Essence Stay All Day 16h Fondöten - 20 Soft Nude

Essence Stay All Day 16h fondöten, koca şehirde tek bir yerin Essence standını yeni yeni getirip doldurmaya başladığı dönemlerde edindiğim bir ürün.. Essence ürünleri genel itibariyle zaten uygun fiyatlı olarak satılıyor ancak çok daha indirimli bir fiyata satıldığını görünce alıp denemek istedim. 16 Saat kalıcılık vaad eden, yoğun yapılı bir fondöten, aynı zamanda kapatıcılığı da ortanın üzerinde gayet tatmin edici boyutta..İçerisinde paraben yok, en önemli artı özelliklerinden biri..
Essence Stay All Day 16H fondöten
Ürün pudra bazlı, sürdükten sonra pudramsı bir görüntü oluşabiliyor yoğun yapılı olmasının sebebi de bu sanırım. Üzerine pudra isteği bile duyulmayabilir öyle ki, yalnız yağlığa dönük yada yağlı ciltler gün içerisinde parlama sebebiyle belki ihtiyaç duyabilirler pudraya.. 

Fırçayla biraz daha zor dağılırken ben bu ürünü daha çok parmaklarımla yedirmeyi seviyorum cildime..Mat bir bitişi var, glow bir makyaj için uygun bir fondöten maalesef ki değil.. Ben normalde glow makyajı seviyorum yağlı bir cilde de sahip olsam, tezatların insanıyım sanırım :/
Kapatıcılığı resimde de görüldüğü üzere gayet yeterli en azından bana göre diyelim, yeterli görülmediği takdirde bir kat daha sürülebilir yahut kapatıcı desteği alabilirsiniz.. Ürünün kokusu çok hoş çiçeksi bir kokusu var, ağır yapay kimyasal bir kokusu yok. Kalıcılığı 16 saat cildimde tutamasamda gün içerisinde evet diğer bu özellikte olmayan fondötenlerime nazaran güzel, hatta uygularken dahi ellerimde çok çabuk sabitleniyor, fırçaları siz düşünün..
Essence Stay All Day 16H fondöten

Ben yanlış bir renk seçimi yapmışım 20 Soft Nude bir buçuk ton kadar koyu kaçtı cildime, genelde yaz aylarında kullanırım yahut karıştırarak kullanırım dedim, ki cc veya bb kremimle karıştırıp kullanıyorum zaman zaman.. Pompalı bir ağzı olması alımın kolaylığı açısından sevdiğim bir yanı oldu ürünün, klasik kapak çevirmeli ağızlar sıkıntı yaratıyor, uğraştırıyor zira..

Essence Stay All Day 16h fondöten uygun fiyatlı fondötenler içerisinde şans verilebilecek yeterli, gayet güzel bir ürün, tavsiye ederim.. Essence ürünlerine Gratis ve bilumum kozmetik marketlerinden ulaşabilirsiniz..

18 yorum :

  1. Paraben olmamasına şaşırdım, fiyatı çok uygun o nedenle biraz almaya korkuyordum hep kötüdür diye. Güzel yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok fiyatı uygun diye kötüdür algısı yanlış bence bunu biraz aşmak lazım, wet n wild en basit örnek, bunu essence ile yıkabilirsin mesela ne dersin? :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş. Denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim bir fondötendi, teşekkürler :) Essence'te en açık renk bile koyu gelebiliyor, özellikle kapatıcılarında ama fondötenlerinde umarım bu sorun yoktur. Emeğine sağlık, sevgiler <3
    http://www.duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Denemekte fayda var elbette, sevgiler..

      Sil
  4. Gratisi her ziyaretimde bikaç kez mıncıklayıp bırakıyorum :D tester da koymuyorlar çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tester koymadıkları zaman sinir oluyorum :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  5. Gratiste iç rast gelmedim bu fondötene ama cildim yağlı deneyebilirim :) Güzel yazınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım denk gelebilirsiniz, ben teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Essence'in baz ürünlerini sevemiyorum nedense. Kapatıcısını denemiştim ben de hani şu ucu fırçalı olanlarda, ama kapatıcılığı yeterli değildi. Senin de aklında olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi oldu uyardığı canım, zira o kapatıcıyı her görüşümde acaba alsam mı diyorum, uygun fiyatlı ya şans verebilirim diye ama şimdi netim, teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Günlük kullanıma ve kuru ciltlere uygun mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük kullanım için ideal,tatmin edecek bir kapatıcılığı var.Kuru ciltler öncesinde güzel bir nemlendirici uygulayıp rahatlıkla kullanabilirler..

      Sil
  8. Oncelikle merhaba ben bu urunden cok memlunun konya real avm gratisten aliyordum ama birdaha gelmicegi soylendi lutfen urunun tekrarini getirtimisiniz fiyati ucuz diye kimse yanilmasin pahali urunlerden cok daha guzel alan keainlikle pismannolmaz ben bu urunun devamini nerde bulabilrim kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz.. Essence Gratislerden çekiliyor bildiğim kadarıyla, o sebeple yakın zamanda diğer ürünlerinide bulamayacaksınız büyük ihtimal.. Eve kozmetiklerde satılıyor Essence, yerel kozmetik dükkanlarınız varsa oralardan yada online kozmetik alışveriş sitelerinden bulabilirsiniz markanın tüm ürünlerini..

      Sil
  9. acaba bu fondötenlerin açık tonu varmıdır yoksa trk renkmidir ondan sipariş etmwye korkuyorum açıkcası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek renk değil hayır. Farklı tonları mecvut. Rahatlıkla göz atabilirsiniz.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel