Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer

Wet n wild'ın ürünlerini seviyorum. Fiyat performans açısından hakkını veren cinsten ürünlere sahip. Paletleri, rujları, eyeliner, allıkları, pudrası ve daha nicesi, ülkemize getirdiği yeni başarılı ürünü ise Photo Focus Far Bazı!
Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer
Baz ciddi anlamda segmentinin en iyilerinden diyebilirim. Sürülünce çok çok hafif pürüzsüzleştiren bir ten rengine bürünüyor,nötrlüyor diyebiliriz kısaca. Saniyeler içerisinde kuruyan bir yapısı var bu anlamda elinizi biraz hızlı tutmanızda fayda var. Ürün kuruduktan sonra matlaşıyor, asla yağlı,ıslak bir ne görünüm nede his veriyor. Bir çok kişi yağlı,kurumak bilmeyen, ıslak görünüm veren bazlardan şikayetçidir, bu bazda öyle bir sorun yaşamıyorsunuz, çok kısacık sürede kuruyup sabitleniyor..Tek sorunu göz kapağı hafif geriyor,öncesinde nemlendirici uygularsanız bu sorunu ortadan kalkıyor. Bazı çok az sürmenizi öneririm, fazlasına hem gerek yok hemde top top kalma eşit sürülmeme sorunu yaşayabilirsiniz,bu farında bir yerde birikmesine neden olur ayrıca.. 

Kokusuz bir ürün değil, kokusu var ancak kalıcı da değil, hemen uçup gidiyor, yüz bazında olan kokuya benzer bir kokuda..İnce uzun ağızlı bir tüp ambalajda,bu alımı gayet kolaylaştırıyor.. 
Far bazının performansına gelirsem cidden şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştığımı söylemeliyim.. Ciddi manada farınızı zamk gibi yapıştırıyor, makyajınızı temizlerken bile zorlanıyorsunuz. Öyle sabitleniyor ki tüm gün sabah sürdüğünüz farınız,eyelinerınız gece geç saatlerde bile aynen sabit duruyor göz kapağınızda! Eğer yoğun bir tempoya girecekseniz o gün, yada özel bir gün-geceniz varsa bu bazı mutlaka kullanmalısınız, makyajınızın tümü dağılıp uçsa bile gözler sabit olduğu gibi duracaktır buna emin olun.
Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer
Resimlerde de görebileceksiniz, the balm meet matte nude paletinden Matt Wood rengiyle göstermek istedim,hem verdiği rengi hemde defalarca bastıra bastıra micellar suyumla çıkarmaya çalıştığım artık kızaran kolumu..
Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer
Bu bazı bu kadar başarılı kılan ve bayılamama sebep olan long lasting özelliği sanıyorum ki. Ancak bu ibareyle dolu bir çok ürün var, hatta waterproof denen, ama bir çoğu adının hakkını vermiyor, normal üründen farkı olmuyor, bu baz ciddi ciddi övgüleri hak eden bir başarıya sahip, cidden tebrik etmemek elde değil..
Bir bazı amma övdün demeyin, alın kullanın ve görün, farınız eskisi gibi ne uçup dağılıyor neden akıp gidiyor..Sonra bana hak vermeyi unutmayın lütfen :)  
Bu arada bir tanede sizler için aldım, yüksek ihtimal İnstagram'da başlatacağım küçük bir çekilişle sizlere de hediye etmek istiyorum, bunu denemelisiniz :)

Wet n wild Photo Focus Far Bazı 10 ml bir tüp ambalajta, fiyatı 22 TL civarı bir fiyata Gratis mağazalarında satılmakta..

16 yorum :

  1. Canım arkadaşım gerçekten harika bir bazmış, indirimde keşke alsaydım. Gerçi elimde kullandığım bazlar var şu anda ama bu baz kesin aklımda olsun. Performansı çok iyi... Ellerine sağlık can arkadaşım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım arkadaşım çok güzel bir ürünmüş,bende elimdekiler azalsın sonra başlıyım dedim, ama dururmuyum denedim merak :) Sonrasında sırf çıkarması zor diye yoğun günlerimde sadece bunu kullanır oldum :) Sende seversin umarım, mutlaka edin ilk indirimde.Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim <3 <3 :**

      Sil
  2. Performansi sahane rengi ne kadar cok degistirmis, güle güle kullanin. Benimde yagli göz kapaklarim oldugundan her far baziyla anlasamam ama bunu not ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Benimde göz kapağım yağlıdır, yağlı his bırakan bazları bu anlamda pek severek kullanamıyorum ancak bu bazda öyle bir durum söz konusu değil, daha pudramsı bir bitişi var.Umarım sizde memnun kalırsınız :)

      Sil
  3. Hakikaten zamk gibi yapışmış 😳 İçeriği hiç masum olmasa gerek 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde elbette waxın bir türü bulunuyor,bu tarz ürünlerde genelde bulunuyor malum, bu üründe de çok başarılı olmuş.. :)

      Sil
  4. Sahane bir yazi olmus. O resimleri gorunce sasirdim resmen nasil o kadar etkili olabilir dedigin gibi waterproof denilen urun miseler suyla ikiletmeden cikiyor genelde baya kaliteli basarili bir urun cikartmislar demek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, aynen performansı cidden şaşırtıcı derece başarılı,bende pek beklenti içinde değildim açıkçası ama epey yanılttı beni :)

      Sil
  5. Hiç ummazdım bu kadar etkili olabileceğini cidden şaşırdım tatlım.Eline sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım, bende çok şaşkınım..Çok teşekkür ederim..

      Sil
  6. Sevdiğim türde bir baza benziyor. Sanırım ilk indirimde alacağım bir ürün olacak. Güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sizde memnun kalırsınız, cidden başarılı çünkü. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Elimde the balmınki olmasa hemen bakardım çook beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hepsini kullanır oldum artık, onun biteceği yok :)

      Sil
  8. çok açıklayıcı bi yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmenize sevindim, ben teşekkür ederim 😌

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel