Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 23

Pastel Daylong likit rujlardan harika bir bordo olan 23 numara bu yazımın konuğu. Pastel likit rujların yapılarını diğer mat kalıcı likit rujların yapılarından biraz daha fazla seviyorum. Duruşları ve yapıları gerçekten çok hoş. Kokuları keza öyle. Bende ki renkleri 09-12-15-19-22 ve 23. Aklımda olan bir kaç rengi daha var ki yaza çok daha yakıştığını düşündüğüm renkler onlar..
Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 23
Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 23
Yazıma konu olan 23 numara sonbahar ve kışa inanılmaz yakıştırdığım bir renk. Nasıl güzel bir kahve alt tonlu bordo.Sürerken ayrı bir haz alıyorum bu ruju. Belli belirsiz altın yansımaları da olduğunu gözlemledim ben bu rujda. Cidden harika bir tonu var. Elimdeki en güzel bordo, tamda istediğim kahve alt tonlu renk. Ambalajında sıradan bir bordo gibi dursa da dudakta harika bir duruşu var, farklı bir bordo bunu net görebiliyorsunuz..
Pastel Daylong Lıpcolor Kıssproof - 23
Fotoğrafta ilk sürülmüş ıslak hali ile sağ taraftaki kurumaya başladıktan sonra matlaşmaya başlayan halini görüyorsunuz.. Gün içerisinde bir şeyler yiyip içince ki bu yağlı birşeylerse dudağınızın orta kısmından soyulmalar olabiliyor, tazelemek istediğinizde pekte hoş bir görüntü oluşmuyor. Eğer gün içerisinde bu tarz mat kalıcı likit rujları tazelemek durumda kalabileceğiniz bir gün için makyaj yapacaksınız mutlaka rujunuzu dudağınızdan komple çıkarıp baştan sürmenizi öneririm. Bu nedenle çift fazlı bir makyaj temizleme suyunuz yanınızda olsun derim.Minik bir şişeye aktarıp yanınızda çanta boyu halinde taşıyabilirsiniz..Diğer türlü bu rujların üzerine yine aynı ruju tazelemeniz durumunda kabuk kabuk yapay duran bir görüntü oluşuyor ve kendinizde iyi hissetmiyorsunuz, silmek yada yalayarak bir şekilde ıslatıp o kuruluğu katmanı silip atmak istiyorsunuz istemsiz..Bu özellikle koyu rujlarda çok daha sıkıntı yaratıyor, buda kalıcı rujların bir handikabı. 
Pastel Daylong 23 ve diğer tüm daylong serisi rujlar 20 TL civarı Gratis, Watsons,Eve kozmetik ve markanın satıldığı tüm kozmetik mağazalarında-sitelerinde satılıyor. 

19 yorum :

  1. en sevdiğim renklerden biri güle güle kullan ben de bu kış bol bol süreceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim,her fırsatta kullanıyorum aynı şekilde, çok teşekkür ederim <3

      Sil
  2. Çok iddialı bir renk, sadece rimelle çok güzel olabilir, güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok iddalı bir renk, aynen sade bir göz makyajı ile rahat kullanılabilinir bir renk. Ben tersi şekilde de kullanmayı seviyorum tabi :))Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu renk gerçekten ayrı bir güzelmiş canım benim :) Sana da nasıl yakışır <3 <3 Güle güle kullan can arkadaşım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok güzel bir renk canım benim, sana da çok yakışır eminim :) <3 Çok teşekkür ederim can arkadaşım,çok öpüyorum <3 :*

      Sil
  4. Renk kalp ben. Çok güzel bir yazı olmuş, keyifle okudum.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş, bordo sevenler ve kullananlar için :) Güle güle kullnın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel bir renk,sevenlere öneriyorum :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Bugün Pastel'in klasik rujlarının yeni renginin peşine koşarken sende bunu gördüğüm için 23 numaranında peşine düştüm. Yok hiçbir yerde :/ En son internet sitesinden isticem. Bayıldım bu renge *.* Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pastel yeni harika renkler çıkarmış her gün bir yenisini görüyorum nette, bayıldım bir an önce dağıtılsa da canlı kanlı görsek :)Olmadı netten alıcaz napalım :) Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  7. Rengi harika bir bordo, bu seri bana göre balmın likitlerinden bir tık daha iyi, yeni renkler eklenmiş pastele bayıldım nette görünce, mutlaka göz at denk gelirsen canım benim :) Çok teşekkür ederimm <3 <3 <3 :********

    YanıtlaSil
  8. Göre göre alıcam en sonunda o olacak :)
    Enfes yahu enfes...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden enfes, dudakta duruşuna aşık olmamak elde değil :)

      Sil
  9. Rengi cok hosmus güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten hoş, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  10. rengine bayıldım çok güzel

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel