Bim Naturalove Makyaj Süngeri

Ten ürünlerinizi cildinize uygulamanın bir çok yolu var. Farklı farklı fırçalar, süngerler, silikon sünger, ellerinizle ve daha hayal dünyanıza kalmış bir çok yöntem :) Bu yazımda oldukça uygun fiyatlı ve kolay bulunabilirliği açısından gayet  Bim marketlerde satılan Naturalove markasına ait makyaj süngerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bim marketlere sıklıkla markanın bir çok ürünü geliyor. Aktüel ürünleri takip edeniniz varsa sıklıkla markanın çeşit çeşit ürünlerini görüyorsunuzdur. Markayla meşhur fırça seti sayesinde tanışmıştım, yaklaşık 3 sene oluyor hala ilk günkü gibi fırçalardan verim alabiliyorum. Onlarca kez yıkmama rağmen tek bir kıl bile döktüğüne şahit olmadım. Bir çok başarılı markaya yakın hatta bazılarından çok daha iyi bir performansa sahip olduğunu net söyleyebilirim. Eğer denk gelirseniz ki zaman zaman yine getiriyorlar, mutlaka bir şans verin derim. Şimdi fiyatı bir 10 TL kadar artmış ancak set olarak düşünürsek yine avantajlı bir alışveriş diye düşünüyorum. Konumuz elbetteki fırça değil :) ama markaya değineceksem fırçasına dokunmasam olmazdı. Fırçalarını burada yazmadığımı şuan fark ettim :/ İnstagram hesabımda zaman zaman paylaşıyorum, eski gönderilerime göz atarsanız oralarda detayları mevcut.

Naturalove Makyaj Süngeri - Bim makeup sponges, bim makyaj süngeri
Yazıma konu olan makyaj süngeri çok tatlı bir avokado ambalajıyla satılıyordu aldığım zaman. Dönem dönem bu markanın farklı şekillerdeki süngeri satışa girebiliyor. Ambalajları değişik oluyor ancak aynı sünger olduğunu düşünüyorum, elbetteki diğerlerini kullanmadığım için net birşey söylemem doğru olmaz, denemek lazım. Hatta bir diğer Bim'den aldığım süngeri açmadım henüz, oda aynı markanın süngeri dediğim gibi ya bundan önce yada sonra almıştım net hatırlayamıyorum, şekil olarak aynı görünüyorlar tek farkı demir yaylı bir oturağı var, yani kullandıktan sonra koyup kaldırabileceğiniz bir yeri var.Toz alma açısından biraz sıkıntı ama görsellik açısından çok hoş durduğunu düşünüyorum.

Naturalove makyaj süngerinden açıkçası çok fazla beklentim olmayarak sadece tatlılığa aldanıp satın almıştım. Ama kullandığımda çoğu bilinen malum markaların süngerleriyle yarışacak performansta olduğunu gördüm. Fırçaları gibi beni memnun eden bir ürün oldu. Fotoğrafta kuru halini görüyorsunuz, ıslandığında 2-3 katına kadar şişip büyüyor diğer tüm makyaj süngerleri gibi ( bazıları şişmiyor bile :/ ) Kuru formda abartmadan sıkmadığım halde nasıl şekil aldığına bakın! Gerçekten fiyatına göre çok çok iyi bir sünger! 

bim makyaj süngeri, Naturalove Makyaj Süngeri - Bim,makeup sponges
Süngeri 3 kez yıkadım ve formundan herhangi birşey kaybetmediğini söyleyebilirim. Yalnız tırnaklarınız uzunsa biraz hassaslık istiyor, oldukça yumuşak bir yapısı var zira. Sünger likit ürünlerinizi yaymada gayet başarılı. Ürünü emmesi çok çok az, bunu yıkadıktan sonra eskiye dönen renginden çok net anlayabiliyorum. Ürünü çok fazla emmediği için, yıkaması, arınması çok kolay oluyor. Açıkçası ürün çok çok az miktarda emmemesi benim için 10 üzerinden 10 luk bir başarı bir süngere göre, ki kat be kat pahalı markaların süngerleri dahi ürünü inanılmaz derecede emiyor, cildime yayacak ürün bırakmıyor neredeyse, arınamaması, o rengarenk hoş olmayan görüntüde cabası. Naturalove sünger komik fiyatının karışılığını şaşılacak kadar iyi veriyor, oldukça beğendiğim bir ürün oldu. Sadece 7-8 tl gibi bir fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam, asla 10 TL değil! 

Naturalove Makyaj Süngeri - Bim makyaj süngeri
Bu süngerin formunu seviyorum, bu formda sivri uçlu konik şeklinde süngerler çok daha hoşuma gidiyor. Kullanım olarak daha kolaylık sağlıyor, özellikle göz altı kapatıcısı uygulamada sivri ucu oldukça güzel iş çıkarıyor. Boğum boğum olan süngerlerle pek anlaşamadım, bu form çok daha işlevsel. Ürünü yıkayıp arındırıp, kuruması için bir havluya, kağıt havluya sarıp bir köşede bekletebilirsiniz, çok çabuk kuruyan bir yapısı var buda oldukça hoşuma giden özelliklerinden biri. 
Bim Naturalove makyaj süngeri fiyatına göre oldukça iyi iş çıkaran bir sünger, almanızı hatta yedeklemenizi öneririm. Mutlaka ara ara bakın, denk geleceksinizdir..

5 yorum :

  1. İlk aktüel serisinde deneyeceğim. Merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen epey sağlam ve başarılılar :) Sünger yine gelir bence aynı ürünleri sıklıkla getiriyorlar. Teşekkür ederim canım benim :)

    YanıtlaSil
  3. notlarıma ekledim canım bakacağım :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel