hale getiriyor..Bende ki ballı maske kuru saçlar için üretilmiş.Benim saçlarım kuru, kırılmaya oldukça müsait olduğu için ve özellikle ballısının daha işe yaradığını öğrendiğim için bunu tercih ettim.  Ben maske olarak kullanmaktan ziyade saç kremi niyetine kullanıyorum bu ürünü.Saçımı yumuşatıp,ipek gibi yapmasını daha banyodayken bu hissi vermesini seviyorum..Ayrıca kokusuna resmen aşığım, arada bir açıp açıp kokluyorum bana eskinin o burnuma yer etmiş saf temiz kokusunu veriyor.. 


Saç Bakım

Maske olarak kullanılacaksa haftada bir 15-20 dk kadar bekletip iyice durulamak gerekiyor.. Saçınızda ne kadar kalırsa banyo sırasında o kadar uzun yumuşaklığını hissediyorsunuz sonrasında..Durulanması evet herkesçe malum olan sıkıntı.Biraz fazla durulama gerektiriyor bu bir handikap belki ama ben bu ürünü her banyoda kullanmaktan büyük haz alıyorum (ah o kokusu!....) 

Bakım Maskesi

Watsons Repairing Treatment Wax Honey - Ballı Saç Maskesi'nin fiyatı 9 tl. Oldukça uygun bir saç bakım ürünü, hatta ara ara indirimlere bile girebiliyor denemeniz için değerlendirebilirsiniz..

4 yorum :

  1. Bende ındırımlı aldım 5tl ye umarım guzel sonuç alırım beer olanını almışım rafta kalan son ıkı urunden bırıydı secenek yoktu umarım pişman olmam tskler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 tl ye iyi almışsın, güle güle kullan. Biralasından da memnun kalan var bunu biliyorum ama ballı olan çok daha fazla.Yinede saç yapısıyla alakalı tabi, umarım memnun kalırsın sende..

      Sil
  2. Uygun fiyatlı denemeye değer bir ürün müş. Yıpranmış saçlarıma denemediğim şey kalmadı birde buna bakalım. Güzel anlatım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım, evet uygun fiyatlı gayet güzel bir ürün..Umarım beğenirsin sen de :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel