Maybelline Color Tattoo Brow Kaş Pomadı

Maybelline Color Tattoo Brow Kaş Pomadı kalıcı ve doğal sonuç vermesiyle en beğendiğim kaş ürünlerinden biri. Markanın diğer bir kaç kaş ürününü daha kullanmış biri olarak, Maybelline kaş ürünleri bakımından oldukça başarılı ürünlere sahip diyebilirim. Özellikle kaş dövmesi (Gel Tint) çeşidi oldukça başarılı, makyaj yaparken zamandan tasarruf etmek isteyen ve günlercede beni idare etsin kaşlarımla uğraşmayayım diyenlere mutlaka o ürünü öneririm..Yazıma konu olan kaş ürünün detaylarına bir göz atalım..

kaş sabitleme,kaş şekillendirme, brow,

Maybelline Color Tattoo Brow Kaş Pomadı Gel tint versiyonunda olduğu gibi dövme etkisini onun kadar olmasada verebilen bir ürün. Onun kadar derken, kaş pomadının sudan, terden, öyle kolayca silince çıkmamasından bahsediyorum, tüm gün kalıcılığı sürüyor. Diğer gel tint günlerce asla çıkmıyor keza, bildiğiniz geçici dövme..

kaş şekillendirme, kaş sabitleme, brow

Oldukça kolay uygulanabilir bir yapıda olduğunu söyleyebilirim. İçerisinden çıkan çift taraflı fırçasının bir tarafı kesik uçlu, ne çok yumuşak ne de çok sert kıllara sahip, oldukça ideal bir yapıda. Bu fırça uygulamada oldukça kolaylık sağlarken, diğer tarafı ise kaşları çok güzel başarılı bir şekilde tarayabilecek sık kıllardan oluşan fırçalı bir tarağa sahip. Açıkçası diğer kaş ürünlerimide kullanırken, taramak için mutlaka elim bu tarağa gidiyor. Kaşları taraması, o sıklığı, kaşların şeklini kolayca düzeltmesi oldukça başarılı. 

kaş şekillendirme, kaş sabitleme, brow

Kaş pomadı 3 farklı renk çeşidine sahip. Açık, orta ve koyu ton. Bende ki Orta- Medium Brown rengi.. Yoğunluğu kolayca ayarlanabilir olduğundan, fazla gitti tekrar sil derdiniz olmuyor. Çok kolay bir şekilde yoğunluğu ayaralamak sizin elinizde. 

Maybelline Color Tattoo Brow Kaş Pomad kolay uygulanabilir, uğraştırmayan, tüm gün sabitlenen, güzelde tarayan bir kaş ürünü arayanlara rahatlıkla önerdiğim bir ürün.. 

Sevgiler..

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel