L'oreal Paris Saf Kil Hassas Detox Maskesi İncelemesi

Cilde en iyi gelen maskelerin başında hiç kuşkusuz kil maskeleri geliyor. Cildin bir çok sorununa iyi gelen kil maskelerini ister doğal karışımlarla elde edin istersenizde hazır olarak zenginleştirilmiş içeriği ile satın alın cildinize uygulayın, yine kil maskesinin o net faydasını cildinizde rahatlıkla göreceksinizdir. L'oreal Saf Kil ailesinin severek kullandığım Saf Detox Kil maskesinden sonra bir diğer başarılı bulduğum maskesi L'oreal Paris Saf Kil Hassas Detox Maskesi bu yazımın konuğu.

L'oreal Paris Saf Kil Hassas Detox Maskesi , kil maskesi, cil maskesi, cilt bakımı, loreal,

3 saf kil+Ebegümeci özü içeren hassas Detoks maskesi ilk defa cildi yatıştırıcı özelliğiyle bilinen Polifenol ile zenginleştirilmiş ve Ebegümeci özü ile birleştirilmiş. Bu sebeple hassas ciltler dahi bu maskeyi rahatlıkla kullanabilirler..

İçeriğinde bulunan bu 3 Saf Kil ve özelliklerinden kısaca bahsedecek olursam;

  • ARI KİL: Cildi pürüz ve fazla yağdan arındıran, yoğun silikat içerir. 
  • MONTMORİLLONİT KİLİ: Cilt kusursuzlaştırıcı, mineraller bakımından zengindir. 
  • RHASSOUL KİLİ: Cildi temizlemeye yardımcı elementler bakımından zengindir.

Maskenin cildime verdiği yumuşaklık, pürüzsüzlük hissi çok hoş. Cildimi rahatlattığını hissedebiliyorum. Maskeyi özellikle duş sonrası kullanmayı seviyorum, keza hemen hemen tüm kil maskelerimi duştan sonra kullanmaya çalışıyorum. Maskeyi ince bir şekilde tüm yüzüm ve dudaklarıma uyguluyorum. 10 dk kadar kurumasını bekleyip ılık su ile cildimi duruluyorum. Oldukça hafif yapılı bir maske olduğu için ciltten arınması da bir o kadar kolay oluyor. Sonrasında cildimi aşırı derece kurutmadığı için hemen nemlendirici ihtiyacı hissetmiyorum, cildimin karma olduğunu belirtmeliyim bu arada. 

L'oreal Paris Saf Kil Hassas Detox Maskesi , kil maskesi, detox makesi, cilt bakımı,

50 ml ilk kavanozu 10 kullanımlık olarak belirtilmiş. Ancak serinin diğer kullandığım maskelerinden yola çıkarak şunu net söyleyebilirim ki, 10 kullanımdan fazla bir süre daha ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bu nedenle oldukça bereketli diyebilirim. Zaten kullanımında ince bir tabaka halinde uygulayın deniyor hal böyle olunca 10 kullanımdan daha fazla bir kullanımını rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz.

L'oreal Paris Saf Kil Hassas Detox Maskesi'nin harika bir kokusu var. Yumuşacık, naif, çiçeksi.Sanıyorum ki Ebegümeci özü’nün etkisi, maskeye müthiş bir koku vermiş. Maskeyi haftada 2-3 defa kullanabilirsiniz. 5-10 dakika kurulmasını bekledikten sonra ılık su veya ıslak bir havluyla durulayabilirsiniz. Dudaklarınızda da kullanabileceğiniz bu maskeyi, çatlak dudaklarınız üzerinde kullanmamanız gerektiği belirtiliyor. 

9 yorum :

  1. Bunu denemedim ama peeling etkili olanı kullanıyorum ve seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin anladığım kadarıyla başarılı daha bir çok ürünü var.

      Sil
  2. Canım benimmmm çok teşekkür ederim <3 <3 Aynen, 10 kullanımlık denmesi caydırmamalı baya baya gidiyor çünkü :))Bitanesin canımmmmm benim <3 <3

    YanıtlaSil
  3. Sağlık ve bakım önemli ama çevremde gördüğüm kadarı ile alınan kozmetik ürünlerinin büyük çoğunluğu ilk kullanımdan sonra çöpe gidiyor. Bu nedenden almadan önce araştırma yapılmalı ve kullanan birisinin deneyimlerine bakılmalı. Birde bu kozmetik ürünlerinin büyük çoğunluğu 2 yıl içerisinde üretimden kaldırılıyor. Bu bende bir sorun var duygusu oluşturuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız aslında bizlerde bunun için burdayız diyebilirim. Bir ürünü araştırmak, benzer cilt yapısına sahip kişilerin deneyimlerini okumak, benzer şikayetleri yaşayan kişilerin deneyimlerinden yola çıkarak az çok fikir edinmek önemli. Ürünlerin piyasada var olması aslında kullanım ve memnuniyet derecesine bağlı diye düşünüyorum. Bu konuda araştırılma istiyor yine.

      Sil
  4. Çok beğendiğim bir ürün

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel