Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick - 03

Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj'lardan 03 numarası bu yazımın konuğu. Henüz yaşadığım şehire gelmeden tamamen netten anlaşıldığı kadar seçip yapı ve renk olarak denemek adına bir tane seçip burada ki Cosmetica alışverişimde şans vermiştim..Tabi ben aldıktan sonra şans bu ki Gratis, Watsons ve yerel kozmetikçilere bile getirdiler, şaka gibi :) Ruj elime ulaştıktan sonra diğer mat likit rujlarda yaşanılan dudağı kurutma hissi bu rujlarda da olduğunu gördüm.Bu bir çok aynı formdaki rujlarda var ne yazık ki.Bu anlamda bu özelliğine çok takmamaya çalışıyorum gülü seven dikenine katlanır hesabıyla :)
Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj
Bu likit rujların özelliklerinden bahsetmem gerekirse, en sevdiğim yanı aplikatörleri oldu.Yassı sürümü inanılmaz kolay ve pratik.Bir hamlede bir tarafı ile üst dudağınıza ürünü uygularken, diğer tarafıyla da alt dudağınıza ürünü uygulayabiliyorsunuz. Note mat likitlerin aplikatörlerine benzetiyorum biraz..
Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj
İlk sürüldüğünde yapıları diğer mat likitler gibi ıslak ancak çok kısa bir süre sonra matlaşıyorlar. Sabitlendikten sonra rujları dudağından çıkarmak neredeyse imkansıza yakın.Sadece günün ilerleyen saatlerinde ve birşeyler yiyip içildiğinde dudakların ortasında hafif açılma oluşuyor onun dışında oynama, bulaşma vs kesinlikle yok.. Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissedebiliyorsunuz..Altına hafif bir lipglosla uygulandığında kuruma hissini minimuma indirmeniz mümkün. Tabi bu o zaman sabitlenmesinde biraz sıkıntı yaşanabiliyor, dudağa tam yapışmadığı için..
Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj
Kokusu şekerli, rahatsız edecek türde değil aynı zamanda kalıcı da değil,rahatlıkla kullanılabilinir hassasiyet duyan kişilerce.. 03 rengi soğuk ve soluk bir pembe, serinin favori renklerinden. 01-05-06-10-11-12 bir diğer favori renkleri.Serinin renk skalası gayet geniş, istenilen tonda bulabilmek mümkün.Özellikle 10 numarası oldukça iddialı ve her dudakta farklı duran ilginç bir renk, ben cesaret edemiyorum açıkçası ama böyle düşünüp sonrasında sevenlerde yok değilmiş..

Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj'ların fiyatı 18-22 TL civarı ve Gratis, Watsons, Eve ve diğer kozmetik-parfümeri dükkanlarında bulabilirsiniz..

15 yorum :

  1. rengi çok güzelmiş bir bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzelleri var canım yakından incele derim :)

      Sil
  2. Hangi numarasını alsam diye düşünüyordum bunu not aldım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, yakından inceleyince diğer güzel renklerini keşfediyor insan :)

      Sil
  3. 01 numarasını da çok begeniyorum ancak denemeden almak istemiyorum. Bu renk de çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 01 bende soluk durur diye düşünmüştüm aslında ambalajında çok tatlı bir renk oda :)

      Sil
  4. Hiç kurutmuyor denilen, Loreal'in aslında mat da olmayan likit ruju bile dudaklarımda yara açtı Gonca'm :((( Golden Rose velvet matte rujlarıyla sanki bir nebze daha iyiyim, havalar azcık ısınınca deneyeyim dedim ama en fazla iki saat tutabiliyorum. Bol keseden lip balmla benim sahra çölü kıvamındaki dudaklarım rujlara anca dayanıyor malesef :( Geçen hafta biraz fazla durdu, dudak kenarlarım yarıldı, yemek yerken acıdı, ben neden böyleyim, ağlamak istiyorum canım arkadaşım :'( O kadar hevesleniyorum ki, bu likit matlar şahane duruyor ❤️❤️ Sana da çok yakışıyordur :) Ben de dayanamayıp bir tane deneyeyim diyorum bazen. Evde süremediğim mat ruj koleksiyonu yapma korkum var :)) Ne yapsam bilmiyorum, dertliyim :)) 11 numarası sanırım, onun da rengi şahane :)) Mutlulukla kullan bitanecik arkadaşım❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy canım arkadaşım niye öyle yapıyor ki :(( Aşırı hassas dudakların var desene aynı göz altların gibi ekstra dikkat istiyorlar :( Üzülme canım arkadaşım bende çok seviyorum ama dolgun dudakta, sıfır hatayla bende öyle olmayınca bir heves yine alıp duruyorum işte :/ 11 numarasını gördüm yakından şükür :)) onu alasım var birde bu pastelin likitlerinde aklım var yok ki anacığım watsonsta 2 rengi dışında yok gelmiyor :/Güzel bir indirimde alıcam ama bir tane yapılarını karşılaştırmak istiyorum :))Çoook teşekkür ederim can arkadaşım, br tanem <3 <3 :???

      Sil
  5. Bir türlü fırsat olup da deneyemedim bu ürünü.

    YanıtlaSil
  6. Canımm benim ya bu yorumların ekstra moral kaynağı resmen :) <3 Rengi ambalajında bir tık açık gibi evet, genelde de öyle oluyor hep uygulayınca oynama olabiliyor. Eminim senin o güzel dudaklarında daha güzel duracaktır <3 <3 :**

    YanıtlaSil
  7. Ben de çok beğendim rengini birde yakından incelemek lazım :)) teşekkürler canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yakından incele canım daha net fikir sahibi oluyor insan :)) Rica ederim canım benim<3

      Sil
  8. Kesinlikle 10 numarasını denemelisin canım :) Ben de bir sonrakini açık pembe almak istiyorum 1 numara çok güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 numarada çok güzel aynen, bazılarında bebek pembesi bazılarında dudak rengi oluyor,özellikle denemeden almamak lazım bu rujları onu anladım :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel