Wet n Wild Megaglo Dual - Ended Contour Stıck

Kontür uygulaması makyajların son zamanlarda olmaza olması haline geldi.  Yüzün belirli bölgelerinde gölge oyunu, makyajın daha net ve hoş durmasını sağlıyor. Ön plana çıkması gereken yerler bu kontür hareketleriyle kolay şekilde belirginleşip olması gereken görüntüye ulaşabiliyor. 
Bu yazıma konu olacak başarılı kontür ürünü Wet n Wild Megaglo Dual-Ended Contour Stıck..
Wet n Wild Megaglo Dual - Ended Contour Stıck
Wet n Wild Megaglo Dual - Ended Contour Stıck
Kontür stick ürünler bir kaç markada daha var, ancak hepsinin genel şekli tek bir girişte, arkalı önlü bitişik şekilde. Bu özelliği benim o ürünleri almamamda en büyük etkendi.Zira kullanan arkadaşlarım bu özelliğinden hiç memnun olmadıklarını,renkleri birbirine karıştığını söylediler,kaldı ki benim gibi ürünlerini hoyrat ve bol kullanan biri için alacabulaca olmaması içten bile değil,bunu ürüne ilk baktığım an anlayabildim ve karar verdim.. O yüzden ben stick kontür olayını ötelemiştim.Taa ki Wet n wild bu çift taraflı kontür stick ürününü çıkarana dek! 

Aydınlatıcı ve kontür kısmının farklı girişlerde olması rahatlıkla alabilirim fikrini oluşmasına yetti bende.. Bence en sağlıklı ve kullanışlı şekli bu. Bendeki Light/Medıum çeşidi. Kontür kısmı yüzde kirli durmayan güzel bir kahve rengi, içerisinde çok hafif turunculuk barındırıyor, bu sıcak bir görüntü veriyor cilde.Yapay değil çok doğal bir bronzluk veriyor uygulanan bölgeye, keskin bir bitişi yok. Dağılımıda yormuyor, uğraştırmıyor.Nemli bir süngerlede, bir fırçaylada çok rahat dağıtabiliyorum. Benim sık kullanma şeklim genelde toz bronzer ürünümün kalıcılığını arttırmak içi öncesinde uygulamak oluyor. Bu şekil kullanımı seviyorum, aynı zamanda tek başına da hafif dokunuşlarla makyajımı ısıtabiliyorum. Yumuşaklığı gayet yerinde, ne sert çok zor uygulanır cinsten nede çok yumuşak dağılıp eriyen cinsten, tam kıvamında stick bir ürün..
Wet n Wild Megaglo Dual-Ended Contour Stıck
Bu stick ürünü bana sonrasında da aldıracak özelliğinden biri,hatta en büyüğü aydınlatıcı kısmı. Özellikle kaş altında aldığımdan bu yana en sık bu ürünü kullanıyorum diyebilirim. Çok hafif sedef yansımalı, kırık beyaz, doğal bir rengi var. Ben ürünün bu kısmına cidden bayılıyorum, kalıcılıklarıda her ikisinin gayet güzel, kaş altına uyguladığım diğer toz yada likit ürünler gibi kısa zaman sonra uçup,dağılıp gitmiyor. Günlük kullanıma çok çok uygun bir stick ürün. 
Wet n Wild Megaglo Dual-Ended Contour Stıck
Her iki tarafında kullanım alanını genişletebilirsiniz. Ben örneğin iki kısmıda far olarak kullanabiliyorum. Bu şekilde de gayet güzel sonuç alıyorum, göz kapağıma daha aydınlık yada daha derinlik katmak istediğim zamanlar her iki üründe elimin altında rahatlıkla kullanabiliyorum,öneririm..

Wet n Wild Megaglo Dual-Ended Contour Stıck 25 TL civarı, 4 gr bir ambalajda, Gratis mağazalarında satılmakta. Dönem dönem yapılan indirimleri takip ederseniz çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz..

18 yorum :

  1. Hakkaten far olarak da kullanılabilecek bişey özellikle kontür bölümü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi, aydınlatıcı kısmıda güzel duruyor göz kapağında :)

      Sil
  2. bu stikler harika benim de elimde başka bir marka olmasa alırdım bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elindekiler bitince mutlaka bak derim,seveceğini düşünüyorum..

      Sil
  3. Elimdeki ürün bitince şans vereceğim bir ürün.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Cok merak ettim bu urunu. Cift tarafli olmasi gercekten cok kullanisli. Bende dedigin gibi onlu arkali olan malum markanin urunu var ve gercekten kullanirken sinir oluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o ürün daha kullanmadan beni sinir etmişti, iyiki aldanıp bir anlık gafletle almamışım :/ Bu çok daha rahat ve kullanışlı..

      Sil
  5. Elimde şuan W7 markasına ait olan stick var.Far olarak kullanmak aklıma gelmemişti,bir deniyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her iki tarafta far olarak güzel sonuç veriyor, sende deneyince seversin diye düşünüyorum :)

      Sil
  6. Ben Maybelline sayesinde stick ürünlerden resmen nefret ettim Gonca'm :-/ Wet'n Wild'ın bu ürününü de görüyorum ama emin olmamıştım, testerı da yok yakınımdaki Gratis'te. Aydınlatıcı kısmını çok beğendim, pembe değil, değil mi? Fotoğrafta çok güzel görünüyor. Elimde Loreal krem kontür paleti var, aydınlatıcısı pembe alt tonlu olduğundan bende bir garip durdu. O bitince, Wet'n Wild a bakayım ben. Güle güle kullan can arkadaşım benim, çok öpüyorum seni <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende daha çok görüpte sinir olmuştum ya bende :/ Bunu çok daha rahat kullanırsın biliyorum. Aydınlatıcısı kırık beyaz,fil dişi gibi ama nasıl söylesem uçuuuuuuuk pembe yani yok gibi bile denebilir o derece yok gibi bir pembesi var,ondan belirtmedim yanılgı olsun istemedim.Ciltte asla belli olmuyor.Ama sen yinede tabi testerdan bak, net kendin gör canım benim.Bunu şimdiki sevgililer gününe dahil ederler diye düşünüyorum, denemek için en azından bir al bak derim canım arkadaşım,denemek için bu indirim dönemleri çok iyi oluyor kararsız ürünleri :)Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim, bende çok öpüyorum seni <3 <3

      Sil
  7. Ben bu stick ürünleri kullanınca maalesef yağlı cildimde gün içinde sorun yaşıyorum ama wetn wild'ın böyle bir ürünü olduğunu ilk kez sende gördüm. Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım transparan pudrayla üzerinden geçersen minimuma indirebilirsin dağılmasını.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Ben de NYX markasinin ayni ürününü bitirdim hatta 2.sine gectim ama bunun da kontur rengi cok hosmus alabilirim ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NYX'in o stick ürününü merak ediyorum bende, seveni çok.Bundan da memnun kalırsın umarım, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Ben kontür paletini kullanıyoum severek fakat bu şekilde olanını görmemiştim sanırım palet biter bitmez bu ürünü de deneyeceğim çünkü daha kremsi gibi geliyor bu tarz ürünler bana ve oldukça seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kremsi bir ürün bu, daha doğal bir sonuç veriyor ama paletide en az bunun kadar güzel yeni aldım gayet başarılı👌☺

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel