Flormar Style matic S04 - Göz Kalemi

Aslında almak istediğim  Rimmel London markasının Scandaleyes nude kalemiydi, ancak onu maalesef ki bulamayınca, bir diğer adından olumlu şekilde söz ettiren Flormar style matic s04 nude kalemini satın aldım. 

Flormar Style matic S04 - Göz Kalemi

Bu yaz edindim bu kalemi, oldukça da memnun kaldım. Scandaleyes den daha açık bir renk, kırık beyaz diyebilirim. Kalıcılığı oldukça güzel, asansörlü olması en büyük artısı kalıcılığının yanında. 

Flormar Style matic S04 - Göz Kalemi

Gözlerin daha büyük görünmesi için bir püf noktası bu nude - beyaz kalemleri göz içine sürmek.. Beyazlar daha keskin gösterirken, nude tonlar daha doğal görünmesine sebep oluyor, daha ten rengi, scandaleyes gibi olanlar çok çok daha doğal duruyor gözde.. 

Hatta bazı kullanım önerilerinde yüzde küçük yerlerde kapatıcı niyetine de kullanılıyor diye okumuştum. Denemedim ancak yapısı itibariyle olabilir diyorum, çünkü bence oldukça kalıcı, elimdeki izini kolay çıkaramadım zira ve yapı olarak hemen kırılabilir yumuşaklığa sahip..

Flormar Style matic S04 - Göz Kalemi

Sizde denemediyseniz, kullanım pratikliği ve kalıcılığı açısından yeterli bulduğum bu kalemi çok rahat önerebilirim size. Ürünün fiyatı 13,90 tl. kozmetik mağazalarından ve kendi internet sitesinden ürüne ulaşabilirsiniz.. 

8 yorum :

  1. Bende göz içlerime sürmek için bu tarz beyaz bi kalem almayı düşünüyordum. Aklımda bulunsun bu :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Kireç beyazıda kötü duruyor bende bu çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de beyaz kalem kullanıyordum ama çok keskindi, bu daha iyi evet :)

      Sil
  4. Göz içlerine sürmek için alınabilir bir ürünmüş teşekkürler :) Bu arada blog keşif etkinliği ile blogunuza geldim bende bloguma beklerim :)

    www.mehtapslifestyle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok hoş :) Hoşgeldiniz, geliyorum hemen. Benimde Blog Keşif etkinliğime katılabilirsiniz, tanıtımınız açısından, sevgiler :)

      Sil
  5. Güzelmiş. Aklımda bulunsun. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel