Schwarzkopf Gliss Million Gloss Şampuan - Parlaklığını Yitirmiş Mat Saçlar

Gliss Million Gloss Şampuan mat saçların kaybettiği o ışıltıyı tekrar kazandırmak için formüle edilmiş tamamen,şu sıralar saçlarımın tamda buna ihtiyacı olduğu dönem bu şampuanla tanışmam çok güzel oldu benim için.. Kaybettiği o canlı ve ışıltı görünüme tekrar kavuşmamı sağladı, beni bir kez daha yanıltmadı marka.. 

Çok övgüsünü duymuştum, kokusunun kalıcılığı, verdiği yumuşaklık, canlılık ve o aydınlık epeyce yazıldı çizildi..Bende denedim, deneyimledim ve artık yazısını yazabilirim dedim.
İlk kullanımda bile etkisini görmeye başladığımız çok nadir ürün vardır bu şampuanda o nadir ürünlerden sadece biri! Benim saçımın artık demirbaş şampuanı bu diyebilirim...

Schwarzkopf Gliss Million Gloss Şampuan - Parlaklığını Yitirmiş Mat Saçlar


Etkisini daha iyi anlayabilmem adına bakım ürünlerimi kullanmadan sadece şampuanı uyguladım çoğu yıkamamda. Böylece daha net fikir sahibi olabilirim diye düşündüm.. Ürünün ilk başta kokusu dikkatimi çekti o kadar güzel bir kokusu var ki açıp açıp koklamak geliyor insanın içinden..Kalıcılığı konusunda herkes memnunmuş hatta buna annemde dahil, günlerce kokusu buram buram kalıyor saçta,bizzat şahit oldum ancak nedense benim saçım için kalıcılığı konusunda aynı şeyi düşünmüyorum, ürün hakkında tek olumsuz sayılabilecek yorumum bu, bunun dışında saç kremi kullanmaya gerek kalmaksızın saçı açıyor, dolaştırmıyor taramada kolaylık sağlıyor..

Schwarzkopf Gliss Million Gloss Şampuan - Parlaklığını Yitirmiş Mat Saçlar

Yıkarken ellerinizde yağlı bir his oluşuyor sanki durulanmıyor gibi bir his bu, ancak durulanmamakla alakası yok, keza emin olmak için uzun süre duruladım ancak yağlı değil yapısıyla alakalı bir durum bu, rahatsız edici boyutta birşey değil kesinlikle..
Sonrasında verdiği yumuşaklık, tel tel ayırması, gürleştirmesi ve verdiği o parıltı bir harika!  Evet abartısız verdiği parlaklık, canlılık mükemmel seviyede.Ben uzun süredir bakım yapmama rağmen, ayrıyeten farklı bakım ürünleri kullanmama rağmen böyle bir sonuca ulaşamamıştım Gliss Million Gloss Şampuan bunu çok çok kısa bir sürede başardı ben inanılmaz memnun kaldım..
Schwarzkopf Gliss Million Gloss Şampuan - Parlaklığını Yitirmiş Mat Saçlar

Farkı fark etmeniz açısından daha evvel aylar öncesinde daha şampuanı kullanmadan önce wag saç maşası yazım için çektiğim bir resim ile bugün çektiğim bir resmi karşılaştırdım, görüyorsunuz verdiği ışıltı inanılmaz! Ben ve ailemin diğer fertleri çok çok memnun kaldılar saçlarımla uyumunu sevdim, dediğim gibi demirbaş şampuanım olmayı kendileri başardı..

Gliss Million Gloss Şampuan ile tanışmama vesile olan Fikri Mühime teşekkür ediyorum ve size de kesinlikle öneriyorum mutlaka şans verip bir denemelisiniz.. Ürünü Watsons, Gratis, tüm alışveriş market ve kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz..

18 yorum :

  1. Maşallah saçlarınaaaaaa tütütütütü :D Nazar değmesinn :) Ne tesadüf ki bende bunun postunu sabah yazıp planladım :D Kalp kalbe karşı desene :) evet o yağlımsı his bende de oluştu ben pek sevemedim yaf kendi saç yapımda yağlı olunca fena ağırlaşma yaptı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sabah çektim dışarı çıkmadan yazmaya oturdum ancak geç kalıcaktım kapattım akşama dedim, baya bir karşı karşı desene kalbimiz :))
      Aslında saçlarımı pek beğenmem çok düz ve ince yapılı ama teşekkür ederim yinede :) O yağlı hisse alıştım görmezden gelmeye çalışıyorum ben çünkü cidden verdiği etki çok hoşuma gitti :) Saç yapısından kaynaklı demek ki canım bende ağırlaştırma yapmadı, hemde fena diyorsun üzüldüm :(

      Sil
  2. Bu markanın normal saçlar için olanı kullanıyorum çok memnunum. Hem ağırlaştırmıyor hemde dolgun duruyor saçlarım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal saçlar için olanını da kullandım aynen ağırlık yapmıyor benim saçımda da :) Saç yapısıyla alakalı bir durum sanırım bu ağırlık yapma olayı..

      Sil
  3. Ben sadece sprayini kullanıyorum yeterli geliyor ve memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spreyini kullanmadım henüz ama bunun etkisini gördükten sonra düşünüyorum..

      Sil
  4. güzel bir şampuan ben hala deneme aşamasındayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme aşamasını ben başarıyla geçtim evet güzel bir şampuanmış..

      Sil
  5. baya farketmiş. mat saçlarda cidden çok etkili gibi gözüküyor. matlık sorunum olmadığı için açıkçası diğer gliss serilerini daha çok severek kullanıyorum. özellikle sheacashmere var ki tadından yenmez =) saçlarına maşallah bu arada harikalar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarımın matlığı bariz belliydi sıkıntılıydım bu yüznden, baya bir faydasını gördüm üstelik ilk yıkamada. Ama sheacashmere olanını da merak ettim böyle iddialı söyleyince :) Ben pek beğenmesemde saçlarımı teşekkür ederim canım :)

      Sil
  6. ben de evdekileri bir an önce denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeneceğini düşünüyorum canım senin de :)

      Sil
  7. Resenha maravilhosa amei o produto, blog muito bom
    sucesso seguindo.
    Canal: https://www.youtube.com/watch?v=3xZdo8xMv34
    Blog:http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olá, obrigado eu estou vindo para me receber para o blog...

      Sil
  8. Harika görünüyor gerçekten saçların tatlım, ben de aldım ama hala deneyemedim :) Sabırsızlandım şimdi yazını okuyunca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, umarım sen de benim kadar memnun kalırsın :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel