Bebak Panthenol Köpük Sprey

Bebak markasının ürünlerini uzun zamandır severek kullanıyorum bu zamana kadar kullanıp da memnun kalmadığım herhangi bir ürünü olmadı diyebilirim. Özellikle makyaj çıkarma sütü ve nemlendirici sütü favori ürünlerimden.
Yazıma konu olan ürünü ise Bebak Panthenol, ilk defa bu tarz köpük yapıda bir nemlendirici kullandım, oldukça pratik ve güzel sonuç verdiğini düşünüyorum. Yaz-kış her mevsim rahatlıkla kullanılabilinir. Oldukça bereketli bir ürün, elimin bolluğuna hala direnmekte :)
Bebak Panthenol Köpük Sprey
Bebak Panthenol Sprey %10 d-pantenol içerik bulunmakta ve böylelikle aşırı sıcak havaya, direkt güneş ışığına maruz kalmış cilde ya da çok aşırı soğuk havaya maruz kalmış ciltleri yatıştırarak rahatlatırken aynı zamanda içeriğindeki Aloe vera ve Allontoin nemi en üst seviyede tutmasını da sağlıyor.
Yazın aşırı güneşli sıcak havalarda Ege sıcağında güneşten koruması, nemlendirmesi gayet güzeldi şu anki soğuk hava koşullarında da gayet cildimin kuruluğunu ortadan kaldırıp yoğun bir nem verdiğini söyleyebilirim. Diğer bir takım nemlendiriciler gibi ciltten çok çabuk kaybolup gitmiyor uzun süre cildinizde bu nemi hissedebiliyorsunuz. 
Bebak Panthenol Köpük Sprey
Bebak Panthenol Köpük Sprey'i makyaj öncesinde de çok rahatlıkla kullanabilirsiniz, makyaja başlamadan yumuşacık ve rahatlamış bir cilt sunuyor size. 

Cildinizde oluşan tahriş, kızarılık, hassasiyet sonrası bu spreyden bir sıkım uygulamanız, o alanın rahatlamasına, hassasiyetin azalmasına yardımcı olacaktır. Açıkçası ben yüzümü aldırdıktan sonra zaman zaman oluşan o kızarlık ve hassasiyeti alması için bu spreyi kullanıyorum, gayet memnun kaldığımı söylemeliyim, bu da büyük oranda içeriğindeki Allontoin sayesinde gerçekleşiyor.
Bebak Panthenol Köpük Spreyi kullanmadan önce iyice çalkalıyorsunuz. İster uygulamak istediğiniz bölgeye direkt püskürtün, istersenizde avuç içinize sıkıp uygulamak istediğiniz alana o şekilde uygulayın. İyice yayarak cildinize ürünün emilmesini sağlayın. Dermatolojik olarak test edilmiş ve içerisinde parfüm bulunmuyor. 

6 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel