Wet n Wild Cover All Concealer Palette

Uzun zamandır standlarda bulamadığım, indirim zamanlarında ise ilk olarak biten Wet n Wild ürünü olan Cover all concealer palet bu yazımın konuğu..Evet uzun zamandır merak ediyordum o kadar çok memnun kalanı var ki, üstelik oldukça da işlevsel bir palet. Kapatıcıdan kontürlemeye, aydınlatmadan derinlik katmaya kadar bir çok işlemi tek bir üründe birleştirmişler, bu özellikler birde uygun fiyata satılınca tabii ki rağbet edenide oldukça fazla oluyor. Geçen Anneler günü indiriminde nihayet bende bir adet alabildim ve artık bir fikir sahibi olabildim..
wet n wild kapatıcı
Palet yeşil, pembe, ten ve sedefli beyaz olmak üzere 4 renkten oluşuyor.. Bu 4 rengin ayrı ayrı ciddi özellikleri var.

Covers rengi güzel bir ten rengi, turuncu alt tonlu renkler biliyorsunuz ki göz altı morluklarını kapatmada açık renklerden daha çok tercih edilmesi gereken renkler..Bu yüzden ciltteki koyu halkları, lekeleri kapatmakta başarılı buldum elimin en çok gitti renk bu..

Yeşil olan Neutralizes rengi tamamen bir nötrleme rengi.Ciltteki kırmızılıkları, kırmızı damarları,sivilce izlerini kapatmakta oldukça başarılı.Yeşil renkle kırmızılıkları nötrleyip üzerine cover rengi uygulamanız lekenin yahut kırmızılıkların daha net ve başarılı bir şekilde kapanmasını sağlar..Bunu çoğu zaman bu şekilde de kullanıyorum..

wet n wild kapatıcı


Pembe olan  Brightens rengi daha çok aydınlatıcı görevinde..Genellikle göz pınarlarınıza, kaş altlarınıza bazende göz altına aydınlık vermek için kullanılabilir bir renk..Ben zaman zaman göz altına diğer kapatıcımın üzerine aydınlık vermesi adına da kullanıyorum..

Beyaz olan Highlights rengi tamamen bir krem aydınlatıcı. İçerisinde minik sedefler mevcut.Kaş altı, dudak üzeri ve göz pınarım gibi bölgeleri aydınlatmada kullanıyorum genelde..

wet n wild kapatıcı

Paletin bana göre tek olumsuz yanı ambalajı ve görüldüğü üzere pekte hijyenik olamayışı! Parmaklarla alımı olan ürünler bana hep sıkıntı vermiştir, buna rağmen fiyat-performans olayını göz önüne alırsam yine tercih edebileceğim bir ürün olurdu..

Wet n wild ürünleri Gratis mağazalarında satılmakta. Bu ürünü günlük kullanım için faydalı buluyor ve kesinlikle öneriyorum.. 
Wet n wild Cover All Concealer Palet'in 15 tl gibi bir fiyatı var, özellikle indirim günlerinde bu güzel paleti daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.. 

20 yorum :

  1. bende bu paleti çok merak ederek aldım ama daha kullanmak nasip olmadı .... iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, umarım sizde memnun kalırsınız :)

      Sil
  2. Özellikle yeşil olan neutralizes rengini merak ediyorum. Cilde uygulandığında dağılımı nasıl, yeşil tonu belli oluyor mu. Ona göre ben de almayı düşüyorum. Bir çok bloggerdan dağılmadığını ve yeşil rengin gitmediğini duydum. Senin yorumunu da merak ediyorum. Beni aydınlatırsan çok sevinirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yeşil renk elbetteki dağılıyor ancak tamamen de yedirmiyorsun cildine zaten, amaç kırmızı rengi kapatmak, yeşil ile nötrleyip üzerine ten rengi bir kapatıcı geçmen zaten o kalan yeşilliği alıyor.Yeşil renk zaten başlı başına makyaj profesyonellerinde kullandığı bir kapatıcı rengidir, için rahat olsun korkmadan kullanabilirsin :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için :)

      Sil
    3. Rica ederim, her zaman :)

      Sil
  3. cnm güzel olmuş inceleme bende seviyorum bu paleti:)

    YanıtlaSil
  4. Wet n Wild'in böyle bir kapatıcı paleti olduğunu bilmiyordum. Uzun zamandır böyle bir palet arıyorum ve hep yüksek fiyatlı geliyor. Çok iyi oldu bu yazını okumam :) Çok da uygun fiyatlı cidden. Çok güzel yazmışsın teşekkürlerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim, uygun fiyatlı olarak bu tarz kapatıcı paletlerin içerisinde en iyisi diyebilirim şuan gördüklerimden, umarım sende memnun kalırsın :)

      Sil
  5. Aldım aldım geri bıraktım kararsızlıktan ama alicim sanırım :) iyi bile tuttum kendimi

    YanıtlaSil
  6. Bu ürünü büyük beklentilerle almıştım ama ben pek sevemedim. Özellikle ambalaj ve senin de bahsettiğin gibi parmakla kullanılıyor oluşu biraz rahatsız edici. Ama yine de bir şans daha vermek lazımdır belki de, yarın makyaj kutusunun derinliklerinden çıkarıp yeniden denemeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o parmaklama hissine sinir oluyorum her kullandığımda düzeltme isteği oluşuyor ama uğraşamıyorum :/ Yinede seninde dediğin gibi şans verilebilir bir ürün :)

      Sil
  7. Daha önce avonun buna benzer bir ürününü kullanmıştım pek memnun kalmamıştım bir de bunu deneyeceğim, teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu beğeneceğini umuyorum canım, rica ederim :)

      Sil
  8. Canım..! Bende bu ürünü indirimdeyken stokladım, ama dediğin gibi pek hijyenik değil..
    Parmak ısısıyla dağıtınca güzel duruyor, fırçayla sürünce kalıp gibi kalıyor.
    Keşke biraz daha sıvı olsaymış, yaz-kış eli soğuk olan bi insanım ürünü ısıtmak için zorlanıyorum:)
    Yinede indirimdeyken tadından yenmeyecek bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz-kış ellerin soğuksa feci kıskanırım bak :) Hijyenik olayı dışında, azıcıkta kapak sıkıntısı haricinde stoklanacak kadar güzel bir ürün kesinlikle :)

      Sil
  9. Çok güzel bir palet bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel