Flormar Passionate Dots Invisible Powder / Transparan Toz Pudra

Flormar'ın bir ara çıkardığı Passionate Dots serisini duymuşsunuzdur. Ambalajlarının tatlılığı insanda makyaj yapma arzusu doğuruyordu. Belli bir süre piyasada kaldıktan sonra artık üretilmemeye başlandı, kısa bir dönem satışta kalıp çekildi. Ben de bu serinin transparan pudrasını merak ediyordum..


Ama piyasadan kalkmıştı ne Gratis ne de Watsons'ta bulunmuyordu. Yalnızca yerel kozmetik mağazalarının çok azında ve kendi internet sitesinde satışta bulunabiliyordu. Bende olduğum şehirde sadece bir kozmetik mağazasında bulabildim ve satın aldım. 

flormar passionate transparan pudra

Pudra tamamen beyaz transparan bir pudra, yapısı oldukça ince, makyajı sabitlemesi de başarılı. Kuru-karma ciltler çok rahat kullanabilir tazelemeye gerek duymadan ancak yağlı ciltlerde gün içerisinde tazeleme gerekebilir..



 Cilde çok hoş bir aydınlık veriyor aynı zamanda ipek gibi yumuşacık yapıyor. Yalnız uygulamayı doğru şekilde yaparsanız bu olumlu özeliklere sahip olabilirsiniz, zira fazla veya yanlış kullanımda cildinizde bembeyaz bir görüntüyle karşılaşabilirsiniz. 


Ürün 18 gr devasa boyutta bir gramaja sahip, epeyce uzun süre kullanılabilir.. İçerisinde kendi puffu çıkıyor ben onu kullanmayı tercih etmediğim için kaldırdım, bulamadığım için resimleyemedim, ancak siz netten puffuna bakabilirsiniz pek işlevsel değil göreceğiniz gibi..

Ürün güzel, hoş ancak tüm toz ürünlerde, özellikle de pudralar da olduğu gibi çok fazla dağılma oluyor uygularken, kullanımı pek pratik değil. Ekstra dikkat gerektirecek bir uygulamaya sahip..

Ürünü bulabilirseniz denemenizi öneririm, fiyatı 10 tl düşmüştü ben aldığımda, sitesinde ise 6 tl indirimdeydi, şuan sitesinde satışta yok, sanırım orada da kalkmış bir kaç ay öncesine kadar vardı. 

Bu ürün hakkında deneyimlerim bunlar, umarım fikir olmuştur..


Sevgiyle..

4 yorum :

  1. bu serının rujlarına bayulıyordum ben :) bunu da meak ettım :) sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rujlarınıda ben denemedim merak ediyorum :) sevgiler :)

      Sil
  2. flormarın transparan pudralarını bende cok sevıyorum ayrıca bunun ambalajı cok guzel al benı dıyor resmen :) cok guzel bir inceleme olmus canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen çok tatlı bir seri olmuş bu :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel