The Balm Rockstar Palette Balm Jovi



Makyaj yapmaya yeni başlayan yada hala sahip olmayan var ise mutlaka bu paleti en kısa süre içinde edinsinler. Çünkü bu palet ciddi anlamda çok güzel. Renkleri, ara tonları, pigmentasyonu bir harika.. Boşuna blogger-vlogger ların gözdesi haline gelmemiş.. Hakkında ne kadar övgü varsa hak eden bir palet.

The Balm


Yok yok bu palette. Bence içerdiği ürünleri düşündükçe parasını oldukça rahat hak eden bir ürün.. Neler yok ki içerisinde, 12 adet inanılmaz güzellikte farlar, en çok kullanılan renklerde 2 adet ruj, 1 adet allık ve 1 adet aydınlatıcıdan oluşuyor..

The Balm


Aydınlatıcısı Mary lou manizer olduğu biliniyor gerçi bazı blogger arkadaşlar birbirinden farklı olduğunu söylese de ben de ikisine sahip biri olarak karşılaştırmamda pekte fark göremiyorum.. Mary lou manizer yazısıda gelecek en kısa zamanda elbette, o zaman çok daha rahat inceleyerek bu farkı anlayabiliriz diye düşünüyorum..

The Balm


 Allığı ise bayılarak kullandığım Şurada da yazısı olan Fırat Boy allık. Yani bu paletle temel tüm makyaj ürünlerine sahip olabilirsiniz.. Özellikle seyahate çıkarken inanılmaz kolaylık sağlıyor. Çantaya at çık formunda bir ürün daha :)

 Aşırı hoş kalpli aynası kendini şımartmak isteyen bayanların özellikle benim gibi ayna delisi birinin bayılarak kullanacağı tarzda :)


Son söz olarak bu paletle ilgili daha çoook hoş sözler yazmak isterim ama postlara sığmaz, eğer hala edinmediyseniz geç kalmış sayılmazsınız.

The Balm ürümlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz, sevgililer günü indiriminde( ki olacağına eminim) yine 35 tl civarıyla %50 indirimle sahip olabilirsiniz..

Sizinde bu aşk kokan palet hakkında fikirleriniz yada olumlu - olumsuz düşünceleriniz varsa belirtmeyi unutmayın lütfen..


Mutlu günler....


Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel