Benri Yara Bantları

Benri yeni ürünüyle yine gönülleri fethetmeyi başardı,en azından benim ki edildi bile :) Bu güne kadar kullandığım en iyi, en başarılı yara bandını satışa sundular! Hemen hemen çoğu ayakkabım arka kemik kısmından vurur benim, topuklu, babet, sandalet, hatta bazen bot-çizme bile! Bu nedenle yara bandı benim en sık kullandığım ürünler içerisinde.. 

Gerek eczaneden gerekse çeşitli marketlerden aldığım hiç bir yara bandını şöyle sabah takıpta akşama kadar kullanmış değilim, onu geçtim 1 saat idare etsin bari! Mutlaka en az yarım saat sonra hatta belki çok daha çabuk kayar gider taktığım yerden. O kadar sinir bozucudur ki bu cidden üstüste takmak zorunda kalırım, oda bir zaman sonra çıkar gider.. 
güçlü yara bandı

Geçen gün Gratis alışverişimde Benri'nin bu yara bantlarının reklamı anonstaydı ve hemen arkamda olan standından 2 tane alıverdim.. Bu kadar uygun fiyata böyle bir ürün, pes! 20 adetlik kutu içerisinde olanında 20 adet farklı boyutlarda ve çeşitlerde bant bulunuyor. Yuvarlak, uzun, geniş ve orta boy olmak üzere. Standart yara bantları boyutlarında yani.. Tamamen şeffaf yapıdalar ve inanılmaz güçlü yapışıyorlar! En en ama en sevdiğim yanı bu! Suya dayanıklılar, terden ve nemden etkilenmiyorlar..

güçlü yara bandı
Uyguladığım yerden çıkarmak için epeyce uğraştım, nasıl güzel ve sağlam bir yapışkanı var inanamadım, bu ürün satıştan kalkmadıkça her an benimle olacak yegane üründür bu kadar net söyleyebilirim.Bunu ancak benim gibi yara bandına muhtaç olan, anlık kurtarımı bu gibi çarelerden bekleyenler anlar, bin bir hevesle aldığım ayakkabılarımı ağız tadıyla giyemeyen ben, artık çok daha rahat edeceğimi düşünüyor vede rahatlıyorum..

güçlü yara bandı
Bir diğer çeşidi kesilebilir olanı. Bu bant ise şeffaf olmayan yapıda, 1 metre uzunluğunda.İstediğiniz uzunlukta kesip ihtiyaç duyduğunuz bölgeye yapıştırabiliyorsunuz.
güçlü yara bandı
Oldukça esnek olan bu bant hareketlerinizde rahatlık sunuyor.. Bunu henüz denemedim ancak en sık başvuracağım şeffaf bantların başarısına bakarsak bu da gayet başarılı bir üründür bana göre..

Bu iki çeşidinden başka birde klasik yara bandı olan ve karma şeklinde karışık 50 adet yara bandının bulunduğu kutusuda var.. 

Benri kesilebilir yara bandı ve şeffaf yara bandının fiyatı 1,95 tl.Mutlaka alın ve deneyin, ecza dolabınız ve çantanızdan eksik edemeyeceğiniz ürünler olmuş, teşekkürler Gratis!

6 yorum :

  1. Aaa ne güzel pratikmiş de benri çıtasını yükseltti mi ne :=)

    YanıtlaSil
  2. çok pratikmiş gerçekten ilk gratis alışverişimde alacağım mutlaka :) sag ol kuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al tatlım mutlaka, çok memnun kalacağını düşünüyorum :)

      Sil
  3. Hadi oradan aldığıma alacağıma pişman oldum. Ne yara bandının kağıt ambalajı doğru düzgün açılabiliyor ne de yara bandı yapıştırdığın yerde duruyor, deriyi tutmadığı gibi hemen düşüyor. Bir daha asla almam.

    YanıtlaSil
  4. Hadi oradan aldığıma alacağıma pişman oldum. Ne yara bandının kağıt ambalajı doğru düzgün açılabiliyor ne de yara bandı yapıştırdığın yerde duruyor, deriyi tutmadığı gibi hemen düşüyor. Bir daha asla almam.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel