L'oreal Paris Elseve Dream Long Buhar Maskesi

Loreal Elseve Dream Long serisi uzun ve yıpranmış saçlar için güçlü ve onarıcı formulü ile saçı kırılmalara ve yıpranmaya karşı korumayı hedefliyor. Saçların daha kolay taranmasını sağlayarak kopmaların önüne geçiyor aynı zamanda da ekstra bir yumuşaklık sağlıyor. Yıpranmış saçların artık hemen kesme sorunundan bizleri kurtarıp, yıpranan kısımları onarmayı, ekstra güçlenmesine yardım ediyor. 

Serinin sloganı; SON 3 cm'sini bile kurtar!

L'oreal Paris Elseve Dream Long Buhar Maskesi

Açıkçası serinin tüm ürünlerini kullandım, hepsinden gayet memnunum kaldım diyebilirim. Serinin en sevdiğim ürünü kesinlikle yazımada konuk olan Buhar Maskesi oldu! İlk kez bir buhar maskesi kullandım en başta bunu belirteyim. Ürünü kullandıktan sonra ki sonuca resmen bayıldım diyebilirim. Duştan sonra ellerimi saçlarımdan bir sonraki yıkamaya kadar alamadım. Daha ilk kullanımda saçı ciddi anlamda yoğun şekilde onardığını düşünüyorum. Saçta %100 onarım vaad eden buhar maskesi, bitkisel kaynaklı keratin, Hint yağı ve besleyici vitaminler ile saçı çok yoğun bir şekilde, derinlemesine temizleyerek bakım yapıyor. 

Zor şekil alan ince telli saçlarım duştan sonra istediğim şekli rahatlıkla aldı, bunu ekstra sevdim. Uçları fönlü gibi çok hoş görünüyordu, saçlarımı çok yeni kısa kestirmiştim, kestirdiğim için çok kırık yok ancak olanları çok güzel bir şekilde onardı, bu ciddi anlamda harika birşey. 

Loreal Elseve Buhar Maskesi Nasıl Kullanılır?

Paketin üstündeki balsam bulunan kısmı yırtıp, ürünü çıkarıp, ıslatılmış saçlarınıza güzelce yediriyorsunuz. Bir tarak ile saçlarınızı tarayıp balsamı her saç telinizin iyice yemesini sağlıyorsunuz. Sonrasında saçlarınızı tepede bir tokayla toplayıp paketin altındaki kısımdan boneyi çıkarıp takıyorsunuz. 

L'oreal Paris Elseve Dream Long Saç Buhar Maskesi

Bir süre saç diplerinize bone üzerinden masaj yaprak balsamın saç derinize iyice nüfuz etmesini sağlıyorsunuz. Son olarak 10 dakika bekleyip saçlarınızı duruyorsunuz. İşlem tamam. Sonrasına sağlıklı, canlı ve onarılmış harika saçlara kavuşuyorsunuz. 

L'oreal Paris Elseve Dream Long Saç Buhar Maskesi'ni uzun saç hayali kuran, kırık, onarılmayı bekleyen saçlara sahip olanlar mutlaka bu ürünü denemeli, şiddetle önerdiklerimden..

2 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel