My_Makeup - Blog Şablon Tasarımı

Dün bir yazı gördüm, sevgili My_Makeup blogun sahibesi uzun zamandır tema sıkıntısı yaşadığından, bir şekilde aklındaki görüntüye ulaştıramadığından bahsetmiş.Bende destek olmak amaçlı dilerse yardımcı olabileceğimi belirttim, kendisi memnun olacağını söyleyip bana dönünce, detayları konuşmaya başladık, oldukça minimalist bir görünüme sahip, şık ve detaydan uzak bir blog istediğini belirtti. Bende isteklerinden yola çıkarak böyle bir görünüm tasarladım. Kendisi beğendiğini belirtti, umarım sizde beğenirsiniz. 

Blog tasarımı çok ciddi ve zahmetli bir iş bunu çok daha iyi anladım. Eğitimini almamama rağmen bir kere başlayınca insan duramıyor, biraz yatkınlık biraz ilgi ve beceri ve pektabi ki eğitimli de olunca bana göre oldukça keyifli yorucu olmasının yanında.. Öyle ki yavaş yavaş eğitminide almaya, bir yerden başlamaya karar verdim.. Sanırım beni artık Kozmetik blogu olarak çıktığım bu blog serüvenimde arasıra da olsa blog tasarımlarıyla da görmeye başlıycaksınız..

Bloguna göz atmak isterseniz: My_Makeup

Şablon Tasarım


10 yorum :

  1. çok güzel olmuş tatlım keşke benim de bu tarz bir şablonum olsa ama bu konularda beceriksizim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, dilersen bir ara konuşalım yapabileceğim birşey varsa neden olmasın, üzülme..

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim canım tekrardan gerçekten zor bir şey tema hazırlamak ve çokta güzel bir şey bence zevkli çünkü bende yapabilsem dedim açıkcası. Eğer benim gibi sizde blog tema arayışı içindeyseniz kesinlikle "benim tutkum" mu öneririm çok temiz, düzenli, ve güzel yapıyor çünkü ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım tekrar güzel sözlerin için. Beğenmen ve blogunda keyif alarak paylaşımlarda bulunman benim istediğim tek şey, bunu başarabilirsem ne mutlu bana. Bol katılımlı blogların olsun canım :)

      Sil
    2. Nedemek canım sözlerimde abartı yok gerçekleri dedim. Bundan sonra emin ol daha zevk alarak paylaşımlarda olacağım zaten zevk alarak yapıyorum ama insanın hoşuna giden bir teması olunca daha zevkli oluyor paylaşmak :) İnşallah canım seninde bloguna bol katılımlar, bol tema istekleri olsun :)

      Sil
    3. Teşekkür ediyorum canım benim, çok incesin :)

      Sil
  3. bunuda harika yapmışsın canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ve sade olmuş cnm, gerçekten blog tasarıım çok zevkli, sen de hakkını vermişsin tatlım ;) Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok zevkli.. Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel