Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

Kış mevsimi bir kadın için kendini bakıma sokma zamanıdır bir nevi.. Özellikle yaz aylarında en çok dikkat edilen ve göze çok daha hoş gelmesini istediğimiz bölgemiz ayaklarımızdır. Tamda bu ihtiyaç dahilinde ayak bakım ürünlerinde oldukça başarılı olan Scholl markası yeni bir ürün sundu piyasaya. Elektronik topuk törpüsü adı altında satılan bu ürün elle yapılan klasik uygulamayı çok daha rahat, hızlı ve daha başarılı bir şekilde yapmayı  vaad ediyor.. Ben henüz almadım ancak geçen gün Media Markta inceleme fırsatı buldum, keza çoğu yerde malesef tükenmiş.

Ürünü henüz satın almadım ancak sizlerinde bu üründen haberdar olup faydalanması açısından bir kaç küçük bilgi vermek istedim.. Bu ürünü özellikle annem için bakıyorum çok şükür ayak,topuk problemim şuan için yok..

scholl ayak törpüsü incelemesi
Ürün paket içeriği olarak şu şekilde satışa sunulmuş ; 
  • 1 adet Elektronik Ayak Törpüsü
  • 1 adet Silindir Başlık
  • 1 adet Kılı
  • 4 adet AA Pil
Şu şekilde kullanımı öneriliyor firma tarafından;


1. Kullanmadan önce silindir koruyucu bandını çıkartınız.

2. Silindir başlığın yerine tamamen yerleştiğinden emin olunuz.

3. Gümüş renkli halkayı sola çevirerek cihazı açınız ve silindir başlığı sertleşmiş derinin üzerine yavaşça hareket ettirerek uygulayınız. Ölü deri giderek pul pul dökülecektir. Sadece kuru deri üzerine uygulayınız. Çok sert bastırmayınız, aksi taktirde cihaz durur.

4. Cihazı kapatıp istediğiniz yumuşaklığı elde edip etmediğinizi kontrol ediniz. Eğer olmamışsa, cihazı açıp istediğiniz yumuşaklığı elde edene kadar tekrar ediniz.

5. Gümüş halkayı aşağı çevirerek cihazı kapatınız.
6. Ölü deri parçalarından kurtulmak için ayağınızı siliniz veya yıkayınız. Ayaklarınızı iyice kurulayınız. Nemlendirici uygulayarak masaj yapınız.
scholl ayak törpüsü incelemesi
Ürünü çok fazla bastırmadan nazik hareketlerle uygulamak gerekiyor, aksi halde alt derinizde tahriş olabilir.. Kuru bırakmadan ister scholl ayak nemlendirici kremini kullanın istersenizde kendi nemlendiricinizi mutlaka sürün uygulama sonrasında.. 
Ürün Gratis, Watsons, çeşitli eczaneler, büyük alışveriş marketlerinde ve internet satış noktalarında mevcut, fiyatı 80 tl ancak şu dönemde indirimde 65 tl ye edinebilirsiniz..
scholl ayak törpüsü incelemesi
Biz kadınların hayatını kolaylaştırmak için var olan bu tür firmalar umarım aynı hassasiyetle bu politikalarına devam ederler.. Sizinde bu ürün hakkında yorumlarınız var ise lütfen belirtmeyi unutmayınız..

Mutlulukla kalın..

Kırmızı yazı ile vurgulanmış kısımlar eczane.com dan alıntılanmıştır.. 

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel