Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar

Gabrini Kozmetiğe ait Lovers Rouge Kalem Rujlar bugün ki yazımın konuğu oluyor. Stick tarz kalem rujları seviyorum, uygulama basitliği, çantaya at çık türde olması ve yapı olarak hafifliği açısından ben severek kullanıyorum bu tarz kalem rujları. Gabrini'nin yeni çıkardığı asansörlü kalem rujların 6 rengini sizlerle paylaşıyor olacağım. Renkler cidden çok güzel, özellikle 02 favorim diyebilirim ve elbette o müthiş kokusu :) Kullandığı ürünlerde koku sevmeyenlerin aksine benim kullandığım ürünler güzel kokmalı, seviyorum ne yapabilirim :)
Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar
Bu rujların en sevdiğim yönlerinden biri asansörlü olmaları. Maalesef açmak gereken kalem rujlardan nefret derecesinde kaçıyorum, çünkü açılmıyorlar. Açılsa da boşa giden onca ürün :/ Rujlar illa kalem formunda yapılacaksa,açılma gerektirmeden bu şekilde asansörlü olmalı bana göre, aksi halde kullanımda epeyce zorlanılıyor. Eminim ki bu konuda yalnız değilim.. Rujların ambalajı sağlam, kapağı güzel kapanıp açılıyor. 
Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar
Yapıları yarı mat,saten şeklinde. Öncesinde güzelce dudağınızı nemlendirirseniz, kurutma vs yaşama olasılığınız yok, bu anlamda yaz-kış rahatlıkla kullanabilirsiniz bu rujları. Kokuları rahatsız edici boyutta değil. Ancak her renk aynı kokmuyor ilginçtir ki. Örneğin 02 çok güzel kokarken, bir kaç rengi biraz daha farklı kokuyor,neyse ki kokular kalıcı değil.. Tek sürüşte rengini net veriyor. Sürümleri rahat, dudağı zorlamıyor. Kayıp giden cinsten uygulama ve hakimiyet güzel sağlanıyor.. Kalıcılıkları gün içerisinde tazeleme gerektiriyor evet ancak buna nazaran dudaktan tamamen de silinip gitmiyor. Sadece ilk sürdüğüm gibi canlı dursun isterseniz tazeleyebilirsiniz. Bir şeyler yiyip içinde ortalardan açılma yapabiliyor bu durumda da pratikliğinden faydalanıp rahatlıkla tazeleyebilirsiniz..
Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar
Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujların renkleri görüyorsunuz oldukça canlı ve güzel tonlar. Aşağıdan yukarı sırasıyla 11-04-02-03-08-10. Bu renklerden hariç farklı renkleri de mevcut, bunlarla sınırlı değil bilginiz olsun. Yakından tüm renklerine bakmanızı öneririm. Gabrini ürünlerine yerel kozmetik mağazalarından, kendi sitelerinden ve ilgili online satış sitelerinden ulaşabilirsiniz

8 yorum :

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel