Maybelline Affinitone Blush Allık - 75 Warm Copper

Maybelline'nin bu allığı ile tanışmam Watsons'ta bir alışverişim sırasında yine yanımda alışveriş yapan bir bayanın tavsiyesi üzerine oldu.. Cildinde sadece bu allık vardı, o kadar hoş ve doğal bir görüntüsü vardı ki, dayanamadım ve hangi ürün olduğunu sordum. O da bu ürün olduğunu söyleyince bende hem tavsiye ederken ki olumlu sözleri ve canlı canlı yüzünde görmeminde etkisiyle satın aldım. 


Maybelline Affinitone Blush Allık - 75 Warm Copper

Geçen yaz aldığım bu allıktan ben ne yazık ki hiç memnun kalamadım, o an indirimde de değildi, 25-30 tl arası bir fiyatta almıştım diye hatırlıyorum. Neden özellikle bunu yazıyorum çünkü verdiğim paraya cidden acıdım.. Allık bir kere sıfır pigmentasyona sahip, defalarca üst üste sürmeniz lazım ki istediğiniz renge yakın bir renk elde edebilin! Tamam rengi çok hoş özellikle tercih ettim bu rengi ancak cidden çok çok zor rengini veriyor. Ayrıca çok çabuk kırıldı, halbuki çantada taşımamıştım hiç, yine bir kaç sert olmayan çekmece kapama hızına dayanamayıp çatladı tabi ben daha sonra değerlendirmek için bir kaç projede kullandım..


Maybelline Affinitone Blush Allık - 75 Warm Copper

İçerisinde minik minik ışıltılar mevcut, çok hoş bir görüntü oluşturuyor bu ışıltılar.. Allıkta beğendiğim tek yön bu rengi ve verdiği hoş görüntü.. Kendi içerisinde olan minik fırça aplikatörü aşırı sert kıllardan oluşuyor, çoğu palette ve allıkta olduğu gibi kullanılacak gibi değil malumunuzdur ki.. Gördüğünüz gibi fırçası allığı nasıl tozutuyor halbuki normal allık fırçasında alımı aşır zor, tamam aplikatörler pek işe yaramıyor ama bu fırça o kadar sert kıllardan oluşuyor ki cildinizde ki hissi siz düşünün!Bu kadar da olmamalı! Hangi akla hizmet böyle bir fırçayı sunarlar piyasaya anlamış değilim.. Resmen ''ürünü açın aplikatörleri bir kenar atıverin'' mantığına destek niteliğinde bir davranış!

Maybelline Affinitone Blush Allık - 75 Warm Copper

Serinin toplamda 5 adet farklı renk seçenekleri mevcut, bende ki rengi Warm Copper 75 rengi.. Bronz-şeftali arası çok hoş bir renk, özellikle açık tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum pigmentasyon sorununu görmezden gelirsek!


Maybelline'nin bu allığından ben çok şey beklemiştim, ilk gördüğümde vurulmuştum ama ne yazık ki beni yanılttı. Bilmiyorum bu ürünü kullanıp benim gibi memnun kalmayıp aynı sorunları yaşayan varmıdır? Bu allık benim için sınıfta kaldı ne yazık ki..

Benim ürün hakkında deneyimim bu yönde, objektif olup beğendiğimiz ürünleri paylaşırken beğenmediklerimizi de paylaşıp almak isteyenlere bir nebze de olsa fikir vermek bizim için önemli olmalı diye düşünüyorum, keza ben de blog açmadan önce bir blog okuyucusu ve tavsiyeler üzerine ürünü gidip satın alan bir vatandaştım..Tamamen bu hisle bu blog var benim için, bunu özellikle belirtmek istiyorum!

Maybelline ürünlerine Gratis, Watsons ve bilimum kozmetik mağazalarından ulaşabilirsiniz..

18 yorum :

  1. aynı allığı bende kullandım allıktan soğuttu beni resmen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız değilim desene, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :/

      Sil
  2. Ben de akmıştım böyle şeftali bir renk. Rengini çok sevmiştim. Fırçası çöpe gitti. Allık da kırıla döküle kullanmadan bitti :(
    http://makyajdevrimi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bu serinin genel olarak renk vermeme durumu var. Bende de başka bir rengi var, ancak kendi sert fırçasıyla sürmeliyim ki renk belli olsun yoksa sıfır pigmentasyon.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, çok şaşırdım nasıl böyle bir seri çıkarmışlar, zira kendi fırçası kullanım için çok sert geldi bana, hiç anlamadım :/

      Sil
  4. modaveguzelliksokagi28 Mayıs 2015 20:03

    Benimde çok severek kullandığım bir allık:) Canım sürümü farklı bu allığın o yüzden pigmentlerinden memnun kalmamışsındır. Canım bu allığı fırçaya sürdükten sonra minik minik yanağına dokundur sonra fırçayı sür. Yani normal allıklar gibi sürerek renk elde edilmiyor pıt pıt dokundurmak gerekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün biter ayak kullanımını öğrenmiş oldum yani sayende canım :) Bu dediğin yöntemi deniycem, hep fırçayla normal alım yaparak kullanıyordum daha doğrusu kullanamıyordurm! Yoksa rengine cidden bayılıyorum, tam rengim..

      Sil
  5. Evet bi yerde okumuştum o arkadaş da hiç sevmemiş sanırım genelinde bu durum var.Aman neyse bizi uyarmış oldun en azından biz bari almayalım post için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen verdiğin paraya yazık olur, ben acıdım şahsen.. Rica ederim canım benim :)

      Sil
  6. Bilgilendirme için teşekkürler emeğine sağlık :))

    YanıtlaSil
  7. Aaa biten allık yapmışlar :D Doğal renkleri ben de çok seviyorum allıkta kesinlikle bakacağım buna da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biten allık :))) Rengi dışında güzel birşey bulamadım ben ama sen dene bakalım belki seversin kimbilir )

      Sil
  8. Mağazada görmüştüm bu ürünün kabı bence çok dandik kapağını daha kalın yapabilirlermiş.Yorum için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kapağı da çok kötü, misal benim tutacak yeri kırıldı tutmuyor, bunu belirtmeyi unutmuşum bak teşekkür ederim hatırlattığın için canım..

      Sil
  9. 73mü 75 mi daha güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu allıkların performansını pek beğenmiyorum.. Ben tercihimi 75'ten yana kullanmıştım 73 çok daha az renk veren bir allık..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel