Garnier Nem Dengesi Karmadan Yağlıya Dönük Ciltler - Matlaştırıcı Krem

Garnier'ın bu nemlendirici kremini merak ediyordum, okuduğum yorumlarda gayet memnun kalındığını severek kullanıldığını yazıyordu. Bundan aylar önce sevgili blogger arkadaşım Derin Çakır'ın düzenlediği bir çekilişi kazandım, seçtiği hediyeler içerisinde Garnier'ın bu nemlendirici kremi de vardı.O gündür bugündür kullanıyorum ve artık yazısını yazmanın vakti geldiğini düşündüm..

Garnier Nem Dengesi Karmadan Yağlıya Dönük Ciltler - Matlaştırıcı Krem

Normalde Garnier ürünlere karşı hep bir çekincem vardır nedense, belkide bb kremlerinde yaşadığım olumsuz etkiden kaynaklı bu ön yargı ancak bu üründe olumsuz bir etkiyle karşılaşmadım ne mutlu ki.. 3 ü 1 arada temizleyicisi de memnun kalarak kullandığım ürünlerin içerisinde hatta..


Garnier Nem Dengesi Karmadan Yağlıya Dönük Ciltler - Matlaştırıcı Krem

  • Garnier günlük nemlendirici matlaştırıcı kremi 50 mllık bir ambalaja sahip
  • Ürün cildi 24 saat nemlendirmeyi vaad ederken kaybettiği nemi de geri kazanıp gerekli nem dengesine kavuşmasını sağlıyor
  • Yeşil çay özleriyle zenginleştirilmiş olan krem, cildi matlaştırırken aynı zamanda cilt rengini de eşitliyor, bunun yanında pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor deniyor
  • Cildime matlaştırcı bir etki verdiğini gözlemledim evet özellikle makyaj öncesi kullanımda gayet yeterli bana göre
  • Paraben içermiyor
  • Çok hızlı bir emilimi ve yağsız bir yapısı var
  • Dendiği gibi gün boyu süren bir nemlendirmesi var 
Garnier Nem Dengesi Karmadan Yağlıya Dönük Ciltler - Matlaştırıcı Krem

Ürün cildimde sivilcelenme yapmadı, hassasiyet oluşturmadı korka korka kullanmama rağmen bu süreç içerisinde herhangi bir olumsuz etkisiyle karşılaşmadım ki benim cildim hemen reaksiyon gösteriyor o tip durumlarda.. 

Garnier Neem Dengesi Kremlerinin Normal ve Kuru ciltler için Hafif Krem, Mat ciltler için Canlandırıcı Jel, Kuru Ciltler için Besleyici Balsam olmak üzere 3 farklı çeşidi daha var.. 

Karmadan yağlıya hatta yer yer yağlı bir cilde sahip olarak ben Garnier'ın bu nemlendirici matlaştırıcı kremini beğendim. Sevgili Derin arkadaşım sayesinde denediğim bu ürüne sanırım bittiğinde tekrar şans verebilirim. 

Garnier ürünlerine Gratis, Watsons ve çeşitli kozmetik mağazalarından ulaşabilirsiniz..

14 yorum :

  1. Evet bende kullanmıştım bu ürünü daha sonra Lorealin matlaştırıcı serisine geçiş yaptım :) İndirimde bulursam affetmem alırım güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, evet bitince indirime de girince gayette alınabilir bir ürün :)

      Sil
  2. Asil ben tesekkur ederim canim benim cok sevindim begenmene biraz tereddutle koymustum ama cok sevindim simdi begenilmis olmasina :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim, sayende denedim ve de sevdim hatta tavsiye bile ettim :)

      Sil
  3. Alınabilir bir nemlendirici bence de :)

    YanıtlaSil
  4. Hello, welcome thank you I follow your blog now!

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir inceleme olmuş canım benim, Garnier'in ürünleri nedense sivilce yapıyor bende :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim, bende korka korka denedim aynen Garnier ürünlerine hep bir temkinliyim :/

      Sil
  6. merhaba öncelikle blogunu çok beğendiğimi söylemeliyim yazıların için teşekkürler :) benim yağlıya yakın karma bir cildim var ben de daha önce indirim fırsatıyla garnier bb krem alıp hüsrana uğramış insanlardanım o gün bugündür garniere biraz tereddütle yaklaşsam da yaklaşık 4-5 aydır falan garnierin yüz temizleme sütü ve yağlı ciltler için olan yüz toniğini kullanıyorum daha önce yüzümü gülsuyuyla temizliyordum ve tonik kullanmıyordum fakat kokudan dolayı toniğe geçtim ve memnum sayılırım nemlendirici olarak da neutrogenanın yağsız greyfurt özlü nemlendiricisini kullanıyorum yüzümde herhangi bir yan etki olmamasına rağmen sivilcelerim pek de azalmadılar tonik ve nemlendirici ikilisi olarak bir önerin var mı ? garnierden memnun musun bu konuda ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin öncelikle, beğenmene çok sevindim teşekkür ederim :) Garniere bende temkinli yaklaşıyorum geçmişte yaşadığım bir talihsizlik sebebiyle, şimdi ise temizleme suyundan pek memnun kalmadım, onun dışında yazıma konu olan yağsız nemlendiricisini gayet sevdim. Açıkçası malum dönemler dışında sivilce problemi pek yaşamıyorum bu konuda ne kadar yardımcı olabilirim bilemiyorum ancak, önerdiğim ve cilt için ciddi faydasını gördüğüm gül suyunu önerebilirim kesinlikle,dönmeyi bir düşün derim..Evet kokusu biraz sıkıntı yaratabiliyor ancak ben tonik yerine yıllardır onu kullanıyorum, özelliklede Rosense markasını tercih ediyorum ki, en iyi verimi onunla aldığımı düşünüyorum, blogumda yazısı mevcut inceleyebilirsin dilersen..
      Sivilce her ciltte, farklı farklı sebeple ortaya çıkan ve cildin iyileşme zamanına bağlı olarak değişiklik gösteren bir şey.Bu nedenle eğer çok ciddi bir sivilce problemin yoksa gül suyuna dönmeni ve cildini kesinlikle çok iyi temizleyip toniklemeden yani gül suyu ile silmeden yatmamanı öneririm.. Nemlendirici olarakta benim cilt tipime yakınsın bende yağsız nemlendircileri tercih ediyorum, Loreal Skin Perfc.nemlendircisini kullanabilirsin örneğin, herhangi bir sıkıntı yaratmadı cildimde..Umarım faydalı olabilmişimdir, sevgiler :)

      Sil
  7. İki hafta öce bu ürünü kullanmaya başladım burnumun üstünedeki küçük siyah noktalardan başka yüzümde hiçbir pürüzlük yokken birden bire sivilce ve yağ bezeleri oluştu pişman oldum aldığıma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar ağır bir ürün değil aslında ama cildinizle uyuşmayan birşeyler olmalı içeriğinde. İlk kez böyle bir sorun yaşayanı görüyorum bu üründe, çok geçmiş olsun.

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel