Flormar Alışverişim

Yoğun bir ev taşıma telaşından sonra rahata kavuşmanın arifesinde dönüş yazımı Flormar alışverişimle yapmak istedim.. Biliyorsunuz Flormar kısa bir süre önce çok güzel bir indirim yapmıştı, gerek online gerekse mağazalarında bu indirim bir hayli hoşa gitti ve merak edilen bir çok ürün çekmecedeki yerlerini çoktan aldı.. Bende her nekadar kararsız kalsamda bir çok ürününde, yinede bu güzel indirime kayıtsız kalamadım. Ürünlere genel itibariyle bakarsak aldıklarım şunlardan oluşuyor;

bohemian serisi,

 Bohemian serisinden 1-) Puffy Blush 4 Boho-Chıc : Yapılarını farklı bulduğum köpükle-krem arası çok hoş allıklar. 01 numaraları olanı pembe-şeftali arası çok hoş bir renk.

2-) 01 Free-Spirited Tan : Tamamen bronza dönük bir şeftali.Yapısı diğer numaralarına göre daha yumuşak ama rengine bayılarak hatta far diye alıp (danışman bayan far olarak sattı belirteyim) evde poşetin içerisinden kutusuyla elime aldığımda allık olduğunu gördüğüm ama allık deseydi yinede alacağım bir renk.Tamda bu tonlarda bir far istiyorum zira..

3-) 03 Grow Love : Pembe -turuncumsu bir renge sahip. Yaz-kış ve her cilt rengine uyum sağlayacak bir renk bana göre..

4-) Puffy Eye Shadow 04 Bohemian Style : Yine allıkların yapısında bu farlara bayıldım.Renkleri biraz kısıtlı ancak çok keskin seçenekleri var diyebilirim.. Bu mürdüm tonundaki fara bayıldım! Özellikle benim ki gibi koyu kahvelere ve ela gözlere çok yakışacağını düşünüyorum.

5-) 03 It's my Headband! : Çok farklı olduğunu düşündüğüm, gündüz ne alaka dediğim ama kafamda uyarladıkça ve bir kaç denemeden sonra tabi ya! dediğim bakır kızıl bir renk! Metalik havası olması günlük kullanımda hiç bir sıkıntı yaratmıyor, olabilir hale getirmek önemli..


6-) 02 Summer of Love : İşte bomba bu renk! Farlarımın arasında bu renge muadil bir renk olmadığı için 03 numaralı renkle inanılmaz hoş bir görüntü yarattığı için, her ne kadar bana fazla bu renk desemde, biliyorum ki bu rengide farklı farklı renklerle bütünleştirerek zevkle kullanıcam..

7-) Radiant Pink Skin Highlighter : Glow makyaj seven ben tüm yüzüm için kullanılabilir bir ürün olarak görüyorum bu ürünü..Pembeye kaçan canlılık ve çok hoş bir aydınlık veriyor cilde, şimdilik sevdim.. (resime eklemeyi unutmuşum ne yazık ki)

8-) Extreme Color lip laquer 10 numara : Bu serinin diğer renklerini almadığım için bin pişmanım!! 5 tlye böyle bir performans, renk yapı nasıl kaçırdım kızıyorum kendime. Bir kaç yerde okuduğum pek olumlu olmayan yorumlardan bari bir tane deneyeyim kalsın dedim, eve gelip de yapısını rengini kalıcılığını görünce indiriminde son günü yaptığım bu alışverişe sevinsem mi üzülsem mi bilemedim! :( Bu likit ruj vişne gibi kokan, pembe lila tonlarında çok güzel bir renk. İlk sürdüğünüzde parlak ancak bir zaman sonra yarı yarıya matlaşan bir yapıya sahip.Detaylı yazısını elbette ki paylaşıcam, yazdıkça yazasım geliyor zira :))

9-) Color Liner01 V For Vıctory : En kullanabileceğim renklerden yana yaptım renkli  eyelinerlerinden serinin. Renkli makyaj sevenlerin bence her rengini alması gereken fırçasının kolaylığına bayıldığım çok hoş linerler bunlar..01 numarası yanar dönerli bir bronz renk. Maybelline color tatto On and on Bronze'a benzetiyorum ben daha çok..

10-) 03 Olive Bransh : Yine kullanabileceğimi düşündüğüm, kahve gözlere yeşil rengi yakıştırdığım için birde bu rengi almak istedim..

11-) Full Color Ojelere ise bayıldığımı bir önceki yazımda belirtmiştim. Hal böyle olunca diğer tüm renkleride almak istedim, almadığım 3-4 rengi kalmıştır sanıyorum.Onlarda en açık renkler.

Bohemian serisinden çıkıp birde tekli farlarından bu kahve farını aldım. 12-) M07 Chocolate Brown. Bu tonlarda farım var evet ancak tamamen mat olanı yoktu, denk gelincede almak istedim..

13-) Satin Matte GS05 Chili : Bu oje 1 tllik bir fiyata satılıyordu, renginide beğenip alıverdim

14-) Body Lotıon Mango : Aloe veralı olanının kokusuna bayıldığımı birde mangolu olanını istediğimi söylemiştim. İşte yine indirimdeyken bu güzel kokulu body lotıonu alıverdim..

Belirli bir miktar alışverişlerde bu güzel minik çanta hediye veriliyormuş.Bu güzel bir incelik oldu.Zira içerisindeki ruju çok sevdim. 

15-) 36 Bluish Green : Yine tekli bir far yansıması olan simsiz çok hoş bir turkuaza kaçan yeşil. Bu tarz hediyeler genelde işinize pek yaramayan ürünler olur ancak bu minik çantanın içerisindekileri tamamen kullanacak olmam ayrı bir sevindirdi beni. 

16-) DS10 Collage of Citrus : Turuncuya kaçan açık bir kiremit rengi ruj.Mat ve kokusu şeker gibi, içerisinde en sevdiğim bu ürün oldu, dudakta çok doğal bir duruşu var.

17-) Dipliner Black : Bu diplinerin fırçası hoşuma gitti ve sürdükten saniyeler sonra o ıslak görüntüden eser kalmayışı, mat bir görünüme dönüşmesi ve kalıcılığının başarısı beni oldukça şaşırttı. Günlük kullanım için ideal, böylece flormarın bu dipliner'ını denemiş oldum aksi halde biraz zordu açıkçası bu ürününe şans vermem.Ancak denedikten sonra fikrim tamamen değişti..

18-) Sorbet S02 : mini makyaj çantasından çıkan bu oje ise yeşil renk henüz denemedim, yapısı, ışıltısı, simi ne boyutta bilmiyorum.Ancak simi olduğu ve mat bir oje olmadığı kesin..

Benim alışverişim bu kadardı. Flormar ailesine böyle hoş indirimleri sıkça yapmalarını önemle rica ediyorum, yeni ürünleri keşfetmek her zaman zevkli çünkü.

10 yorum :

  1. iyi günlerde kullan canım :) bende o rujlardan 2 tanne almıştımkeşke daha alsaydım dedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Sorma çok pişman oldum almadığıma, üstelik bu fiyata..

      Sil
  2. Güle güle kullan canım :)) Flormar indirim postları okudukça pişman olmaya başlıyorum çünkü bu markaya nedense elim gitmemiş :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım :) İnan o ön yargı özellikle diplinerine karşı bende de vardı, bu sayede deneyipte memnun kaldığım için şanslı hissediyorum kendimi, denk gelirsen değerlendir derim..

      Sil
  3. güle güle kullanın :)

    takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hoşgeldiniz :) Elbette geliyorum blogunuza :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel