L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

Loreal'in bu güne kadar kullandığım çoğu ürününden memnun kaldığımı söyleyebilirim.İstisnalar tabii ki de var, gerek cilt gerekse makyaj ürünlerinde olsun yeterli bulmadıklarımda var. Son çıkardığı seriden biri olan 20'li 30'lu yaşlar için olan bu serideki nemlendiricisi bir çok kişi tarafından serinin en başarılı ürünü seçilmiş.. Bende Watsons Anneler günü indiriminden kazandığım puanlarımla bu tercihimi değerlendirmek istedim ve kendisini satın aldım. Daha ilk kullanımdan itibaren keşke çoook daha önce satın alsaymışım diye hayıflandım, vaad ettiklerini gayette güzel yerine getirdiğini gözlemledim. Cilt kalitemi gerçekten arttırdığını söyleyebilirim..
L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

Ürünü yaklaşık 10 gündür düzenli olarak kullanıyorum, sabahları gül suyu ile tonik uyguladığım cildime bir kaç dakika sonra tonik emildikten sonra uyguluyorum, daha sonra gün içerisinde aklıma geldikçe, gözüm çarptıkça bir kaç sefer daha uyguluyorum, aslında sabah ve akşam sürmeniz yeterli keza gün içerisinde verdiği nemlilik yeterli olabiliyor ihtiyaç duymuyorsunuz pek ancak ben böyle kullanmayı daha çok tercih ediyorum, tamamen psikolojik :) Daha sonra da gece temizlediğim yüzüme uygulayıp yatıyorum.. Zaten küçük bir miktar yeterli oluyor, yapısı ince ve emilimi gayet başarılı.Dairesel hareketlerle çok fazla bastırmadan sürmeniz yeterli..

L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici ciltteki renk farklılıklarını, kızarıklıklarını ve pürüzleri en en aza indirgiyor ciddi anlamda bu en büyük fark ettiğim özelliği oldu. Hatta şöyle ki normalde ten makyajım olmadan dışarıya pek çıkmam, çok çok nadirdir, bu tamamen tercih meselesi benim için, mutlaka hiç bir şey sürmesem cc krem uygularım ancak bu ürünü kullanıp hiç bir şey sürmeden dışarı çıktım, denemek istedim ve evet gayette içim rahattı, etkisini beğendim.. Gözenek küçültmede etkisi evet gayet güzel ama ekstra bir küçültücü cilt ürünüyle tadından yenmeyecek bir ürün bana göre. Bu şekilde de kullanıp deneyimleyeceğim memnun kalacağımıda düşünüyorum..Makyaj altına gayet güzel bir nemlendirici ayrıca, cilt pürüzsüzleştirici etkisiyle baz niyetine bile kullanılabilir diye düşünüyorum çok fazla sorunlu olmayan ciltlerde.. Ben bu şekil de memnun kaldım.. Nemlendiricinin benim için olumsuz tek yanı içerisinde SPF koruması olmaması, bu özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan bir özellik bana göre..
L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

Açıkçası ben  L'Oreal'in bu günlük nemlendiricisinden yeteri düzeyde memnun kaldım ve her cilt tipine uyum gösterecek bir ürün olduğunu düşünerek rahatlıkla tavsiye ediyorum..Ürünü Watsons, Gratis ve çeşitli marketlerden edinebilirsiniz..

Benim L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici ile ilgili deneyimlerim bu şekilde, birde benden dinlediniz..

4 yorum :

  1. Hmm güzelmiş güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  2. peki bu kremi 20 yaşın altında yani 18 yaşında biri kullanamaz mı ? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı hafif olduğu için kullanılabilir :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel