Purederm Snail Hücre Aydınlatıcı Çok Aşamalı Bakım Maskesi

Bu yazımda uzun süredir kullandığım, depolayarak dolabımdan eksik etmediğim bu bakım maskesinden bahsetmek istiyorum..Bu maskenin nemlendirmesini çok seviyorum, sonrasında yüzümde bıraktığı o yumuşaklık, nemli his beni tatmin ediyor açıkçası..Elbette mucizevi bir maske değil diğer tek kullanımlık maskelerde olduğu gibi, bu güzel hisler maalesef pek uzun süreli değil, ama yinede en az 2 gün cildimdeki varlığını hissedebiliyorum.. 

 Bakım Maskesi

Bende ki hücre aydınlatıcı çok aşamalı olan maskesi, birde yeniden canlandırıcı çok aşamalı bakım maskesi mevcut. Ben her ikisini de denedim ve bu bir tık daha önde tatmin edici oldu.. Diğerinin cildimde bıraktığı etkiyi sevemedim çok çabuk geldi geçti gibi hissettim..

Maske 3D formunda, yani her şekilde yüzünüze uyabilecek boyutlarda. Yüzünüzde değmedik yer bırakmamak maksat bu formda maskelerde..Ürün iki aşamalı, ilk önce üstteki bölümü alttan ayırıp içindeki solüsyonu tüm yüzümüze göz altlarına gelmeyecek şekilde yayıyoruz..

İkinci aşama; alttaki maskeyi oldukça zor yırtılan ambalajından çıkarıp tüm yüzümüze hava boşluğu kalmayacak şekilde yayıyoruz.Bir süre sonra bir serinlik mentollü bir his oluşacak yüzünüzde bundan korkmayın, gayet normal işleyişinde ilerliyor maskenin süreci..Ancak siz yine de bir şekilde ürünü kullanmadan önce alerji testinden geçirin isterseniz, ya da iğreti olduğunuz anda, yüzünüzde 15-20 dk beklemesi gereken bu maskeyi beklemeden çıkarıp atabilirsiniz.. 

kağıt maske

15-50 dk bekledikten sonra maskeyi nazikçe kenarlardan ayırarak yüzümüzden çıkartıyoruz..Kalan solüsyonu iyice yüzümüze yediriyoruz ve asla durulamıyoruz..Belki dayanması biraz sıkıntılı o vıcık vıcık şeye ancak az bir zaman sonra emilecek, ciltle bütünleşecek..

Kore menşeili ürünleri seviyorum.Nedensiz bir şekilde güvenerek kullanıyorum..

 Siz de denemek isterseniz ürün Gratis mağazalarında satılmakta, fiyatı 3 tl civarı genelde indirimlerde bol bol sepete attığım bir ürün pek fiyatına da bakmıyorum açıkçası, alınmalı çünkü! :)

8 yorum :

  1. Tek kullanımlık maskeleri özellikle kağıt maskeleri. bunu deneğimde kokusu beni rahatsız etti ama ablam severek kullandı o yüzden koku hassasiyeti olanlar hazırlıklı olmalı. Ben sonuna kadar bekletmiştim ve sonucunu sevmiştim. Denemekte fayda var 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusu yapay ama şükür ki kalıcı değil :) Tek kullanımlık maskeler içerisinde en en sevdiğim diyebilirim :)

      Sil
  2. Geçici bir etkisi olduğunu düşündüğüm için hiç maske uygulaması yapmıyorum ama merak ettim doğrusu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tek kullanımlık ürünlerin etkileri geçici ancak o bir kaç gün yada saatlik verdiği etkileri seviyorum ben yine de :) Çoğu zaman kurtarıcıda olabiliyor cilt bakım rutinini aksattıysan :)

      Sil
  3. Nedense böyle maskeler bana bir türlü güven vermiyor 3 kere gratise gittiğimde elime aldım geri bıraktım bunu cildimde tahrişe sebep olabilir düşüncesiyle, evde doğal yaptığım maskeler daha güvenilir geliyor. Ama deneme amaçlı bir kere almalıyım sanırım, teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde bende doğal maskeler uyguluyorum cildime ancak bu tip tek kullanımlık maskeler bir kaç günlükte olsa etkileri hoşuma gidiyor :) İlk kullanımda bir sorun yaşamazsanız devamında kullanabilirsiniz, şans verin derim :)

      Sil
  4. Bende az önce denedim şuanlık bir sorun yok ama çok tedirgin olarak kullandığım için bir ara kolyem aşağı kaydığında sümüklüböcek yürüyor sandım��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sorun çıkacağını sanmıyorum, sonrasında sevip stok bile yapabilirsiniz belkide..İlk kullanmadan önce insan tedirgin oluyor evet :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel