Blog Şablon Tasarım Teslimi #1

Çekilişimin ilk talihlisine Tasarımını teslim ettim. Day in Day blogun sahibi benden güneş temalı bir header istedi, enerjisini güneşten aldığını söyledi, ne hoş değil mi? Ben de keyifle tasarladım, olabildiğince sade ve şık bir görünüm vermek istedim, keza kendi isteği ve verdiği örnekler de bu yöndeydi.. Umarım sizlerde beğenirsiniz.. 

Bloguna göz atmak isterseniz Day ın Day


blog templates

14 yorum :

  1. Teşekkür ederim ediyorum, beğenmene sevindim. Program Photoscape canım :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bilgisayar mühendisiyim ah vaktim olsa neler yapacağım.. Sadeliğin ön planda olduğu siteler, hem okunası, hem şık. Bu da böyle bir site olmuş. Tebrikler! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi keşke vakit bulabilsen de değerlendirsen, zor ama çok keyifli alaylı olduğum halde böyle okulunu okuyan sen için daha güzel sonuçlar çıkacaktır eminim. Kesinlikle okuyucuyu yormayacak, dikkatleri direkt yazıya çekecek tasarımlar benimde en sevdiklerimden ve olması gereken ayrıca, beğenmene sevindim canım :)

      Sil
  3. Canim bailiyorum senin blog tasarimlarina ama blogumu hicbirsey bilmedigim programa blog tasarlamaya dair hicbirsey bilmememe ragmen ugrasip o goruntuye gecirdigim icin uzun sure kullanmak istiyorum cok ugrastim diye ondan katilamiyorum cekilislerine:) yoksa en birinci ben katilicam valla cok guzel seyler yapiyorsun ellerine saglik caniim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ediyorum güzel sözlerin için, elbette kendi emeğine kıyamaz insan dilediğince kullan, ne zaman istersen buradayım ama bunuda unutma :) Çok öpüyorum canım :)

      Sil
  4. Çok hoş olmuş bence de.Güle güle kullanılsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim :) Aynen güle güle kullansın :)

      Sil
  5. Harika olmuş canım benim tasarımlarını çok beğeniyorum emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim, beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  6. Sevgili Benim Tutkum harika bir iş çıkardı. Tam olarak istediğimi verdi bana. Buradan tekrar size teşekkür ederim. Keyifle kullandığımdan emin olabilirsiniz. Bu arada gerçekten güneş enerjisiyle çalışıyorum. Güneş yoksa ben yokum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kaldıysanız ve keyifle kullanıyorsanız blogunuzu amacıma ulaşmışım demektir, ben teşekkür ederim güzel sözleriniz için.. Güneş şu sıralar enerjimi tüketmekte yalnız, feci sıcak :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel