Golden Rose Quick Dry Top Coat - Oje Kurutucu

Sık sık oje sürmeye bayılan biriyseniz ve birde sabırsız yerinde duramayan bir kişilikteyseniz o ojenin kurumasını  beklemek size işkence gelebilir, ki özellikle koyu ojeler ve rengine aşık olupta kurumak bilmeyen ojeleri sürdüyseniz!.. Çok uzun zamandır oje kullanıyorum, çok çeşitli renk skalasına sahip ojelerim var, tırnak bakımıma özen gösteririm, çok çabuk uzayan, şekil vermede beni çok zorlamayan tırnaklarım vardır. Bu yüzden oje sürmeye bayılıyorum benim için ayrı keyif, nail art'a hiç girmedim, giremem sanıyorum bana göre o ayrı bir dünya, makyaj yapmak benim için nasıl inanılmaz keyifse nail art'da bana göre o denli önemli, başlı başına ayrı bir ustalık ve sabır isteyen bir iş..Ben de bu konularda o kadar sabır yok ne yazık ki.. 


Tek kat oje çok çok nadir uyguluyorum büyük çoğunlukla 2 yahut 3 en fazla 4 kat uyguluyorum, içim ancak öyle rahat ediyor :/ Bu sebeple ojelerin kuruma süresi ekstra uzuyor, eskiden soğuk suya tutar bekletirdim klasik yöntem, ama onda da kabarcıklar oluşur o kadar zahmetim boşa giderdi, çok sinir olurdum. Çok daha sonraları oje kurutucu ürünlere yöneldim, netten araştırdığım kadarıyla en çok memnun kalınan Golden Rose Quick Dry'dan yana kullandım ilk tercihimi.. İlk kurutucu deneyimim olmasına rağmen çok çok memnun kaldım, diğerleri ne düzeyde bilemiyorum ancak bitmeye yakın olan bu ürünümden sonra başka markaları da deneyecek olsam yine bunu alırım diye düşünüyorum çünkü çok memnun kaldım.. 

Golden Rose Quick Dry Top Coat - Oje Kurutucu

Golden rose kurutucu oje işini çok iyi yapıyor. Verdiği parlaklık keza ekstra güzel özelliği, sevdim. Tek olumsuz yanı bana göre ojenizin rengini yarım ton açabiliyor..Ancak abartı bir görünüm de vermiyor korkmayın..


Ojenizi uyguladıktan 1-2 dakika sonra kurutucuyu uyguluyorsunuz, hızlı olmanızda ve ne çok alım nede az alım yapmamanızda fayda var, az alımda çizgiler oluşabiliyor kuruduktan sonra, çok alımda ise rengi bulanıklaştırıp, tırnak etlerinize uhu derecesinde yapışmasıyla karşılaşıyorsunuz..Dikkatli ayarında sürmenizde fayda var..Dediğim gibi uhu derecesinde bir yapışması var. Tırnak etleriniz kaskatı kesiliyor. Resimde de anlamanız açısından parmağıma uyguladım yarım 1 dakikaya yakın bekledim ve kuruduktan sonra aldığı görüntü, oje gibi görünsede kaskatı kesiliyor ve çıkarması iyice kuruduktan sonra biraz sıkıntı, neyse ki aseton ile biraz uğraştırsa da çıkabiliyor, soymanızı tavsiye etmem.. 

Golden Rose Quick Dry Top Coat - Oje Kurutucu

Ürün en az 5-6 gün ojeyi ilk gün ki gibi sabit tutuyor tırnağınızda, bir yere çarpıp ojenizi kaldırmadığınız sürece tabii ki.. Belirtmeyi unuttum, bu tip oje kurutucuları çok sıklıkla kullanmanız tırnağınız için zararlı olabilir, tırnak sağlığınız için çok sık kullanmayın derim..
  
Golden Rose Quick Dry kurutucu oje'den ben oldukça memnunum, sizinde şans vermenizi isterim.Oje sürmeyi keyifli hale getiren çok başarılı bir ürün bana göre..

10 yorum :

  1. genelde bırakıyorum kendi kurusun daha iyi oluyor o şekilde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sık kullanmak zaten tırnağa zararlı bende genelde koyu renk, çok çabuk bozulabilen ojelerimde yahut acelem varsa kullanmayı tercih ediyorum.. Oje sürümünde çok bonkörüm bu yüzden pek kolay kurumuyorlar :/

      Sil
  2. Nail art yapınca mecburen kullanıyorum ben. Kat kat ojeyi başka türlü kısa sürede tamamen kurutmak o kadar da kolay olmuyor çünkü. Ben NK express kullanıyorum. Gayet memnunum ^^ Yedeklerim bile var. Onlar azalınca belki bunu da deneyebilirim. Yazı için teşekkürler.

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NK ürünlerini bende severek kullanıyorum ancak top coat'ını henüz kullanmadım, denemek istiyorum onu da, ben teşekkür ederim..

      Sil
  3. Seni izlemeye geçtim, epeyce de oldu Sevgili benimtutkum. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende epeydir sizi izlemedeyim,teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  4. Böyle bir ürün denemek istiyordum belki buna bakarım. teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Rimmel london un top coat ından hiç memnun kalmadım. Birde bunu deneyelim bakalım :) emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi? Öğrendiğim iyi oldu, boşa almamak lazım, teşekkür ederim canım :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel