Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi

Bir TÜRK firması olan, ürünlerinin kalitesinin yanında, müşterilerine verdiği önem, ilgi ve alakanın yanında, gerçek emek veren biz Blog yazarlarına sunduğu sonsuz destek ile son zamanlarda adından sık söz ettiren, bir firma olan PROCSİN markasına ait, yaklaşık 1 aydır kullandığım, Nihat Odabaşı imzasıyla satışa sunulan Pearl Şampuan bu yazımın konuğu...
Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi
Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi
Markanın elimde olan kullanmış olduğum tüm ürünlerinden ziyadesiyle memnunum, bunu belirteyim. Özellikle Aktif karbon soyulabilen siyah maskesi, en sevilen ürünlerinden ve bende gerçekten severek kullanıyorum,yedekleyecek kadar memnunum. Yedeklediğim daha bir kaç ürünü var hatta, onlardan en çok sevdiklerimden bir diğer ise Bubble Mask nemlendirici kremi..Verdiği yumuşaklık, o his ve kokusu harika..

Yazımın konuğu olan Procsin Pearl Şampuanın özelliklerinden, vaatlerinden kısaca söz etmem gerekirse. Canlandırıcı ve Onarıcı bir özelliğe sahip, Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi ile yoğunluk verilerek üretilmiş..
Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi özlerinin güçlü etkisi ile cansız ve yıpranmış saçları canlandırmaya yardımcı oluyor. Zenginleştirilmiş özel formül, saç folikülleri harekete geçiriyor. Saç derisini ihtiyaç duyduğu bioaktif besinler ve botanikler ile besleyerek saç kırılmalarını gidermeye, sağlıklı saç oluşumuna yardımcı oluyor. İçeriğinden dolayı tüm yaşlara ve saç diplere uygun bir şampuan..
Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi
Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi
PANAX GINSENG: Ginsenosit adı verilen triterpenik sapanositler,panaxsidesitler, panaxatol D grubu vitaminlerdendir. Saç derisinin kan akışını hızlandırmaya,saç köklerini uyarmaya ve saçların büyümsesine yardımcı olur.

HİNDİSTAN CEVİZİ: Provitamin B5 ile saç köklerinize derinlemesine nüfus ederek onarır ve kalınlaşmasına yardımcı olur.

Benim deneyimlerime gelirsek, ince telli, zayıf, çabuk sönen ve zor şekil alan bir saç yapım vardır. Bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri, kurutma sonrası saçlarım resmen tel tel dökülüyor, aşırı sağlıklı görünüyor. Parmaklarımın arasından kayıp giden pürüzsüz bir saçla karşılaşıyorum her defasında. bu cidden benim için harika bir duygu. Benim gibi saç yapısında olanlar ne demek istediğimi daha net anlayacaklardır. Bir süre sonra birbirine yapışan, sönen saçlardan sonra resmen böyle ahenkle dans eden saçlara kavuşmak çok güzel bir his. Tek keşke bu özelliği de olsaymış dediğim kısmı şu oldu, yağlanma süresini biraz daha uzatsaymış çok daha harika olurmuş. Bunu istiyorum çünkü çabuk yağlanan bir saç yapım var. Ancak elbette standart saç derisine sahip, yani yağlanma problemi olmayan kişiler için bu asla önemli değil, bayılarak kullanabilirler. Bende buna rağmen bayılarak kullanıyorum ve kullanmaya kesinlikle devam edicem.. 
Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi
Procsin Pearl Şampuan By Nihat Odabaşı - Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi
Saçlarımda genel olarak her ürünü rahat rahat kullanamam buna şampuanlarda dahil, ağırlık yapar ve o hissi diğer yıkamaya kadar atamam. Nadiren bunu yaşamadığım ürünler var, işte Pearl Şampuan onlardan biri. Yıkama sırasında ki kokusu, ağır olmayan, rahatsız etmeyen, bana eskilerde burnuma yerleşmiş, çok hoş, nostaljik bir kokuyu çağrıştırıyor. Bu anlamda kullanmaktan bu bakımdan da zevk alıyorum diyebilirim. Bittikçe alacağım, yedekleyeceğim ürünlerden biri de bu oldu açık ve net.
Serinin bayılarak kullandığım bir ürünü daha var ki, oda serumu. Onu da en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam, ciddi ciddi kullandıklarım içinde, saçımda ağırlık yapmayan tek serum diyebilirim. Daha çok fazla artıları olan bu ürünü, detaylarıyla diğer yazımda sizlerle paylaşıcam elbette..

Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi içerikli, Nihat Odabaşı imzasıyla Procsin Pearl Şampuan -  250 ml'lik çok şık tüplerde satılıyor. Fiyatı 40 TL. Çok sık indirime giriliyor yukarıda bahsettiğim gibi, es geçmeyin derim,kesinlikle önerebileceğim bir ürün.. Siyah Sarımsak ve Aktif Karbonlu serisi de mevcut, ona da göz atabilir, ihtiyacınıza yönelik olanı değerlendirebilisiniz..

10 yorum :

  1. Çok merak ediyorum ürünlerini

    YanıtlaSil
  2. bu ürünleri hiç görmedim ben güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsen bak derim, teşekkür ederim 🙂

      Sil
  3. bu seriyi hiç denemedim sen güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemelisin.🙂 Teşekkür ederim canım.

      Sil
  4. Merak ettiğim bir marka hindistan cevizi de işin içinde olunca akan sular duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hindistan cevizinin kokusu bende çok seviyorum canım, bu üründe de olmasına çok sevindim :)

      Sil
  5. İçerik listesini merak ettim. Hindistan cevizi olması <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik listesi kalabalık ancak pareben olmadığını biliyorum. Elbette çeşitli etken maddeler var ancak ne kadar neye etkili net bilemiyorum. Sonuç olarak memnun kalarak kullanıyorum, ginseng ve hindistan cevizi olması büyük artı🙂

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel