Wet’n Wild Cinnamon Spice Ruj - E917B

Yaz - Kış fark etmeksizin koyu ton rujlara aşkım bakidir. Sonbahar renklerini yaz aylarında da rahatlıkla kullanabiliyorum, özellikle kırmızı ve bordo tonlardan vazgeçemiyorum..Wet n wild mega last serisinin en beğendiğim koyu rujlarından Cinnamon Spice - E917B rujunu bu yazımda sizlerle paylaşmak istiyorum.. 


Serinin çok güzel renkleri var, yapıları itibariyle fiyatını da göz önüne alırsanız fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.. Genel itibariyle mega last rujların yapısından bahsetmek gerekirsek en ünlü renklerinden biri olan Cherry Bomb inceleme yazımda da bahsettiğim gibi oldukça kalıcı. Fotoğraftadan da anlayabileceğiniz gibi kalıcılığı çok iyi, kaç kez silmeme rağmen bastırarak üstelik ancak, böyle sabitleniyor..
Sürümü nemlendirmeden sürülen dudağı biraz zorlayabilir yapıda, mutlaka nemlendirilmiş dudaklarınıza uygulamanızı tavsiye ederim, dudağı zorluyor zira. 


Cinnamon spice rengi, kahve alttonlu bir bordo, cherry bomb vişne çürüğüne kaçarken cinnamon spice daha çok soğuk kahve alttonlu bir bordo rengine kaçıyor.. Serinin özelliği içerisinde ışıltı barındırmayan tamamen mat yapıda olmaları, bu özellik özellikle koyu renk rujlarda çok hoş bir görünüm sağlıyor bana göre..Koyu rujlarda mat görünümü daha çok beğeniyorum.. Rengini çok net verebilen, tek sürümde yeterli gelebilecek yapıya sahip.Dudak kalemiyle kullanmanızı öneririm koyu renk rujlar gün içerisinde dağılma yapabiliyor malum.. Genel olarak wet n wild ambalajları sıkıntılı, özellike de rujlarında bu sıkıntı daha büyük, tek olumsuz yanı diyebiliriz buna..

Wet n wild markasının fiyat performansını büyük çoğunlukla beğenmişimdir, birde indirim dönemine denk gelinirse asla kaçırılmayacak hatta stok bile edilecek ürünleri var..İndirimli - indirimsiz bu kalite ürünlere sahip olmak için Gratis mağazalarına uğrayıp wet n wild standına bir göz atmanızı şiddetle öneririm.. Büyük bayram indiriminde umarım ki indirim olur, özellikle Mega last rujlara mutlaka şans verin, pişman olmayacaksınız..

20 yorum :

  1. ww den ilk aldığım ruj ama bu kapağa değip durdukça sinir olup kullanmamaya başladım :-(( yoksa çokk güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma açıp kapatmak eziyet, sinir bozucu, tek olumsuz yanı işte napalım :/

      Sil
  2. Renk harika yaa :) Ama bi marka bu kadar güzel bi seri üretip ambalajı nasıl bu kadar dandik yapabilmiş hala anlayabilmiş değilim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir anlayabilsem :/ Sanırım kadı kızı hesabı güdülmüş :)

      Sil
  3. bence bütün sermayeyi rujun kendisine harcamışlar kapağa para kalmamış yapamamışlar :P Şaka bi yana çok güzel bi renk güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da bir ihtimal :)) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. Çok güzel gerçekten bu markaya bayılıyorum bu rujun fiyatı nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat - performans olarak çok iyiler.. Bu serinin fiyatı 10 tl civarı, indirimde denk gelinirse çoğu rengi alınası..

      Sil
  5. Tonunu çok beğendim :) Mutlu günlerde kullan ;)

    YanıtlaSil
  6. Ambalaj berbat ama renk çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle renkleri ve yapısı ne kadar güzelse ambalajları da bir o kadar berbat :)

      Sil
  7. Oww kalıcılığa bakar mısınnn :) Bu renge bakacağım bir dahakine :) Ama dudak swatch isterim bak yada yok yok sen makyaj postları yapsana çok merak ediyorum tarzını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dudaklarım pek swatchlık değil, senin dudaklarının yanında ohoo :) Göz makyajı yapabilirim bir tane vardı aşamalı değil, aklımda aslında da bir üşengeç oluyorum her hadi dediğimde anlatamam :) Gözden anlaşılır makyaj tarzım diyelim ;)

      Sil
  8. Merhaba. Bu rujla hangi kalemi onerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben Alix avien 316 ve Essence 08 red blush renkleri ile dönüşümlü kullanıyorum, aslında ikisininde tonu birbirinden farklı ancak uygulayınca bu fark belli olmuyor. Birebir olmasada yakın renklerle yaptığınız çerçevelerde minik renk farklılıkları belli olmaz, rahatça kullanabilirsiniz..

      Sil
  9. Bugun basladim kullanmaya ama eksi kokuyor sizce neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıcak yerde muhafaza ediyorsanız bozulmuş olabilir, serin ve kuru yerde saklamanızı öneririm rujlarınızı..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel