Urban Care Naturals Argan Oil & Keratin Saç Bakım Maskesi

Watsons alışverişim sırasında Urban Care ürünlerinin tanıtımını yapan görevli bayan her çeşidinden denemem için testerlarını vermişti.. Markayı bugüne kadar deneme fırsatım olmamıştı, testerları kullanmaya başlayınca saçlarıma en uygun geleni Argan yağlı kolay kırılan besleyici ve kırılma karşıtı bakım içerikli maskesi oldu.. Saçlarıma çok oynarım, haliyle çok çabuk ve kolay kırılmalar oluşuyor.. Bu ürünün kırılmalarıma ne kadar etkisi olacak bilemiyorum ama yıkama sonrası saçlarımın daha canlı, gür ve tel tel görüntüsü oldukça hoşuma gitti. Hal böyle olunca gidip tam boyunu aldım ve memnun kalarak kullanmaya başladım.. 

Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Maskesi
  • Ürün Argan yağı ve Keratin içeriyor,
  • Kolay kırılan saçları güçlendirmeyi, onarmayı vaad ediyor,
  • Yapısı yoğun buna rağmen kolay uygulanabiliyor saçınıza,
  • 200 ml bir gramaja sahip aslında fiyatına nazaran en azından 500 ml olmasını isterdim sanki bana biraz az gibi geldi,
  • Haftada 2-3 kez kullanmak yeterli oluyormuş,
  • Kökten uca uygulanabilir bir maske, bu tarz ürünler genelde saç uçlarına uygulanırken bu ürün kökten uca uygulanabiliyor,
  • Saça uyguladıktan 1 dakika sonra duruluyorsunuz,
  • Kokusu çok hoş,
  • Saçta ağırlık yapmıyor.

Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Maskesi

Ürünün özellikleri bu şekilde, dediğim gibi henüz 3.kullanışım ve kırıklar üzerinde ki etkisi hakkında net birşey söylemem yerinde olmaz. Ancak saçıma verdiği sağlıklı his benim için yeterli, sanıyorum ki kırılmalar içinde fayda sağlayacaktır..

Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Maskesi

Bu arada ürünlerin testerlarını biz müşterilere vermemek için akla karayı seçen, testerları onlar için üretildiğini sanan mağaza çalışanı arkadaşlara sesleniyorum, yapmayın.Bakın deneyip memnun kaldıkça ürün tercih ediliyor. Aslında firma yetkilileri bunun önlemini almalı çalışanlar bu uyarıları dikkate almayacaktır evet!..  

Neyse ki bunları veren markanın kendi çalışanıydı ancak mağaza çalışanları bu konuda kesinlikle yanlış bir politika uyguluyorlar, en sinir olduğum şey alışveriş yaparken!

Urban Care ürünlerini Watsons, Gratis ve çeşitli kozmetik bakım mağazalarından satın alabilirsiniz.. Fiyatı 14,90 tl..

Urban Care Argan Oil Keratin Saç Bakım Maskesinden ben genel itibariyle memnun kaldım, benim saç yapımdaki kişilere tavsiye edebileceğim güzel bir ürün.. 

2 yorum :

  1. Bu markanın ürünlerini seviyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı ürünleri var aynen, içerik ve etki olarak güzeller :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel