Benri Oje Kurutucu Sprey - Naıl Polısh Dryer Spray

Oje sever biri olarak ojelerimin hızlı kuruması en elzem durumlardan biri benim için. Bunun için kurutucu ojeler, spreyler sıklıkla başvurduğum ürünlerden oluyor. Asetonlarından, pamuklarına,oje çıkarıcı mendillerinden, süngerli asetonlarına kadar ziyadesiyle memnun olduğum Benri markasının Oje kurucu spreyi bu yazımın konuğu...
Benri Oje Kurutucu Sprey - Naıl Polısh Dryer Spray
Öncelikle oje temizleyici mendillerinden memnun olduğumu söylemiştim onun detaylarını şurada ki yazımdan inceleyebilirsiniz.. Asetonsuz süngerli oje çıkarıcıya ise buradan ulaşabilir detaylıca inceleyebilirsiniz.. Özellikle süngerli temizleyiciyi stoklayacak kadar sevdiğimi belirteyim, kesinlikle öneriyorum..

  • Konuğum olan oje kurutucu spreyden de diğer tırnak bakım ürünlerinden memnun kaldığım kadar memnun kaldım, net söyleyebilirim.. 
  • Bir küçük birde büyük büyük boy olmak üzere iki şekilde, basınçlı bir şişede satılıyor.. 
  • Kokusu sizi boğmuyor yine de kapalı alanda kullanmamanızı öneririm bu tarz ürünleri..
  • Ojenizi sürdükten ve hafif kurumasını bekledikten sonra 15 cm uzaklıktan tırnaklarınıza spreyi ince bir tabaka halinde sıkıyorsunuz. Burada önemli olan nokta, çok yakından ve üst üste bu işlemi yapmamanız.. Bir kaç yerde rastladım, oje üzerinde noktalar oluşuyor yazılmış. Bu tamamen kullanıcı hatası arkadaşlar. Yakından sıkıldığı zaman, ürün ojeye direkt sıvı olarak yapışıyor. Ancak önemli olan asıl nokta, kullanma talimatlarında belirtildiği gibi 15 cm lik uzaklıktan, püskürterek uygulamak. Bunu yaptığınız takdirde, ojeniz asla deforme olmayarak 1 dakika sonunda hazır kurumuş şeklini alacak. Ojenizin parlaklığı ve renginde herhangi bir değişiklik olmuyor. 
Benri Oje Kurutucu Sprey - Naıl Polısh Dryer Spray
Kurutması gayet başarılı, ben kurutucu ojelerimi biraz öteledim bu spreyi kullanmaya başlayalı açıkçası. Çünkü oldukça pratik ve sonrasında parmaklarda yapış yapış bir his bırakmıyor, ellerimi yıkma gereği asla duymuyorum. Acelem varsa dışarı çıkacaksam kısa süre içinde, en koyu ve kat kat ojeleride sürsem, mutlaka gönül rahatlığı ile bu spreyi sıkıp, günüme devam edebiliyorum..
Benri Oje Kurutucu Sprey - Naıl Polısh Dryer Spray
Benri Oje Kurutucu Spreyin bendeki büyük boyu 150 ml lik olanı birde 75 ml lik olanı var. Büyük boyun fiyatı 10 TL ve kesinlikle oje severlerin elinin altında bulunması gereken kurutucu spreylerden biri..Gratis mağazalarından markanın tüm ürünlerine ulaşabilirsiniz..

11 yorum :

  1. aa bunu görmemiştim Benri ürünlerini severim bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel hemen almalıyım o halde :)

    YanıtlaSil
  3. Fiyat performans olarak gayet güzel canım,diğer bir kaç markada yaşanan sıkıntılı durumlar bunda yok. Öneririm, bunlardan bizlere şart🙊❤Güzel gözlüm öpüyorum😘

    YanıtlaSil
  4. eskiden çok kurutucu kullanırdım şimdi gerek duymuyorum bütün ojeler ne sürersem süreyim çok çabuk kuruyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ne güzel kıskandım valla :) O günleri bende göreyim :)

      Sil
  5. Bazı ojelerde hala ihtiyacım oluyor ama bu markayı hic denemedim. Gratis'e gidince göz atayım o vakit :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıktan koyuya her ojede kullanma isteği duyuyorum ben. 🙈fazla tez canlıyım uğraştırmasın, hemen kurusun☺Umarım sende beğenirsin🙂

      Sil
  6. Ben bu ürüne bir bakayım özellikle koyu renk ojelerde beklemek çok zor oluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle zor oluyor bu çok kullanışlı ben memnun kaldım :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel