Urban Care Style Guıde Lock n Roll Spray - Sabitleyici Sprey

Saç şekillendirici ürünler herzaman dikkatimi çekiyor, çünkü çok zor şekil alan ve şeklini koruyamayan, hemen düşen bir saç tipim var. Dalgalı,kabarık vs sanmayın, dümdüz pırasa kıvamında, zayıf ve gür olmayan türde saçlarım, buna rağmen şekil vermek, şeklini korumasını sağlamak oldukça zor.. Aralık ayı Denebunu kutumdan çıkan Urban Care Sytle Guıde sabitleyici spreyi bu yazıma konuk olarak seçtim. Bakalım memnun kalmışmıyım..
Urban Care Style Guıde Lock n Roll Spray + Kreatin Complex Sabitleyici Sprey
Urban Care Style Guıde Lock n Roll Spray + Kreatin Complex Sabitleyici Sprey Uv Filtresi ile desteklenmiş. Saça şekil verirken aynı zamanda bakım yapıp korumayıda vaad ediyor. Bendeki 6 numara Ekstra güçlü tutuş özellikli olan. 1'den 6'ya kadar tutuş özelliğine sahip.

Spreyi tutuş olarak gerçekten başarılı buldum. Bebek saçları dediğimiz minik arsız saçları bile sabitleyip, yapıştırmada çok iyi. Bu en sevdiğim özelliği oldu. Gün içerisinde saç asla yerinden oynamıyor, sprey sıktığım gibi saç şeklini koruyor. 

Urban Care Style Guıde Lock n Roll Spray + Kreatin Complex Sabitleyici Sprey
Saçı kaskatı yapmadan, karşıya spreyin sıkıldığını fark ettirmeden kullanmak güzel. Sevdiğim bir diğer özelliği kokusunun tıkamaması. Saç spreyleri hepsini dahil etmesemde bir çoğu sıkınca feci derece genizi tıkar, o koku-tat orda bir süre kalır. Bu spreyde aynı sıkıntıyı yaşamadığıma sevindim. Kokusu genizi yakmıyor.

Sevmediğim özellikleri olmadımı peki? Elbette oldu. Birincisi benim saç yapımla alakalı olduğunu düşündüğüm saçlarımda ürünler çok kolay ağırlık yapar. Ağırlık yapmayan ürün çok az denk gelmiştir. Uygular uygulamaz feci bir baş ağrısı enseden girer ve tüm gün öyle devam eder, taaki yıkayana dek. Bu spreyde maalesef saçım da ağırlık yaptı, en korktuğum şeydi, ağırlık yapmasada ağız tadıyla rahatça kullansam derken aynı şeyi yaşadım ne yazık ki. Ama bu benim saç yapımla alakalı genel bir sorun, herkesde aynı sıkıntı elbette olmaz. Ben buna rağmen tutuculuğunun güzelliği ve kokusunun hafifliği ile özel günlerde kullanmak için, diplere çok getirmeden uçlarda kullanmak adına tekrar alabilirim. Tutuculuğu cidden güzel.
Sevmediğim bir özelliği daha, spreyi uyguladıktan sonra çok fazla ellememek lazım uygulanan yeri, keza beyaz beyaz bildiğimiz sprey sıkınca oluşan beyaz tozlar ortaya çıkabiliyor. Sıktığınız yeri ellemeyin, en son rötuşta kullanın ürünü. Olumsuz iki özelliği bunlardı benim gözlemlediğim.
Tüm bunlara rağmen güzel tutuculuk ve keskin olmayan kokusu için gerek gördüğüm zamanlar için evde bulundururum.

Urban Care genel olarak başarılı ürünlere sahip. Sabitleyici spreyine şans vermek isteyenler Gratis, watsons gibi kozmetik mağazalarının yanında alışveriş noktalarında da bulabilirler. 250 ml büyük boyunu 22-25 TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz. 

6 yorum :

  1. memnun kalmana sevindim canım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım sevdim, teşekkür ederim. Sevgiler..

      Sil
  2. bu markanın diğer spreylerini denemiş ve memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak güzel ürünlere sahip bir marka aynen, özellikle vücut peelingleri çok hoş 🙂

      Sil
  3. Bu spreyi ben hiç sevmedim Goncam :-/ Aynı sendeki gibi saçımda ağırlık yaptı benim de ve saçlarımı sertleştirdi. Tutuculuğu gerçekten güzel ama taft mesela bana zaten yetiyor ve saçımı da ağırlaştırmıyor. Bu spreyle akşamı zor ettim. Neyse ki küçük boy :D Ellerine sağlık can arkadaşım benim, öpüyorum çok <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taft'ın geçmişte bir ürününü denemiştim ancak çok geçmişteydi bu, etkileri hatırlayamıyorum bile :/ Başta ağırlık yapma olayı beni mahvediyor :( Uçlara getirmeden kullanınca o sıkıntıyı duymamayı umuyorum :) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim <3 çook öpüyorum <3 :*

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel