The Balm Put a Lid On It Far Bazı

The balm Amerika'dan ithal edilen, ülkemizde sadece Gratis mağazalarında satılan, içerik olarak gayet temiz olan bir kozmetik markası. Ülkemizde fiyat olarak ortanın bir kaç  tık üzerinde, dragstore bir marka değil kesinlikle, yurt dışında bu marka burada olduğundan daha fiyatlı bir şekilde satılıyor.. Bence fiyat performans olarak çok çok iyi bir marka, içeriğinin temiz olması da cabası..
  The Balm Put a Lid On It Far Bazı
Markanın en çok sevdiğim, hatta sanırım alternatifini bulana kadar hep kullanacağım ürünü  olan Put a lid on it far bazını bu yazımda sizlerle paylaşıcam..Bu far bazı oldukça ünlü keza bende öve öve bitiremeyen bloggerlardan tavsiye üzerine edindim zamanın birinde... Şuan The Balm'dan 1 ürün deseler bu ürünü tek geçerim!


  • Ürün tamamen renksiz şeffaf yapıda. 
  • Gayet yoğun bir ürün
  • Minicik bir alımı bile her iki göz kapağına yetiyor
  • Ürünü sürdükten sonra en az bir 30 sn beklemelisiniz, zira kurumadan far uygulanırsa çizgilere dolma ve bir çamur hissi oluşuyor.
  • Ürün 11.8 ml oldukça uzun bir süre kullanılabilir, hele ki o kadar az kullanıldığını düşünürsek bu süre baya bir uzayabilir.
  The Balm Put a Lid On It Far Bazı
Yağlı olan göz kapaklarımda dahi farım 13 saatlik uzun ve yorucu bir günün sonunda ilk sürdüğüm andaki canlı ve netlikteydi..Benim için bu performans cidden başarılı..

  The Balm Put a Lid On It Far Bazı'nı Gratis mağazalarından bulabilirsiniz dediğim gibi, fiyat olarak ben 27 tl iken %50 indirim döneminde satın almıştım. Şunu da vurgulamak istiyorum, kolay bulunabilen bir ürün değil kendisi eğer bulabilirseniz muhakkak almadan geçmeyin. Garanti verebileceğim yegane ürünlerden birisi.. 

2 yorum :

  1. Ben bu far bazını yeni aldım fakat deneme şansım olmadı ne yazıkki almadan önce. Kullandığımda ilk sürdüğüm an kısa i bir süre hafif bir yanma oluyor sonrasında geçiyor ve j kızarıklık falan yapmıyor. Fakat korkarak kulanıyorum. Daha sonrası için bir zararı olur mu? Atmakta istemiyorum daha yeni aldım. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yanma yapıyor olması şaşırtıcı ilk kez duyuyorum bu gibi bir sıkıntı yaşıyanı bu üründe, kızarıklık olmuyorsa ve yanma çok çabuk geçiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir kaç kullanımda farklı alerjik reaksiyonlarla karşılaşırsanız kullanımı durdurmanız en mantıklı olanı. Yanma hissi cilt bakım ürünlerinde de olabiliyor zaman zaman kişiye göre değişiyor aslında, szi dediğim gibi bir kaç kullanım sonrasında verdiği rahatsızlığa göre ürünü kullanmayı bırakın, belkide bozuk ürün satın almışta olabilirsiniz tabi buda bir ihtimal, deneyin evde bir kaç kez fişinizle birlikte mağazaya başvurun en son olarak..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel