Nivea Mousse Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü

Yüz temizleme jellerini, sabunlarını kullanmıştım ancak köpüğünü ilk kez denedim. Nivea'nın yeni çıkarmış olduğu Nivea Mousse Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü cildi temizlerken canlandırmayı da vaad ediyor.. Jeller kadar ağır olmayan, köpük formunda ve oldukça hafif..Yüzde kalıntı hissi, durulanmamış bir his bırakmıyor kesinlikle..Köpüğü elinize sıkıp yüzünüze uyguladıktan sonra durulama esnasında köpük kolaylıkla cildinizden arınıyor ve yerini aydınlık ve cidden canlı bir görünüme bırakıyor..
yüz temizleme,cilt bakımı

Açıkçası alırken pek bir beklentim yoktu, köpük sonuçta jel kadar etkili olabilirmi ki dedim.Ancak jelden çok daha hoşuma gitti.Sanıyorum bittikçe alacağım bir ürün oldu kendisi.. Cildim karmadan yağlıya dönüktür bu sebeple Normal/Karma ciltler için olanını aldım, birde Yatıştırıcı Hassas ve Kuru ciltler için olanı var.. Siz cilt tipinize göre bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz..

E vitamini ve Hydra IQ ile zenginleştirilmiş yapısıyla cildi canlandırdığını,doğal nem dengesini koruduğunu belirtiyor.Canlandırdığını, çok daha aydınlık görünüm verdiğini söyleyebilirim evet..

Ürünü en sevdiğim özelliği ise içinde paraben yok, bu içimi bir nebze olsun rahatlatıyor cilt bakım ürünleri kullanırken, her ne kadar olanlarıda kullansam :/ elden geldiği kadar parabensiz temiz içerikli ürünler kullanmayı yeğliyorum.. 

Canlandırıcı köpüğü elinize pratik pompasıyla 2-3 kez sıkıyor ve yüzünüze göz çevresine gelmeyecek şekilde ,boyun ve dekolte bölgenizede dilerseniz uygulayabilirsiniz, masaj yaparak yayıyorsunuz.. Daha sonra duruluyor ve işlemi bitiriyorsunuz.Dilerseniz cilt ihtiyacına göre bir nemlendirici sürebilirsiniz.Benim cildim bir süre sonra kuruyarak ihtiyaç hissediyor ve sürüyorum..Bu ürünü kullandıktan sonra nemlendiriciye gerek duymayan kişilerde varmış ancak ben nemlendirici uygulamadan rahat edemiyorum..

yüz temizleme,cilt bakımı

Ürünün kokusu pek hoşuma gitmedi diyebilirim sadece, klasik Nivea kokusu hissediliyor ancak bir yapaylık var,adlandıramadığım tuhaf bir kokuda alıyorum, koku hassasiyeti olanlara nasıl ağır gelirmi bilemiyorum ancak koku kalıcı değil onu belirteyim, yinede dilerseniz almadan önce testerdan bir kokusu bakın derim..

Nivea Mousse Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml lik şişelerde 9,90 tl fiyatla Watsons, Gratis, bir çok kozmetik mağazası ve marketlerde satışta..

10 yorum :

  1. Çok hoşuma gitti, denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  2. çok severek kullanıyorum canım ya :) hatta yarıladım bile

    YanıtlaSil
  3. ay ben pembe olanı alacaktım da sonradan vazgeçtim. Bence köpük seven ben için ideal bir ürün deneyelim:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin çok kuru değilse bunu al canım, vereceği aydınlığı seveceksin :)

      Sil
  4. Ben cildim kuru olduğu için pembe olanını kullanmıştım.Ama temizlemiyormuş gibi hissettim memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım birde mavi olanınımı denesen acaba, temizlemesini beğenmiştim ben ama..Belki karmaya dönük olanı iyi gelir sana..

      Sil
  5. Uzun zamandı kullanıyorum bence de harika temizliyor :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel