Nivea Q10 Plus Good bye Cellulite Gel-Cream

Uzun sayılabilecek bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. Blogumda yaşanan teknik bir sıkıntı nedeniyle bir süre aktif olamadım çok üzülerek ve sıkılarak! Yeni kayıt girmeden pasif olarak aktif! olmak zorundaydım ve nitekim bu sıkıntılı dönem geçti sağ salim atlattım.. Tam bu sıkıntı geçti derken sürpriz bir tatil planı oluşturuldu ve bugün yaklaşık 10 günlük bir tatil döneminin içerisine girmiş bulunuyorum.. 
Bu zaman diliminde elbette burada olacağım, o sıkıntılı dönemi geçirdikten sonra bunu pek önemsemiyorum açıkçası :) 
Tatil sonrasında ise beni tutabilene aşk olsun diyorum siz anlayın :) 
Açıklama ve dert yanma faslı bittikten sonra, asıl konumuza geleyim artık değil mi?
Nivea Q10 Plus Goodbye Cellulite Gel-Cream 200ml

Kış ayları yaz aylarına yatırımdır, bir kadın kışın kendini bakıma alır ki yazın o aklındaki fit ve kusursuz görünüme ulaşabilsin.. Yine bu dönemlerde de kullanabileceğiniz bir selülit kremi önermek istiyorum sizlere, şurada bahsettiğim, işini oldukça başarılı yapan, ciddi anlamda selülitler üzerinde etkisi olan Nivea sıkılaştırıcı vücut losyonunu gayet memnun kalarak kullanıyorum biliyorsunuz, bu yazıda bahsi geçecek olan ürün ise yine Nivea'nın Q10 Selülit jel-kremi. 

Nivea Good Bye Cellulite Gel Cream
Bu ürünü farklı kılan ekstra dakikalarca masaj yaparak yedirmenize gerek kalmaması.. Annemin çok memnun kalarak kullandığı bir ürün, kiloların sık sık alınıp verilmesinden kaynaklı özellikle oluşan derin selülitleri azaltmada cidden başarılı.Cildi pürüzsüzleştirme özelliği bir harika, gözle görülür bir pürüzsüzlük sağlıyor, sıkılaştırması keza öyle, ciddi anlamda farkı fark edebiliyorsunuz. 
Nivea Good Bye Cellulite Gel Cream
Kokusu diğer kullandığım losyondan çok daha güzel ve aşık olunası, Nilüfer özleriyle zenginleştirildiği için sanırım çok çok hoş bir kokusu var, parfüm niyetine bile insan sürüp dolaşabilir öyle ki :) Klasik Nivea kalitesi diyebiliriz biz buna aslında, beni yanıltmadı..
Nivea Good Bye Cellulite Gel Cream
Ancak elbette ki alerjik bir reaksiyon olup olmadığını anlamanız açısından ürünü önce bileğinizde test edip sorun olmadığına kanaat getirdikten sonra kullanmanızı öneririm. Bu tip cilt bakım ürünlerini kullanırken ara vererek kullanmanız etkisini daha net alabilmeniz açısından çok önemli, cilt bu ürüne alışmamalı, aksi halde etkisi azalacak ve sıradanlaşacaktır cilt adına.. En azından 15 gün bir ara vererek kullanmanızı öneriyorum.. 

Nivea Good Bye Cellulite Gel Cream selülit problemi yaşayan, cildinin daha pürüzsüz ve düz bir görünümde olmasını isteyenler için gayet başarılı bulduğum bir ürün, tavsiye ederim..200 ml olan bu Kremi Gratis, Watsons, eczaneler, bilumum kozmetik mağazaları ve alışveriş marketlerinde rahatlıkla bulabilirsiniz..Fiyatı 30-40 tl civarı olmalı, genelde indirimde aldığım ve 2 şer 3 er alıp o şekilde kullanıldığı için şuan için net fiyatını bilemiyorum, ancak o civarlarda olmalı..Yine de net fiyatına bakıp editleyebilirim yazıyı elbette ki..

20 yorum :

  1. İndirime girdiğinde hemen alıp denemeliyim bende :) blogunu takibe aldım canım banada beklerım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim memnun kalırsın canım sende :) seni takipteyim sanırım ancak tatil dönüşü tekrar kontrol edicem elbette gelirim :)

      Sil
  2. memnuniyetinin samimiyetine inanıp alıp denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum sende beğenecesin canım, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. bu ürünü geçen seneydi sanırım, satıcı kız baya methetti. ama nedense güvenip alamadım. malum yaz ayları, bikini mevsimi. alınacaklar listesinde sıraya girdi şimdiden. eline sağlık tatlım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meth ettiğine değer bir ürün canım cidden denemelisin, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Niveanin bu kremini kullanmamistim. Deneyebilirim kullandigim kremle dönüsümlü olarak.

    YanıtlaSil
  5. ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım tam 1 ay dolmamasına rağmen şimdiden selülit görünümünü azalttı bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmanıza sevindim, cidden etkili bir ürün, çok daha faydasını görürsünüz umarım :)

      Sil
  6. Bu serinin vücut losyonu var bende de.Tatil sonrası kendimi biraz bakıma aldım.Losyonlarla da takviye etsem iyi olacak sanırım.İyi tatiller diliyorum bu arada ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle takviye şart, tatil epey rahatlatıyor insanı, toparlanmak lazım :) Çok teşekkür ederim, size de iyi tatiller dilerim :)

      Sil
  7. Öncelikle çok geçmiş olsun canım ve iyi tatiller :) Bunu kesinlikle bulmalıyım sen bu kadar övdüysen gerçekten başarılı demektir. Hazır indirim de varken bakayım çok sağol canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, çok sıkıntılı bir dönemdi ve atlattım çok şükür :) Aynen hazır indirim dönemindeyken denemeni öneririm, gerçekten bizim gibi genç ciltlerde özellikle etkisini gösteren bir ürün, sende seversin umarım, rica ederim canım :* <3

      Sil
    2. Kilo alıp vermekten çok selülit oluştu bende de, rejime de girmişken iyi olacak. Peki canım 15 gün ara verin demişsin ya kaç gün kullanıp ara vermeliyim?

      Sil
    3. Anlıyorum en iyi zaman o halde şimdi senin için, diyetle ve sporla çok kısa sürede toparlarsın. Canım 3 hafta gibi kullanıp sonrasında 15 gün ara vermelisin.Ki cilt alışmasın ürüne, bu arada sende etkisini görmüş, tamam mı devam mı sorusuna cevap bulmuş olacaksın..

      Sil
    4. İnşallah iyi gelir toparlarım çok sağol canım bilgiler için :*

      Sil
    5. İnşallah canım, rica ederim ne demek :*

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel