Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish Firming Eye Cream

Pure Beauty Kore menşeili, özellikle cc ve bb kremlerinden son derece memnun kaldığım bir marka. Yine aynı markaya ait Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish Firming Eye Cream bu yazımın konuğu oluyor. 
Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish Firming Eye Cream
İçeriğindeki güçlü antioksidan sayesinde cildin daha genç ve parlak görünmesini sağlamayı hedefliyor. Çok fonksiyonlu Liftonin ve Kırmızı Ginseng içeren antioksidan kompleksi ve vitamince zengin olan Noni Meyvesi özleri ince çizgi ve kırışıklıkların giderilmesinde yardımcı olurken, Deniz üzümü özü, Mavi Nilüfer özleri, Bulgar Gülü Suyu ve sertifikalı organik ekstratlar ile cildinizi besleyerek renklendirmeye aynı zamanda cildinizi sakinleştirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur. 

Daha önce kullanıp memnun kaldığım göz kremime nazaran bu ürünün yapısı bana biraz hafif geldi ilk olarak bunu söylemek istiyorum. Yağsız bir yapıya sahip bu beğendiğim özelliği, çok az bir miktarı bile yeterli gelebiliyor.Yayılımı oldukça kolay ve cilt tarafından emilimi gayet güzel. Göz altlarınızda rahatsız bir his yaratmıyor. Ekstra bir aydınlık ve parlaklık verdiği doğru, buda bir diğer sevdiğim yanı. Kokusu kullandığım diğer Pure Beauty ürünlerindeki gibi harika. Markanın ürünlerinde Bulgar Gülü kullanmasına bayılıyorum.. Koku hassasiyeti yaşayanlar için söyleyebilirim ki kalıcı veya rahatsız edecek kadar yoğun bir kokusu yok. 
Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish Firming Eye Cream
Anti Aging özelliğe sahip bu ürünün nemlendirmesini sevdim. Dediğim gibi yapısı bana biraz hafif gibi gelse de, kullanımı keyif veren bir ürün. Hali hazırda varolan kırışıklıklarımda tamamen yok olacak kadar bir mucize elbette ki yaşamadım, bunu başarabilen bir ürünün var olmadığını pek tabii ki biliyorum, bu yüzden yeni oluşabilecek kırışıklıklarımın önüne geçmesi adına nemlendirmesini bu bakımdan yeterli buldum. Favorim bir diğer marka olsa da yazısını buraya bırakıyorum, bu üründe markaya olan sempatimden dolayı tekrar alabilecek ürünlerimin içerisine girebilir..

Olgun bir yaşta iseniz yahut çok kuru göz altlarına sahipseniz size yeterli gelmeyebilir, onun dışındaki ciltlere önerebileceğim uygun fiyatlı güzel bir markanın güzel bir göz altı kremi..

Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish Firming Eye Cream ve markanın tüm ürünlerine Watsons mağazasından ulaşabilirsiniz.. 

8 yorum :

  1. 20'li yaşların başındakiler ve kırışık sorunu yeni başlayanlar için iyi bir öneri sanırım. Hafif yapılı ve kolay emilen ürünleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif yapılı evet, bende kolay emilen ürünleri seviyorum :)

      Sil
  2. BB kremini çok beğendim eminim bu da başarılıdır :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel