Blog Şablon Tasarım Teslimi #3

Herkese huzur dolu, şeker tadında bir bayram diliyorum öncelikle.. Çekilişimin 3. ve son kazananına da tasarımını teslim etmiş bulunuyorum.. Son talihlim Petunyanınçizimmaceraları adlı blogun sahibesi Betül Karakış'tı. Çok başarılı bir çizimi olan, ufkunun oldukça açık olduğuna inandığım yetenekli bir arkadaşımız. Yeni yeni blog yazmaya başlamış ve bu anlamda çokça içime sinerek yaptığım bir tasarım oldu, ufacıkta olsa desteğimin olduğunu görmek beni ziyadesiyle mutlu etti.Umarım yeni görünümüyle keyif dolu paylaşımlarda bulunur ve umarım uzun soluklu bir blog macerası yaşar çizimleri gibi :)

Bloguna göz atmak isterseniz Petunyanınçizimmaceraları

blog templates

15 yorum :

  1. Cok ama cok mutlu ettin beni tekrar tesekkurler canim benim :)

    YanıtlaSil
  2. Çekiliş sonucu yaptığın 3 tasarım da çok iyiydi :) Tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmiş olmana çok sevindim, teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Yine çok güzel bir tasarım olmuş, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Maşallah canım çok güzel olmuş eline emeğine sağlık bu işin birde eğitimini alsak daha neler neler yaparız demek ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim. Aynen insanın içinde olması büyük etken, eğitiminide almaya başlıyorum yavaş yavaş, insan keyif alıyor çıkamıyor içinden :) Senden de bekliyorum ama senide biliyorumm ;)

      Sil
  5. Petünya'nın blog tasarımı güzel olmuş. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş olmuş...Sol taraftaki resimlerin çizimleri size mi ait?Değilse bunları bulabileceğimiz bir site önerebilir misinizBanada beklerim bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Header'deki resimlerden bahsediyorsanız, nette aratabilirsiniz, png formatlı bir çok resim ve site mevcut.. Elbette blogunuza gelirim ben sizin isminizi göremedim listemde ama..

      Sil
    2. Bu arada sizi zaten takipteymişim ;)

      Sil
  7. Merhabalar,
    Petunya'nın güzel sayfasından ta buralara kadar geldim. Çok güzel bir tasarım olmuş, tebrik ederim, ellerinize sağlık. Betül Hanım'ın güzel çizimleri, daha da ön plana çıkıyor sayfa tasarımı sayesinde.
    Sizin bloğunuzu da geç de olsa keşfedip, takibe aldım.İlginizi çekerse, bloğuma da beklerim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz, beni mutlu ettiniz güzel sözlerinizle, beğenmenize sevindim.. Elbette bloguna gelmek isterim, sevgiyle..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel