NYC Liquid Eyeliner - 887 Black / Noir

Hem uygun fiyatlı hemde simsiyah bir eyeliner kulağa ne hoş geliyor değil mi? İşte tamda böyle bir ürün bu yazımın konuğu oluyor. NYC Watsons'larda uygun fiyatlarla satılan bu yüzdende Wet n wild gibi pek indirime girmeyen bir marka. Aslında Wet n wild zaman zaman girebiliyor ancak NYC için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Markanın kullandığım ilk ve şuandaki tek ürünü Likit Eyeliner'ı.
NYC Liquid Eyeliner - 887 Black /Noir
Bu tip likit eyelinerları kullanmak için elinizin oldukça alışkın ve rahat kullanıma yatkın olması gerekiyor.Böylelikle bol bol pratik yaparak en azami hatayla eyelinerınızı çekebilirsiniz. Ürüne geçersek, eyeliner cidden simsiyah bir renkte. The balm schwing eyeliner kullananlar bununla hemen hemen aynı olduğunu ona muadil olabileceğini belirtiyorlar.Benimde gözlemlediğim gerçekten her iki eyelinerda birbibine çok yakın. 

NYC Likit Eyeliner'ın ucu ince çok hafif basık, uygulamada kolay şekil verilebilen ve göz pınarınıza kadar inip ince detayları kolaylıkla yapabileceğiniz tarzda.. Özellikle benim gibi kuyruklarını hafif uzun ve çekik yaparak kullanmayı tercih edenler bu ürünü seveceklerdir.. 
NYC Liquid Eyeliner - 887 Black /Noir
Eyelinerın bir diğer özelliği ise mat yapıda olması, sürüldükten sonra bir kaç saniye içerisinde matlaşıp sabitleniyor ve gün içerisinde göz kapağınıza bulaşma gibi bir sorunla kesinlikle karşılaşmıyorsunuz. Bu benim özellikle jel eyelinerlar da sıklıkla karşılaştığım bir sorun, bu anlamda severek kullandığım bir ürün diyebilirim. 
Eyelinerı aslında cazip kılan en önemli özelliği ise renginin cidden simsiyah olması. Sürüldükten sonra grileşmeyen, matlaştıktan sonra dahi simsiyahlığını koruyabilen gayet başarılı bir ürün. Temizlenmeside sizi zorlamıyor asla, temizleme suyunuz ile tek hamlede çıkarabiliyorsunuz. Özellikle fiyatını göz önünde bulundurursak cidden fiyat üstü bir performansa sahip olduğunu söyleyebilirim..
NYC Liquid Eyeliner - 887 Black /Noir
Ürünün 2 rengi rengi satılmakta, biri bendeki 887 Black /Noir ve 888 Pearlized Black888 içerisinde hafif ışıltı barındırıyor, 887 gibi tamamen siyah bir bitişi yok.
Simsiyah, gün boyu kalıcı ,temizlemesi kolay, mat, çabuk sabitlenen ve uygun fiyatlı bir eyeliner arayışı içerisindeyseniz NYC Liquid Eyeliner tamda aradığınız özelliklerde bir ürün. Watsons mağazalarında çok uyguna, 6,90 TL'ye satılmakta. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

25 yorum :

  1. thme balm eyeliner ı favorim hem matlık hem kalıcılık konusunda ama buda baya iyi görünüyor hemde fiyatı daha uygun ilk watsons alışverişimde bakıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The balm istiyordum aslında, çok seveni var 300 mağaza indiriminde 18tl geliyordu, hatta aldım sepetten çıkardım bu geldi aklıma ilk bunu deniyim başka şeye yükleneyim dedim :) bunu sevdim sanıyorum onu daha çok sevicem :)

      Sil
  2. En sevdigim eyeliner benimde. Wet n wild'in eyelinerinida denemelisiin! Benim bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wet n wild'da güzel deniyor, oda aklımda teşekkür ederim :) Elbette geliyorum :)

      Sil
  3. Hic bir ürün bende bu markadan satın almadım bu kadar güzel siyahlık veriyorsa kesinlikle alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin, seveceğini düşünüyorum :)

      Sil
  4. The balm schwing favorim. The balm çok uygun fiyatlı olmadığı için bu da aklımda olsun ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklında olsun canım, seversin diye düşünüyorum :)

      Sil
  5. Deniycem mutlaka tam anlamıyla memnun olacağım bir eyeliner bulamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene bir bak canım hayatımın eyelinerı dermisin bilemiyorum ama çoğu isteklerini karşılayacaktır diye düşünüyorum.. :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Aynen canım, gayet doğal duruyor sırıtmıyor..

      Sil
  7. Loreal hiç denemedim canım ama bunu beğeneceğini düşünüyorum, fiyatı çok uygun olunca insan acımıyor ki zaten kötü bir yanını ben göremedim, sende memnun kalırsın diye düşünüyorum, yorumlarını merak ediyorum <3 :*

    YanıtlaSil
  8. Eyeliner sürebilenlere cok imreniyorum, kendim basaramiyorum. Özellikle mat olmasi ilgimi cekti keske kullanabilsem alirdim , sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pratik yapmak aslında eli epeyce alıştırıyor, öyle öyle başlayabilirsiniz belki..Sevgiler..

      Sil
  9. Eyeliner konusunda çok beceriksizim canım benim :( Hiç düzgün yapamıyorum. Ne olacak halim bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım arkadaşım bende beterdim, hala çok başarılı olduğumu söyleyemem ama en azından elimin biraz daha alıştığını söyleyebilirim,elin pratik yapması önemli :)) :*

      Sil
  10. ucu hiç bana göre değil her yere bulaştırıyorum sürerken sonra :-(( keçe uçlular tercihim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keçe uçlu kalemleri seviyorum birde, onlarda çok pratik :)

      Sil
  11. Kalem olan eyelinerlar ile daha iyi anlaşıyorum ben. Bu tip olanları ben her yerime bulaştırıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalem olanlar çok daha pratik aynen bende seviyorum, bunun siyahlığı ve bulaşmaması gönlümü fethetti..

      Sil
  12. Simsiyah eyeliner çok severim. Keşke biraz da becerikli olsam :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel