NK Harder Nail - Tırnak Sertleştirici ve Güçlendirici

Bu üründen oldukça memnunum. Tırnak bakımımda çeşitli ürünler ve karışımlar kullanıyorum. Sabit bir ürüne bağlı kalmadan çeşitliliği seviyorum gerek tırnak gerekse diğer bakım ugulamalarında.. Ancak buna rağmen yinede hangi ürünün işe yarayıp yaramadığını, hangisinden verim alıp almadığımı çok iyi şekilde anlayabiliyorum.

 Tırnaklarıma bakmayı seviyorum keza tırnak yapımın güzel olduğunu düşünüyorum. Tırnak yapım güzel evet çok hızlı ve kolay da uzuyorlar ancak çok çabuk kırılmaya müsait yapıdalar buna karşın..

 NK'nin tırnak sertleştirici ve güçlendirici bu bakım ojesi bu sıkıntıma destek olmak amacıyla alınmış bir ürün..İlerleyen zamanlarda tırnak bakımında kullandığım diğer ürün ve doğal karışımları paylaşıcam sizlerle, şuan bu üründen aldığım verimi ve alacaklara tavsiyelerde bulunmak istiyorum.. 

Tırnak bakımı

Ürün oje kıvamında ne çok sıvı ne çok katı tam ortası. Ürün cidden tırnaklarımı sertleştiriyor ve daha sağlıklı bir hal almasına sebep oluyor..Kokusu rahatsız edici değil bildiğiniz oje kokuyor.. Sarı olduğuna bakmayın renksiz şeffaf bir oje, cila kıvamında.. 

Tırnak bakımı


Oldukça hızlı bir kuruma süresi var. Normal cila yerine ben bu ürünü kullanıyorum oje sürmek istemediğim zamanlar.İki işi bir arada yapmasını seviyorum..Aynı zamanda base coat olarakta kullanıyorum çoğu zaman. Her şekilde çok yönlü kullanışı olan bir bakım ojesi.. 

Tırnak bakımı

Bu markanın sarımsak özlü tırnak güçlendiricisi, kalsiyum jeli, blue diamond top coat tırnak güçlendircisi, fast dry top coat hızlı oje kurutucu ve tırnak çukur-çizgi doldurucu özellikli olan çeşitleri de mevcut.. Onlarında zamanla yazılarını sizlerle paylaşıcam..

Ürün Gratis mağazalarında 3.5 tl ye satılmakta.. Oldukça uygun fiyatlı bu tırnak bakım ürünlerini denemenizi tavsiye ederim. Bittikçe aldığım almayada devam edeceğim ürünlerden...

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel