Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black Maskara

Maybelline maskaralarını cidden çok başarılı buluyorum. Bir iki tane dışında tüm maskaralarını kullandım ve her birinden genel olarak memnun kaldım. Elbette minicikte olsa memnun kalmadığım tarafları vardı, geç kuruması olan, çabucak sabitlenen, çok bulaşan, çıkmak bilmeyen gibi özelliklerini verdiği etkiler sebebiyle görmezden geldim çoğu zaman.. 
Maybelline Colossal Go Extreme Mascara
The Colossal serisinin son çıkarmış olduğu Go Extreme Leather black ekstra siyah olan maskarasından da genel olarak memnun kaldım diyebilirim.. Verdiği etki elbette ki reklamlardaki takma kirpik etkisi yaratmıyor kaldı ki onlar takma kirpik :) ancak yinede tatmin edici boyutta bir etki yaratıyor kirpiklerinizde.. Ekstra siyah olması da ayrı bir artı özelliği.. Fırça yapısı tombul ve sık kıllardan oluşuyor, diğer volume express serisine nazaran bir tık daha tombul diyebilirim.Fırça gövdesinde bir bomblelik söz konusu bunun herhangi bir artısı olduğunu düşünmüyorum tamamen görüntü amaçlı bana göre..

Maybelline Colossal Go Extreme Mascara
Ambalajı diğer kullandığım Maybelline maskaralar içerisinde en beğendiğim tasarım diyebilirim, siyah üzerine sarı detaylar oldukça şık bir hava katmış.Ürünün kokusu ağır olmayan klasik Maybelline maskara kokuları gibi etkileneceğini sanmıyorum.Maskarayı ilk kullanmaya başladığınızda aşırı sıvı gelebilir, göz kapağınıza oraya buraya bulaştırma riskiniz çok yüksek çünkü kıvamı ilk kullanımda yoğun değil, zamanla tahminen 1 ay gibi bir sürede kıvama gelebilir ki benim ki 1 buçuk ay gibi bir sürede oturmuş kıvama geldi, şimdi daha rahat sürülüyor. Bu sorun sıvı yapıdaki maskaralarda her zaman vardır, belli bir zaman sonra kıvama gelir sanırım hava aldıkça oturuyor, çabuk kurusalar da.. 
Maybelline Colossal Go Extreme Mascara
Maskarayı uygularken acele etmenizde fayda var zira biraz çabuk sabitlenebiliyor sıvı yapıda olmasına rağmen.Kirpikleri çok fazla yapıştırmadan cidden dolgunluk ve uzunluk veriyor, bunu resimlerden de anlayabilirsiniz sanırım. (Kirpik bakımım için Şuradaki karışımı uyguluyorum, resimde gördüğünüz bir süredir yapamadığım hali düşünün, etkisi çok fazla olan bir kür, bu konuda sıkıntı yaşayanlara cidden tavsiye ederim..) 
Son resimde 3 kat ve alt kirpiklerime de uygulanmış halini görüyorsunuz. Normalde göz makyajımda 2 veya katları maskara uyguluyorum, kirpikler benim için makyajın can damarı.. Gün içerisinde dökülme gibi bir problem yaşamadım bu maskara kullandığım makyajlarımda, bir clinique high lengths maskara kadar ağırlık yapmadı, hafif yapıda bir maskara olmasına rağmen inanılmaz ağırlık yapan bir ürün zira kendisi.. 

Ben genel olarak bu maskaradan memnun kaldım diyebilirim. Maybelline Go Extreme Leather Maskara'yı Gratis, Watsons, kozmetik mağazaları ve çeşitli alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz..

17 yorum :

  1. Çok faydalı bir yazı olmuş canım. Ben de kullanmıştım bu maskarayı ama beğenmedim hiç. Galiba dediğin gibi sabırlı olup, bir - bir buçuk ay beklemem gerekirdi. Bu güzel değil deyip anneme verdim hemen. :) Resimden de anladığım kadarıyla bir şans daha verebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım çok incesin :) Kesinlikle biraz zaman ve bir şans daha vermelisin, cidden kıvama gelince güzelleşiyor maskara :) Umarım bu defa beğenirsin :)

      Sil
  2. Denemek istiyorum şu an gözlerimde :)

    YanıtlaSil
  3. Ben maskaranın tek kat uygulanmış halini daha çok seviyorum, 1 numaralı fotoğraftaki hali size çok yakışmış, bende deneyebilirim. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz makyajında abartıyı seviyorum ama evet haklısınız tek kat bazı rimellerde hoş durabiliyor, misal bunun verdiği tek kat etki güzel ve yeterli :) Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Merhaba göz makyajını ve maskarayı severim. Onun haricinde çok makyaj sevmem.Sizin önerdiğiniz maskarayı da denemek lazım. Ayrıca bayramınız kutlu olsun:)) Selam ve sevgiler...

      Sil
    3. Merhaba teşekkür ediyorum sizinde bayramınız kutlu olsun :) Umarım sizde beğenirsiniz, maybelline maskaralar genel itibariyle başarılı oluyorlar.. Sevgiler..

      Sil
  4. güzel maskara ben de alıp denemek istiyorum =)

    YanıtlaSil
  5. Kaş yapısı, gözler, kirpikler maşALLAH, ALLAH sahibine bağıslasın :))
    Kirpik bakım konuna gidiyorum ben :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim güzel bakan gözlerinden hep o, teşekkür ederim :) AMİNN sahibim bir gelsin artık :))

      Sil
  6. Çok güzel görünüyor canım :)

    YanıtlaSil
  7. Beğenerek kullandığım bir maskara benim de :)

    YanıtlaSil
  8. Neredrn ne zamn ne kadara aldiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis mağazasından almıştım sanıyorum geçmiş zaman, o zaman 15 tl civarıydı indirimde yine net değilim, fiyatı şimdi indirimle 18tl civarı.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel