Mediwell Dudak Bakım Kremi

Mediwell Dudak Bakım Kremi içerdiği Shea Butter, Vitamin E ve Sweet Almond Oil sayesinde dudaklarınızı nemlendirirken besler ve canlandırır. Daha evvel Şanlı ilaç firmasının ürünlerinden haberim yoktu itiraf ediyorum, nette o kadar çok rast geldim ki epeyce bir merak ettim, ürünü farklı kılan nedir, yapısı, özellikleri ne şekildir? Bu sebeple firma denemem için çeşitlerinden oluşa güzel bir paket yolladı..Bende en çok merak ettiğim lip balımlarını hemen denemek istedim.. İlk olarak firma hakkında minik bir bilgi verdikten sonra, ürünlerin incelemesine geçicem.. 

Mediwell Dudak Bakım Kremi

1948 yılında Şanlı laboratuvarı ismiyle kurulmuş 1951 yılından itibaren şirketleşerek kimyasal ilaçlarının imalatını da yaparak 1966 yılından itibaren doğal içerikli yakı (plaster)imalatına başlamış.. Bitkisel ve doğal ilaçlara olan ilginin de artmasıyla 2001 yılından itibaren kimyasal maddelerden oluşan imalatına son vererek tamamen doğal içerikli bitkisel ürünlere yönelmiş, bu yönde ilerlemeye başlamıştır.. 
Şanlı ilaç Misyonunu; ''Geçmişten gelen bilgi birikimimiz ve deneyimlerimiz ışığında, insan sağlığını daima şirket çıkarlarının üstünde tutarak kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak'' olarak belirlemiş ve Vizyonunu'da; ''Türkiye pazarında yakaladığı başarı ve güveni,global arenada da yakalayarak uluslar arası bir marka olmak'' olarak sunmuştur.. Marka hakkında kısaca bir özetten sonra ürünlere geçebiliriz..

Mediwell dudak bakım kremleri 4 farklı çeşitten oluşuyor, Muz, Çilek,Kavun ve Tutti furitti.. Ben Muz ile yapılmış her şeyin delisi olarak ilk olarak Muzlu olanını denemek istedim ve sadece onu açtım şimdilik.. Minicik 5 ml lik kutularda olduğu için ve çok sıkta kullandığım için diğer çeşitlerine çok daha hızlı geçeceğimi düşünüyorum..Kokusu yoğun buram buram muz kokuyor yemek istiyorum o derece, yapısı bilinen bakım kremleri gibi, şeffaf yapıda.. Nemlendirmesi bir harika, doğal içerikli olupta bu kadar başarılı nemlendirmesinin olmasına bayıldım.. 

Dudağı yapış yapış yapmada nemlendirmesi de ayrı bir olumlu özelliği, verdiği parlaklık parlatıcı gibi değil daha doğal duran ben buradayım demeyen yapıda.. Ruj şeklinde olmayıpta böyle minik kutularda olan bakım kremlerine benim pek elim gitmez açıkçası bir tek bu yönünü beğenemedim ancak kutucular çok şeker, sırf bu olumlu özellikleri tek olumsuz özelliğini siliyor benim için..Biterse tekrar alabileceğim bir ürün oldu zira.. Mediwell dudak bakım kremlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz..Fiyatı oldukça makul 4 tl gibi bir fiyatı var..

dudak lip balm

Şanlı ilaç firmasına ait daha bir çok ürün bulunmakta, paketten çıkan Ateş düşürücüsü ve Serinletici jel Bantı..Sık sık başı ağrıyan biri olarak yakın zamanda bu ürünlerini deneyeceğimi düşünüyorum korkarım ki.. 
Bu iki üründen hariç 

  • Kaspsikumlu Yakı 
  • Mentollü Yakı
  • Kapsikumlu Sıvı Yakı 
  • Mentollü Sıvı Yakı 
  • Kapsikumlu Merhem 
  • Mentollü Merhem
  • Nasır Yakısı
  • Kataljin Buharlaşan Merhem
  • Kapsikumlu Delikli Yakı
  • Mentollü Delikli Yakı
  • Kapsıkumlu Liniment(Roll-on)
  • Mentollü Liniment(Roll-on)
Firmaya ulaşmak isterseniz, soru ve görüşleriniz için

17 yorum :

  1. İnşallah denemek zorunda kalmazsın o ağrı bandını :(
    Sürekli başı ağrıyan biri olarak bende bir iki şey denedim o bandı da çok merak ediyorum işe yarıyor mu diye aslında :)
    Ersağ'ın masaj kremi var o beni çok rahatlatıyor sürünce baya serinlik veriyor ağrıyı kesmiyor ama hissetmemeni sağlıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım ama bu biraz imkansız gibi :(
      İlk kez deniycem ağrı bantlarını aslında, doğal yağları kullanıyorum baş ağrılarımda nadirde olsa, serinlik veriyor dediğin gibi kesmiyorlar ama verdiği serinlik hissetmememi sağlıyor aynen, buna da şükür :)

      Sil
  2. Dudak kremini kesinlikle deneyeceğim çok şirin görünüyorlar, paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, çok şirinler kesinlikle, kokuları da muazzam :)

      Sil
  3. Dudakları sürekli çatlayan bir arkadaşım var ona önereyim.teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenir arkadaşın da, rica ederim..

      Sil
  4. Bloglarda o kadar çok övüldü ki özellikle ambalajı yüzünden kendimi tutamayıp eczaneden 1 tane tutti frutti lisinden edindim bile 5 liraya aldım sanıyorum çok güzel gerçekten ama tattın mı bilmiyorum keşke tadı da öyle meyvemsi gelseydi tadı birazcık acı gibi hani ıslak mendille agzını burnunu siler sonra fark etmeden yalarsın acı gelir ya öyle işte:D ama yine de bayıldım o kadar güzel kokuyor ki hele ambalajı bidaha bidaha alabilirim:) Güle güle kullan sen de canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım henüz muzlusunu açtım kullanıyorum kokusu inanılmaz güzel ancak tadını almadım sanıyorum, dikkat etmedim, sen dedin ya şimdi özellikle bakıcam tadına :) Teşekkür ediyorum canım, sende güle güle kullan :)

      Sil
  5. baş ağrısıyla yazıyı okuyunca daha da ilgimi çekti =)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili blog sahibesi adresini blog keşif etkinliğinden aldım:-)takip listeme ekledim:-)yazılarını zevkle okuyacağım beni takip edersen çok mutlu olurum:-) sevgiler
    http://fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz, elbette bende geliyorum blogunuza, sevgiler :)

      Sil
  7. bulsam balmları alacağım da bulamadım henüz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eczanelerde satılıyormuş canım istersen netten satılan online sitelere bakabilirsin, denk gelebilirsin belki..

      Sil
  8. Bende bayılıyorum muz ile yapılmış ürünlere :) Sadece muz olduğu için bile deneyebilirim paylaşım için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen muz içerikli ürünler benim için 1-0 önde, rica ederim canım :)

      Sil
  9. Bende kullanıyorum ve memnunum ;)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel