Oriflame HairX Styling Hacim Kazandıran Köpük

Oriflame HairX Styling Hacim veren saç köpüğü memnun kalarak kullandığım saç şekillendirici ürünlerimin içerisinde.. Saç yapım ince telli olmasına rağmen aşırı inat şekil almakta zorlanan bir yapıda..Bu sebeple sprey, köpük,serum vs bir çok tutucu ürün kullanmak zorunda kalıyorum..Bazı zamanlar onlar bile işe yaramıyor, nevi şahsına münhasır olan inat saç tellerime bazı ürünler bile kar etmiyor.. Oriflame'nin bu hacim veren saç köpüğü işini iyi yapan bir ürün. Saçlarımı istediğim şekilde tutarken, aynı zamanda hacim vererek güçlü görünmesini bir kaç tık daha dolgun görünmesini sağlıyor.Ancak hacim vermesinden çok, tutuculuğu, verdiğiniz şekili uzun süre sabit kılması en önemli ve sevdiğim özelliği..

HairX Styling Extreme Volume Mouss

Köpüğün kokusu çok güzel çiçeksi ve fresh kokuların karışımından oluşuyor.O koku saçlarınızdan siz yıkayana kadar da gitmiyor. Saçlarınıza parfüm sıkmışcasına kalıcı..  Saç köpüklerinin kullanımı malum henüz yıkanmış saçlarınızın fazla suyunu aldıktan sonra, nemli saçınıza uyguluyorsunuz. 

Bu üründe tıpkı diğer köpüklerde uygulanan yöntem gibi, nemli saça uygulanıyor. Avuç içinize sıkacağınız köpüğü saçlarınızın dibinden uçlara doğru güzelce yayıyorsunuz. Parmak uçlarınızla saç aralarınıza köpüğü uygulamanız en doğru şekil. Hatta geniş dişli bir tarakla da bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Doğru yayılmadığı taktirde öbek öbek sertlikler oluşabiliyor.. Daha sonra saçlarınıza vermek istediğiniz şekli verebilir, gün boyunca rahat edebilirsiniz.. 

HairX Styling Extreme Volume Mouss

Oriflame HairX Styling Hacim Kazandıran Saç köpüğü 200 m'lik bir ambalaja sahip, uzun zamandır kullandığım halde oldukça bereketli daha henüz yarısından inmiş durumda.. Ürün 14,90 tl gibi bir fiyatla satışta.. Oriflame katalog dönemlerinde çok daha uygun fiyatlara indirime gidebiliyor, değerlendirmenizde fayda var..

5 yorum :

  1. Ben bu aralar saç ürünlerine sardırdım. O yüzden paylaşımın çok hoşuma gitti canım, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım, umarım sende memnun kalırsın :)

      Sil
  2. Saçlara suruldugunde ıslakmış gibi görüntü veriyormu yoksa kurumu gorunuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jole gibi bir ıslaklığı yok sadece hafif parlaklık veriyor..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel