Sunatural Alaçatı %100 Doğal İçerikli Organik Zeytinyağlı ve Lavanta Yağı Etkili Sabun

Sunatural %100 doğal zeytinyağı sabunu bu yazım konuğu.Zeytinin ve zeytin yağının göbeğinde yaşayan biri olsam da tam anlamıyla zeytin yağını sevdiğim söylenemez, yemeğine, kokusuna bir türlü alışamadım.Tabi zeytinyağından yapılan ürünlerde buna dahil maalesef. Ama bu ezberimi bozan, bana zeytin yağının o saf temiz kokusunu sevdiren bir marka oldu ki, sanıyorum imkan oldukça ürünlerinden özellikle sabunlarından mutlaka edinicem..
Sunatural Alaçatı %100 Doğal İçerikli Organik Zeytinyağlı ve Lavanta Yağı Etkili Sabun
Sunatural firmasını tanıtan yazımı burada sizlerle paylaşmıştım, öncelikle marka ve ürünleri hakkında geniş bilgiler bulabileceğiniz yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum..
Normalde saçlarıma sabun kullanmıyorum, çok eski zamanlarda zeytin yağı sabunu kullanmış, saçlarım yağlıya dönük olmasına rağmen çok kurutmuş ve yine sevmediğim o zeytin yağı kokusunu buram buram saçlarımda hissetmiştim. Bu anlamda çok uzun zamandır saçlarımı sabunla yıkamıyorum.Bu nedenle Sunatural saf zeytinyağlı sabununu sadece cildimde kullanıyorum, kokusu yapısı diğer zeytinyağlı sabunlara benzemese de geçmişten gelen bir alışkanlık saçlarımda kullanmadım..
Sunatural Alaçatı %100 Doğal İçerikli Organik Zeytinyağlı ve Lavanta Yağı Etkili Sabun
Sabunun içeriğinden kaynaklı sanıyorum cildimi kurutmayan,yapış yapış yapmayan bir dokusu var. Özellikle ellerimi yıkadıktan ve banyo sonrasında sabunun verdiği o kuruluğu hissetmiyorum. Hoş bir nemlilik bırakıyor ciltte ve de güzel bir temizlik kokusu.. Yüzümde kullandığım zamanlarda ise belirli bölgelerim kurumaya müsait olduğu için nemlendirici ihtiyacı hissediyorum ancak bu diğer sabunlar yahut temizleme jellerindeki gibi aşırı kuru bir his değil kesinlikle. Sadece hafif bir gerginlik. Ben en çok banyo sırasında kullanmayı sevdim, cildim yumuşacık oluyor ve ciddi anlamda temizlendiğini hissediyorsunuz cildinizin.
Sunatural Alaçatı %100 Doğal İçerikli Organik Zeytinyağlı ve Lavanta Yağı Etkili Sabun
Ürünün kokusu o kadar inceltilmiş ve rahatsız etmiyor ki, lavantanın o rahatlatıcı etkisini banyo sırasında çok net alabiliyorsunuz. Sabunun içeriği, kişiye özel hazırlanması, el üretimi olması insanı cezbeden özelliklerin başında geliyor. Açık söylemek gerekirse zeytinyağıyla arası olmayan kişilerin tanışıp zeytinyağlı ürünlere sıcak bakabileceği çok güzel bir başlangıç ürünü..
Sabun ve diğer tüm ürünlerinin hayvanlar üzerinde test yapmadığını, tamamen doğa dostu olduğunu, paraben,renklendirici, silikon gibi kimyasallar içermediğini tekrar belirtirmek isterim, tanıtım yazımda da içeriğine geniş yer vermiştim, incelemenizde fayda var arkadaşlar..

Yeni ürünler deneyip yorumlamayı seviyorum, baksanıza zeytinyağını sevmeyen ben sabuna bayıldım resmen, bu benim için büyük bir şey :) Kutusunun şıklığı ayrı güzel, içeriği ayrı güzel bir ürün, markanın tüm ürünleri bu şıklıkta ve özende sizlerle buluşuyor. Sunatural ismi emin olun kendinizi, cildinizi size özel hissettirmeyi çok iyi biliyor..

15 yorum :

  1. Bir keresinde arkadaşımın tavsiyesi üzerine lavanta sabunu kullanmıştım. Cildim daha da hassaslaşmıştı. Lavanta sabunları çok etkili oldugundan cildiniz hassassa diye sizinle paylaşmak istedim. Saglıklı günler dilerim^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum ürünün içeriği ile de alakalı bir durum bu. %100 doğal içeriklimiydi, zeytin yağı ile zenginleştirilmişmiydi, etken diğer maddeler varmıydı içerisinde bunlarda önemli diye düşünüyorum. Herhangi bir hassasiyet oluşmadı cildimde şuanda, tamamen lavantalı olmadığı ve diğer bahsettiğim unsurlar oluşturmadığı için o tür sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum pek ancak umarım yanılmıyorumdur..Teşekkür ederim uyarınız için, sizede sağlıklı günler dilerim :)

      Sil
  2. El yapımı sabunlara bayılıyorum. Evde küçük bir sabun sepetim var, tamam itiraf ediyorum pek küçük değil :)) Cildim çok kuru biliyorsun canım benim, sabunlarla çok anlaşamıyorum ama doğal sabunların kokularını çok seviyorum. Hele ki, lavanta kokusunun verdiği rahatlama hissi ayrı güzel... Mutlulukla kullan güzel arkadaşım <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım merak ettim şimdi KÜÇÜK sabun sepetini :)) Çeşit çeşittir ya bende bayılırım, el yapımımı bilmiyorum ama madamecoco'da görmüştüm makaron sabunlar nasıl güzellerdi :) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım benim <3 <3 <3 :**

      Sil
  3. El yapımı sabun kullanmayalı yıllar oldu. Maalesef duş jelleri daha pratik olduğu için hayatımızdaki yerini kaybetti sabunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben zaman zaman dönüşümlü kullanıyorum hala, jellerin yerini almasına izin vermiyorum, çocukluğumu hatırlıyorum çünkü..

      Sil
  4. Aynen canım bende işte o eskinin sabunlarının yanından geçsem midem bir tuhaf olurdu dayanamazdım ancak bunun içeriği ve lavantayla zenginleştirilmiş olması çok hoşuma gitti :) Bizim gibi dayanamayan kişiler için biçilmiş kaftan diye düşünüyorum :) Ambalajını atmaya kıyamaz insan ayrıca bunun :) Eminim sende çok beğeneceksin ve senin yorumlarınıda çok öğrenmek isterim, unutma yaz ne zaman olursa olsun <3 <3 Çok teşekkür ederim canım benim <3 <3 :*

    YanıtlaSil
  5. markayı daha önce duymadım ama organik her şeye açığım umarım deneyimleme şansım olur bir gün, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveceğini düşünüyorum canım, içerik ve etkileri hoş ürünlere sahip..Sevgiler..

      Sil
  6. şampuanı kullanıyorum sabunu daha deneyemedim ama kokusu harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanı bende kullanıyorumm onunda kokusu güzel ama sabun favorim..

      Sil
  7. Bu doğal sabunları çok beğeniyorum, çeşit çeşit. Mis gibi kokuları mest ediyor insanı. Yalnız ciddi bir piyasa da oluşmaya başladı. Şık kutularda, tek sabunları bayağ yüksek fiyatlara satmaya başladılar. Bu arada Blana'nın fikir de çok mantıklı geldi. Bir hasır kutum var, içini sabunlarımla doldurayım :)
    Sevgiler Benim tutkum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda el yapımı kozmik ürünler ciddi revaçta haklısın. Blanam gibi yapmak çok mantıklı kullanmaya kıyamayanlar için çok güzel fikir :) bende kokulu sabunlarımı el yapımı olmayanları tabi :) rendeleyipte dolapta odamda kullanıyorum güzel koku veriyor :)Sevgiler canım :)

      Sil
  8. Belki eskilerden kalma bir alışkanlık yada adı tam olarak nedir bilmem ama saçlarıma sabun değmeden sanki bana temizlenmiyormuşum gibi geliyor illa sabunla yıkayacağım sonrasında bir defa da şampuan :) duş jeli kullanmaya bir türlü alışamadık illede sabun :)

    ürün yorumun için teşekkürler çok güzel anlatmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur bunu yapan tanıdıklarım var burada da hatta sadece sabunla yıkıyorlar, böylesi daha tatmin edici geliyor aynı şekilde :) Vücutta bende jellerin yanı sıra sabunu kullanmayı seviyorum :)
      Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel