Essence Lash Base Mascara / Maskara Bazı

Essence Lash Base oldukça merak ettiğim bir üründü. Kendinden kısa sayılmayacak kirpiklerim var, bakımını düzenli olmamakla birlikte yapıyorum düzenli olsa çok daha sağlıklı kirpiklere sahip olacağımıda biliyorum ama üşengeçlik işte.. Buna rağmen yinede uygulamada ki kıvrıklığı ve uzunluğu ile bir çok övgü alan bu bazı denemek istedim. 

Öncelikle kaşlarımın görüntüsü için kusura bakmayın, uzun zamandır anlamadığım bir sebepten dolayı böyle dağınık ve şekilsizler, küstüler desem gürler ve de kalın.. Anlayamadım :/ Konumuza dönersek bazın yoğun bir yapısı var, kireç beyazı bir renkte. Kirpiğinize uyguladıktan sonra ne hemen sürmelisiniz nede kurumasını beklemelisiniz.Kuruduktan sonra rimeli uygulamada zorlanıyorsunuz zira, birebirlerine yapışıyorlar ve daha sonra açmada sıkıntı yaşıyorsunuz.. Bunun önüne geçmek içinde bazı uyguladıktan bir kaç saniye sonra rimelinizi uygulamalısınız.

Bazı uyguladıktan sonra rimelinizi sürme aşamasında beyaz kalan kirpikleriniz olacak mutlaka o beyazlığı kapatmak zorunda kalacaksınız. Acele makyaj yapıp çıkma niyetinde olanlar bu baza o zamanlar pek dokunmasınlar zira uzunca bir süre ayna karşısında kalabilirler beyazları kapatmak için..
Verdiği uzunluk ve kıvrıklık etkisi gözle görülür derecede güzel. Ben çok fark görebiliyormuyum derseniz evet ben normal bazsız rimel uygulamada da böyle uzun ve kıvrık etki alabiliyorum ancak bu baz ile 1-2 kat daha fazla hacim ve dolgunluk alabiliyorum..verdiği kıvrıklığın yanında dolgunluk vermeside ayrı güzel bir özellik bana göre..


Essence maskara bazından ben gayet memnunum, rahat rahat makyaj yapacağım zamanlarda acelem yoksa uyguluyorum ve sonuçtan gerçekten memnunum.. Fiyat performans olarak memnun kaldığım ve rahatlıkla önerebileceğim bir ürün.. Essence ürünlerine ve bu baza Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz..Bazın fiyatı 12 tl civarı oldukça uygun fiyata satılıyor..

18 yorum :

  1. Kirpikler harika görünüyor, uzun ve hacimli. Gratise uğradığımda almak isterim benim kıvrılıyor sma hacimsiz güzel durabilir bu bazla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle doğru kullanımda gayet hacimli kirpikler elde edilebiliyor..Teşekkür ederim..

      Sil
  2. ben hergün severek kullanıyorum bunu yedekledim hatta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acelem yoksa bende kullanmayı seviyorum canım, bitince mutlaka alırım bende..

      Sil
  3. Bende de var bu üründen, ama kullanmayı unutmuştum hatırlamış oldum sayende :))

    YanıtlaSil
  4. O nasil guzel gozler oyle :)) urune de bayıldımmm mutlaka deneyecegim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çok teşekkür ederim :) Umarım sizde memnun kalırsınız..

      Sil
  5. cİddi derecede fark varmış ya alayım aldırıyım hedıye edeyım superiş ürün kırpıklerınde katkılarıyla tabıkı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Ama inan çok daha kısa kirpiklerde bile etkisi görülebilir, başarılı bir ürün dene mutlaka :))

      Sil
  6. Etkisi gerçekten muhteşem.Tek kusuru beyazlıkları kapatmak için zaman harcanıyor olması ve bu zamana rağmen hala tek tük beyaz görünmesi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, ne kadar incelerseniz inceleyin mutlaka diplerde bir yerde kalıyor beyaz bir kaç tane. Tek kusuru bu maalesef..

      Sil
  7. Ay valla bayıldım, harika durmuş ! ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Başarılı bir ürün dene derim :)

      Sil
  8. baya işe yarayan bir ürünmüş mutlaka alıp deneyeceğim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yarıyor, memnun kalacağını düşünüyorum..Sevgiler..

      Sil
  9. sonuç gerçekte harika;gereksiz diye düşünüyordum ama sonucu görünce şans vermeye karar verdim :) sag ol bilgilendirme için ;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma bende ne gerek var diyordum, meraktı ama insan etkisini görünce anlıyor işin aslını :))

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel