Sıradışı Tasarımlar için - bikafa.com

İnternet alışverişini genel anlamda seviyorum.Ödeme şekillerinin uygunluğu, müşteri hizmetlerinin doğru düzgün sağlandığı güzel kaliteli yerlerden alışveriş yapmayı seviyorum.. Bu nedenle boş zamanlarımda netten bu tarz alışveriş siteleri araştırıyorum, hakkında yapılan yorumları okuyorum, geri dönüşleri vs.. Geçen gün yine çok farklı bir site keşfettim. Sitenin ismi bikafa.com adından anlaşılırmı bilemiyorum ama cidden site bambaşka bir kafada çalışıyor, bunu siteyi ziyaret edip tasarımları görünce çok daha iyi anlıycaksınız :)
Sıradışı Tasarımlar için - bikafa.com
Kişiye özel tasarımlar yapan bu site, giyimden aksesuara bir çok ürünün satışını yapıyor ve aynı zamanda sizin istediğiniz dilediğiniz herhangi bir objenize, eşyanıza yine istediğiniz tasarımı yaptırabiliyorsunuz.. Üstelik fiyatları da gayet uygun.. 

Ben özellikle kapişonlu bir kaç modeli çok beğendim. Site de kadın, erkek, bebek, taraftar, özel seri, yapboz ,magnet, telefon kılıfları, kupa gibi bir çok ürün bulunmakta. Örnek vermem gerekirse boş dümdüz bir kupayı siz tasarlayabiliyorsunuz, sitede bu anlamda yapılacaklar şu şekilde belirtilmiş
  • İster kedinizin, ister kendinizin. İster sevdiklerinizin ister sizi sevenlerin, yaşadığınız yerin yaşamak istediğiniz yerin, yanında olduklarınızın, yanında olmak istediklerinizin fotoğraflarını kupalara basalım.
  • Özel tasarımlar yaptıysanız, sevdikleriniz ya da kendiniz için tasarladıklarınızı kişiye özel kupanıza basalım. Çizdiğiniz resimleri ya da sevdiklerinizin çizdiği resimleri kullanarak özel tasarım kupalar hazırlayabilir, muhteşem bir özel tasarımlı, baskılı kupa koleksiyonunuz olsun ve yahut  muhteşem hediyeler hazırlayın.
  • Kupa tasarımlarınızı; Beyaz seramik kupa dışında siyah sihirli kupalara basabiliriz. 
  • Özel tasarım kupalarımızla bizim seçtiklerimizle bir gezintiye başlayın. Özel günlerde sevdiklerinizi veya kendinizi şımartın.
Bunun gibi dilediğiniz herşey istediğiniz aksesuarlara bastırabilirsiniz..Üstelik fiyatlarıda oldukça cazip.. Hazır Anneler günü geliyorken annenize hem uygun fiyatlı hemde tamamen ikinize özel bir hediye hazırlayıp sunabilirsiniz..

Benim siteden gözüme kestirdiğim hazır tasarımlardan bir kaçı şöyle, fiyat ve detaylarına bakabilirsiniz. Prensipli kedi 
Sıradışı Tasarımlar için bikafa.com
Sepetteki kedi çok şeker değil mi, uykuya aşık ben için tam :)
Sıradışı Tasarımlar için bikafa.com
Hayat kısa kafalar uçuyor  buna bayıldım, tam ruh halimi yansıtan bir tasarım :)
Sıradışı Tasarımlar için bikafa.com
Sitenin kapıda ödeme, Havale/Eft, PayPal gibi çeşitli ödeme seçenekleri mevcut..
Siteye göz atmak ve detaylı incelemek için www.bikafa.com adresini ziyaret edebilirsiniz..

8 yorum :

  1. güzel bir siteye benziyor bakacagim:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller, teşekkürler canım paylaşım için :*

    YanıtlaSil
  3. Böyle orjinal ürünleri seviyorum. Bakacağım siteye. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seveceğiniz şeyler bulursunuz, rica ederim..

      Sil
  4. Sweat almayı düşünüyorum ama 29 tlye düşmüş olması bir yandan korkutuyor beni. Ürün kalitesi çok düşük olur diye korkuyorum bu konuda bir yorum da bulamadım hiçbir yerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Net bir fikrim yok kalite konusunda ancak netten site ve ürünleri hakkında yorumları aratırsanız, deneyen kişiler mutlaka fikirleri paylaşmışlardır.Güzel bir site olduğunu duymuştum ama alışveriş yapmadım henüz..

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel