Enlıven Rahatlatıcı Duş Jeli - Sedir Ağacı ve Patchouli Yağı Aromalı

Sadece Gratis mağazalarında satılan, bir İngiliz markası olan ENLIVEN duş jelleri benim bayılarak kullandığım duş jellerimin başında geliyorlar. Bende ki çeşidi kokusuna bayıldığım, resmen aşık olduğum 2.şişesini bitirdiğim Sedir Ağacı ve Patchouli Yağı Aromalı çeşidi..Markanın bundan hariç 2-3 çeşidi daha var..
Enlıven Rahatlatıcı Duş Jeli - Sedir Ağacı ve Patchouli Yağı Aromalı
Bu duş jelleri temiz içerikleriyle dikkat çekiyor. Hayvanlar üzerinde test yapmaması da cabası diyebiliriz.. Ambalajlarının şıklığı beni kendilerine çeken ilk özellikleri oldu, gerçekten diğer duş jellerinden farklı şık bir tasarımı olduğunu düşünüyorum.. Kokusu bir diğer bayıldığım özelliği oldu, öyle ki parfüm formunda çok güzel bir kokusu var.İnsanı kesinlikle rahatsız eden bir ağırlığı yok. Sedir ağacının ferahlatıcı ve yatıştırıcı etkisini kokusunda hissedebiliyorsunuz. Ben içlerinde en çok bu çeşidinin kokusunu beğeniyorum..
Ciltten arınması kolay, sizi zorlamadan kolayca arınıyor buna rağmen kokusu duştan sonra bile cildinizde kalıcı oluyor bir kaç saatte olsa. 
Kapağı o kadar güzel düşünülmüş ki, tek bir parmak hareketiyle kolayca ağızını açıp ürünü kullanabiliyorsunuz. Bu anlamda sevdiğim bir diğer özelliği de kullanım kolaylığı diyebilirim.. 
Enlıven Rahatlatıcı Duş Jeli - Sedir Ağacı ve Patchouli Yağı Aromalı
ENLIVEN duş jelleri Gratis mağazalarında satılan İngiltere menşeli gayet başarılı ürünlerden, fiyatı 7,90 TL, mutlaka sevdiğiniz bir çeşidine şans vermenizi tavsiye ediyorum..

10 yorum :

  1. Bu duş jeli hiç dikkatimi çekmemiş, ilk kez sen yazınca fark ettim canım benim. Değişik duş jelleri, farklı kokular denemeyi seviyorum. İlk Gratis alışverişimde bakacağım :)) Ambalajının şıklığına ben de bayıldım :) Ellerine sağlık canım arkadaşım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım bende farklılığı çok seviyorum, bu jelin ambalajı ilk hoşuma giden oldu, sonra da kokusu :) Umarım sende kokusunu seversin birtanecik arkadaşım benim <3 <3 :*

      Sil
  2. Çok önyargıliydim kotu yorum okumuştum ama şimdi indirimde şans vermek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gayet memnun kaldım, aslında deneyerek anlamak en güzeli hele de uygun fiyatlı bulunca şans vermek lazım, umarım beğenirsin canım sende..

      Sil
  3. her gidişimde bakarım koklarım ama elimde o kadar çok jel var ki alamıyorum bir türlü :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanın elinde çok ürün olduğu zaman aynen öyle inceleyip, koklayıp geçiyor.Bende çoğu zaman öyle yaparım :/

      Sil
  4. Gorupte almadigim urunlerden benimde :) deniycem mutlaka:)

    YanıtlaSil
  5. çok merak edip dün bi bakayım dedim ama yoktu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsen aklında olsun o zaman canım :)

      Sil

Lütfen yorumlarınıza link eklemeyiniz! Link eklenen yorumlar YAYINLANMAYACAKTIR!

Copyright © Başka Güzel